Skocz do zawartości
Forum

Majowe słoneczka 2009

Rekomendowane odpowiedzi

Daffodil
mama2
Ewciaa
lutka miłego wieczorku mój M poleciał mi po piwko

mama buziak dla Maksia z okazji 2 miesięcy

a moja zuza dziś w dzień spała zaledwie 1h:glass: pewnie prześpi całą noc :)

jeszcze ktoras napisze piwko lub winko to zaszczele :36_22_3: mi sie tak chce napic wina z M i bzyknac sie po takim winku:))

He he my też ostatnio z M. się rozmarzyliśmy jak by to było fajnie nawalić się winkiem jak za starych dobrych czasów i porządnie poseksić :hahaha:
Bo seks w staniku ze stękającym i pierdzącym dzieckiem obok, to jednak nie to samo :hahaha:
Dobrze to ujelas Daffodil. Chyba zjade ze smiechu!!!! Musze M przeczytac.

lutka
mama2
mnie czasmi martwi ze jak mowie do Maksi to on wogole glowy w moja strone nie odwraca i tak samo zabawka jak mu brzdekole to sie w ta strone nieodrwaca ..niewiem chyba juz powinien zawsze reagowac na dzwiek i odwracac glowe, wasze dzieci zawsze odwracaja?

no co Ty, nie zawsze, nawet rzadziej niz częściej. Na pewno widzi i slyszy. Ale myslę ze sa jeszcze za małe zeby lapac taki kontakt. Zresztą wyczytalam gdzieś, ze jesli malemu dziecku dostarczymy za duzo wrazeń to ono traci zaiteresowanie. Poza tym tak sobei myślę, ze ile można patrzeć na mamę? Jest tyle interesujących nowych rzeczy dookola przecież.

a moja Ola odwraca sie praktycznie zawsze czasem sie zdzay ze ma mnie gdzies ale tak to reaguje na to jak sie mowi czasem jedynie grzechotke ma gdzies ale jak cos powiem to zareaguje.wogole jak tylko sie pojawiamy w polu jej widzenia to sie smieje:36_3_8:

a co do ciemieniuchy to u mnie tez Oliw miala a Ola niema i to nie jest sprawa alergi.ani zaniedbania jak durna sasiadka Joli30 powiedziala a Jolu tak to mleko Hippa pamietam posta Isabeli

http://www.bejbej.nazwa.pl/zasuwaczki/20552.png

http://www.bejbej.nazwa.pl/zasuwaczki/20553.png

Daffodil
Jola30
mama2

ja tam z checia ide na piatkowa wizyte moj gin jest bardzo przystojny :)):36_3_8:

A ja juz u takiego przystojnego bylam posluchajcie opowiesci z krypty zaznacze ze to moze bylo ok 7 lat temu i nie byla taka rozwora no laska bylam tak po prostu i no coz po zbadaniu umowil sie ze mna taki fajny przystojny pan ginekolog zonaty ja mezatka.
A ze u mne kryzys w malzenstwie byl potforny poszlam na kawe z przyjemnoscia tylko ze kawka byl wieczora pora a moj gin chyba przyszedl podpity i w chumorku ze az ciarki przechodza po kawce i kolacji byl taki ze haha i spiedzelalam do domu az chuczalo.
Powiedzialm ze do toalety noske poprawic i spierdzielilam na tranwaj bo dieki bogu nie bylo pozno a na taxi no stac nie bylo.
PS.a raz przy takim przystojnym co mnie kolezanka przyprowadzila no wiece on mi karze isc do takiej tam sie przyszykowac a ja tam poszlam i czekam czekam po pol godzinnie do mnie poka co sie dzieje a ja ze nic ale przebadac sie nie dam i zaplace i znikam a on sie zacza smiac i ze moze sie umowimy a ja ze nie i w te pedy do domu.:36_22_3:

:hahaha: Rzeczywiście z krypty :sofunny:
Umarlismy z M ze smiechu!!!!!

Ewciaa
jola22
Witam kobietki.

Nie było mnie tu parę dni......i pewnie nie często będę wpadać.........u mnie kłopotów ciąg dalszy i nie wiem co będzie dalej.........trzymajcie kciuki.

My z Julcią mamy się dobrze. Juleczka też już coraz mniej śpi, rozgląda się gaworzy............jest prze kochana.

Wszystkie fotki super.
Ewcia śliczna z was para z M i ty figurkę masz super. Gratuluję Wam pierwszej rocznicy ślubu...........ja 7 sierpnia będę obchodzić 5 jeśli dotrwamy.............ech szkoda gadać.

Właśnie robię kolejny filmik o Juleczce więc jak tylko skończę to się pochwalę.

Mama2 ja wczoraj wypiłam piwo bezalkoholowe i Juleczce nic nie było, więc może i ty spróbujesz.

Dziewczyny te które już dostały okres po porodzie napiszcie mi proszę jak on u was wyglądał??? Ja dostałam jakichś plamień..............siostra mi powiedziała że tak właśnie może wyglądać pierwszy okres (nie ma tego za dużo-wkładka mi wystarcza, a te plamienia są takie brązowe - coś jak by ciemna krew)

Jolcia nie wiem jakie masz problemy ale mocno trzymam kciuki zaa was będzie dobrze....silna z Ciebie kobieta :) jak coś zawsze się możesz tu wygadać....pochwal się jakimiś nowymi zdieciami

Jolu naprawde zaufaj ktorejs z nas i wyzal sie to potrzebne uwierz,kochana trzymamy za Ciebie kciuki zreszta za cala rodzinke buziaki kochana

gunia43
Jola30
A u mnie pod oknem ptaszka chyba gniazdo poszlo i placza ale jak bylam nie moglam zalesc co sie dzieje tak lamentuja ze szok wszystkie koty sie z okolizy zbiegly

Szlak mnie trafi i mam go w domu co mam zrobic?
Zlam nozke
Bidne ptaszyny. Reszty zbytnio nie zalapalam.... Hmmm. hyba ze mna zle juz o tej porze.

Poszlam szukam i mam go w domu i jest w lazience w szacie zawinety nie piskliczy i cisza sie poza domem zrobila bojku zal mi go tak wyrzucic zaslam w umywalce no szlak mnie trafi jak nie dziecko to ptaszek:36_22_3:
Nie ma chwili odpoczynku a sex no coz nie ma sily a ptaszek w lazience :solar:

http://s10.suwaczek.com/20000429310117.pnghttp://www.suwaczek.pl/cache/b11eb3303f.png

mama2corun
Ewciaa
jola22
Witam kobietki.

Nie było mnie tu parę dni......i pewnie nie często będę wpadać.........u mnie kłopotów ciąg dalszy i nie wiem co będzie dalej.........trzymajcie kciuki.

My z Julcią mamy się dobrze. Juleczka też już coraz mniej śpi, rozgląda się gaworzy............jest prze kochana.

Wszystkie fotki super.
Ewcia śliczna z was para z M i ty figurkę masz super. Gratuluję Wam pierwszej rocznicy ślubu...........ja 7 sierpnia będę obchodzić 5 jeśli dotrwamy.............ech szkoda gadać.

Właśnie robię kolejny filmik o Juleczce więc jak tylko skończę to się pochwalę.

Mama2 ja wczoraj wypiłam piwo bezalkoholowe i Juleczce nic nie było, więc może i ty spróbujesz.

Dziewczyny te które już dostały okres po porodzie napiszcie mi proszę jak on u was wyglądał??? Ja dostałam jakichś plamień..............siostra mi powiedziała że tak właśnie może wyglądać pierwszy okres (nie ma tego za dużo-wkładka mi wystarcza, a te plamienia są takie brązowe - coś jak by ciemna krew)

Jolcia nie wiem jakie masz problemy ale mocno trzymam kciuki zaa was będzie dobrze....silna z Ciebie kobieta :) jak coś zawsze się możesz tu wygadać....pochwal się jakimiś nowymi zdieciami

Jolu naprawde zaufaj ktorejs z nas i wyzal sie to potrzebne uwierz,kochana trzymamy za Ciebie kciuki zreszta za cala rodzinke buziaki kochana

haha mama2cor z tego co ostatnio pmietam to przygarnal kocil garkowi ,a kto tu ostatnio nie chcial zagladac i nic ni napisze bo i wogule co juz sie zapomnialo!!!!
A tak na marginesie moge przeslac ptaka w prezencie listem poleconym w prezencie ze jestes z nami:36_3_8:

http://s10.suwaczek.com/20000429310117.pnghttp://www.suwaczek.pl/cache/b11eb3303f.png

gunia43
Jola30
A u mnie pod oknem ptaszka chyba gniazdo poszlo i placza ale jak bylam nie moglam zalesc co sie dzieje tak lamentuja ze szok wszystkie koty sie z okolizy zbiegly

Zlam nozke
Bidne ptaszyny. Reszty zbytnio nie zalapalam.... Hmmm. hyba ze mna zle juz o tej porze.

Gunia ja tez nielapie ....
Guniu zdjecia piekne!!a Maksio chyba troszke sie zaokraglil takie policzki ograglutkie mu sie zrobily :) sliczny:36_3_8:

Jola30 a Nikus w hustawce piekniusi ze ja niemoge a skarpetki sliczniutkie wogole mamusia tak go stroi ze az pozazdroscic.a i jeszcze ja np ciemieniuche u Oliwi tak robilam po kapieli jak mokre wloski nakladalam oliwke ale najpierw mocno ocieralam reke o reke z oliwka zeby oliwka byla ciepla i taka ciepla oliwka smarowalam glowke i jak ona troszke wyslchla to czesalam.taki byl moj sposob a chyba pediatra mi wtedy tak kazala ale niepamietam prawie 6 lat temu to bylo :D

mama 2 dla Maksia:mylove:z okazji 2 miesiecy i buziakow tysiac :*

mama2corun
lutka
mama2
mnie czasmi martwi ze jak mowie do Maksi to on wogole glowy w moja strone nie odwraca i tak samo zabawka jak mu brzdekole to sie w ta strone nieodrwaca ..niewiem chyba juz powinien zawsze reagowac na dzwiek i odwracac glowe, wasze dzieci zawsze odwracaja?

no co Ty, nie zawsze, nawet rzadziej niz częściej. Na pewno widzi i slyszy. Ale myslę ze sa jeszcze za małe zeby lapac taki kontakt. Zresztą wyczytalam gdzieś, ze jesli malemu dziecku dostarczymy za duzo wrazeń to ono traci zaiteresowanie. Poza tym tak sobei myślę, ze ile można patrzeć na mamę? Jest tyle interesujących nowych rzeczy dookola przecież.

a moja Ola odwraca sie praktycznie zawsze czasem sie zdzay ze ma mnie gdzies ale tak to reaguje na to jak sie mowi czasem jedynie grzechotke ma gdzies ale jak cos powiem to zareaguje.wogole jak tylko sie pojawiamy w polu jej widzenia to sie smieje:36_3_8:

a co do ciemieniuchy to u mnie tez Oliw miala a Ola niema i to nie jest sprawa alergi.ani zaniedbania jak durna sasiadka Joli30 powiedziala a Jolu tak to mleko Hippa pamietam posta Isabeli

no to ja jakas nienormalna jestem powiedzialm kupi HOP nie inne bo sam bedziesz pil i nic nie jadl przez tydzien mleka no wiec nie kupil HIPPA a ze ja juz tak wymyslam no to dziwne nie jest ,az tak sobie czasem mysle ze zostawil by mnie w pieruny jedne jak by nie to dziecko ale z drugiej strony moze sie przyzwyczjal przez te 10lat

Jola30
gunia43
Jola30

Zlam nozke

Poszlam szukam i mam go w domu i jest w lazience w szacie zawinety nie piskliczy i cisza sie poza domem zrobila bojku zal mi go tak wyrzucic zaslam w umywalce no szlak mnie trafi jak nie dziecko to ptaszek:36_22_3:
Oj JOla30. Ty to masz serduszko. Zal tego biedaka. Nie wiem co poradzic. A duzy jest tzn taki opierzony czy jeszcze taki golasek. Mam nadzieje ze przezyje bez mamy.

gunia43
Jola30

Zlam nozke

Ja dopiero teraz tą końcówkę zauważyłam :hahaha:
Ze mną też nie najlepiej w takim razie :hahaha:

Jola30 masz absolutnie racje dlatego pozwolilam sie wypowiedziec bo mam doswiadczenie z rezygnacja z forum ze poprostu nieda sie zrezygnowac i basta tu to nieodlaczny element domowy posiedzenia na forum :D
a co do ptaszka nie dziekuje niechce :) a tak na powaznie podawaj mu wode ze strzykawki i mozesz ugotowane jajko podawac penseta wiem bo my jako dzieci znalezlismy male bazanciki i tak robilismy az u kwoki niewykluly sie pisklaki i podrzucilismy do wychowania :) to bylo dawno temu u dziadka na wsi ::)
powodzenia w opiece ale masz przygody jak Nikus odpuscil tak sobie ptaszka przygarnela :)

gunia43
Jola30
gunia43

Oj JOla30. Ty to masz serduszko. Zal tego biedaka. Nie wiem co poradzic. A duzy jest tzn taki opierzony czy jeszcze taki golasek. Mam nadzieje ze przezyje bez mamy.

kurka wodna nie jest maly duzy zwykly ptak

Jola30
mama2corun
lutka

no to ja jakas nienormalna jestem powiedzialm kupi HOP nie inne bo sam bedziesz pil i nic nie jadl przez tydzien mleka no wiec nie kupil HIPPA a ze ja juz tak wymyslam no to dziwne nie jest ,az tak sobie czasem mysle ze zostawil by mnie w pieruny jedne jak by nie to dziecko ale z drugiej strony moze sie przyzwyczjal przez te 10lat

:sofunny: :sofunny:

Jola30
mama2corun
lutka

HI, hi. Moze to wlsnei milosc go trzyma... Tak to nie pomyslalas ??? :-)

Jola30
gunia43
Jola30

:glass: To teraz mu musisz jakieś robale z ziemi wygrzebać :)

mama2corun
gunia43
Jola30

Zlam nozke

Gunia ja tez nielapie ....
Guniu zdjecia piekne!!a Maksio chyba troszke sie zaokraglil takie policzki ograglutkie mu sie zrobily :) sliczny:36_3_8:

Jola30 a Nikus w hustawce piekniusi ze ja niemoge a skarpetki sliczniutkie wogole mamusia tak go stroi ze az pozazdroscic.a i jeszcze ja np ciemieniuche u Oliwi tak robilam po kapieli jak mokre wloski nakladalam oliwke ale najpierw mocno ocieralam reke o reke z oliwka zeby oliwka byla ciepla i taka ciepla oliwka smarowalam glowke i jak ona troszke wyslchla to czesalam.taki byl moj sposob a chyba pediatra mi wtedy tak kazala ale niepamietam prawie 6 lat temu to bylo :D

mama 2 dla Maksia:mylove:z okazji 2 miesiecy i buziakow tysiac :*
Mama2corun - Nie wiem jak to sie dzieje ale Maksik wyglad na brubszego jak spi a jak jest na chodzie to taki szczuplejszy. Moze dlatego ze brode tak uklada jak spi....
A ile wazy to nie wiem ale sie dowiem 17-tego. Pewnie ponad 5 kilo.

Daffodil
Jola30
gunia43

O cholera!!!! Juz z Wami nie moge dziewczyny! Ide spac, bo juz mam niezla glupawe od tego wsyzstkiego. Juz widze Jole30 jak grzebie w ogrodku zieie patykiem i glizdy wyciaga :-)
Uwielbiam Was. Dobrej nocki!

gunia43
Daffodil
Jola30

O cholera!!!! Juz z Wami nie moge dziewczyny! Ide spac, bo juz mam niezla glupawe od tego wsyzstkiego. Juz widze Jole30 jak grzebie w ogrodku zieie patykiem i glizdy wyciaga :-)
Uwielbiam Was. Dobrej nocki!

Wy sie smiejcie a ja mam problem w domu a moze powinnam zostawic zeby przyroda sam sie tym zajela 3 koty juz tam sie szykowaly rach ciach i po klopocie a glupia Jola wziela ptaka do domu i mam.Jak przyjedzie M. sie zdziwi ze ptak w laziennce :36_22_3:nie wiem co z nim zrobe moze nozke bandarzem M. zawinie i 3 dni potrzymam podkarmie i wyposzcze jak bedzie grzeczny a jak bedzie sapal i skrzeczal to nie wiem ja nie mam sumienia zeby tak biedny ptaszek byl ziedzony przez koty ale mnie to lubia takie zdarzenia jak zauwazylm
TAK JEDNGO MLEKIEM DRUGIGO GLIZDMI> a ja glupia jestem i duzo mi nie trza i moze tak byc!!!

Jola30 no to ptaszkowi okruszki jajko ugotowane i pokrojone i wody na talerzyku malym i wspolczuje rano widoku obsranej lazienki.
a mnie M wlasnie zastrzelil kolejna dawka problemow ku... problem goni problem.
wiecie moj m pochodzi z ukrainy i tam system rosyjski ze wiecie haracze etc i tu tez kilku takich przyjechalo co duzo miesni i niechce im sie robic tylko na latwizne postraszyc i dostac kase...no i niestety nam tez sie to przydazylo a wiem ze m i tak nawet polowy niemowi co jest grane ale widze po nim ze niejest ciekawie...ehh on borok tak sie zadrecza nieraz widze ze po nocach niespi i mysli....to jest okropne:( ja poprostu nieraz sie zastanawiam czy nieisc na policje i powiedziec ze sa tu tacy debile ....mam nazwiska ich kopie dokumentow wszystko.... ale M mowi ze mam tego nierobic.....sama niewiem....

mama2corun
Jola30 masz absolutnie racje dlatego pozwolilam sie wypowiedziec bo mam doswiadczenie z rezygnacja z forum ze poprostu nieda sie zrezygnowac i basta tu to nieodlaczny element domowy posiedzenia na forum :D
a co do ptaszka nie dziekuje niechce :) a tak na powaznie podawaj mu wode ze strzykawki i mozesz ugotowane jajko podawac penseta wiem bo my jako dzieci znalezlismy male bazanciki i tak robilismy az u kwoki niewykluly sie pisklaki i podrzucilismy do wychowania :) to bylo dawno temu u dziadka na wsi ::)
powodzenia w opiece ale masz przygody jak Nikus odpuscil tak sobie ptaszka przygarnela :)

Dziekuje ja juz nie mam sily a tu ciagle cos mi wyskakuje:36_22_3:
Nie ma telenoweli a wiece co ja od kad mam Nikiego nie skupilam sie na zadnym filmie no oprocz jakis tam pierdul co mozna pisac i luchac lub miec dziecko na rekach i sluchac:36_22_3:a ty Amelka A tu Ptaszek

mama2corun
Jola30 no to ptaszkowi okruszki jajko ugotowane i pokrojone i wody na talerzyku malym i wspolczuje rano widoku obsranej lazienki.
a mnie M wlasnie zastrzelil kolejna dawka problemow ku... problem goni problem.
wiecie moj m pochodzi z ukrainy i tam system rosyjski ze wiecie haracze etc i tu tez kilku takich przyjechalo co duzo miesni i niechce im sie robic tylko na latwizne postraszyc i dostac kase...no i niestety nam tez sie to przydazylo a wiem ze m i tak nawet polowy niemowi co jest grane ale widze po nim ze niejest ciekawie...ehh on borok tak sie zadrecza nieraz widze ze po nocach niespi i mysli....to jest okropne:( ja poprostu nieraz sie zastanawiam czy nieisc na policje i powiedziec ze sa tu tacy debile ....mam nazwiska ich kopie dokumentow wszystko.... ale M mowi ze mam tego nierobic.....sama niewiem....

haracze ja bym sie nie zastanawiam tylko na policie jak masz ich dane kiedys ogladam taki film oj boze co oni tam potrafili zrobic rodzine jak nie dali im kasy szkoda slow ja Cie nie starasze ale na policie jak nic to nie Rosja :glass:

Daffodil
mama2
mama2corun
ah Guniu a filmiki boskie Maksio taki cudowny szkrabik :36_3_8:
mama co Ty sterydy jesz ze Maksio taki sportowiec :D:36_7_7: jeju juz sie przewraca albo tata go na silownie zabieraz hehe

kombinuje w lozeczku na wszystkie strony i tak wygina sie ze prawie w łuk a potem bach i na boczku juz:o_noo:

Kuba też tak zrobił parę razy. A ja się zastanawiałam czy to nie przez zwiększone napięcie mięśniowe :glass: Ech, ja to zawsze coś wymyślę :)
A tak w ogóle to jutro mamy wizytę u neurologa. Trzymajcie kciuki.

Pewnie..............kciukasy wielgaśne są.

http://s3.suwaczek.com/200905294980.png http://s2.pierwszezabki.pl/019/0190739a0.png?7187
http://s5.suwaczek.com/201202255180.pnghttp://s2.pierwszezabki.pl/019/0190739a1.png?829