Skocz do zawartości
Forum

Majowe słoneczka 2009

Rekomendowane odpowiedzi

sie odezwała ta co musi :P sama laska a przy wzroście 176 chce ważyć 64 czy jakos tak :P

Ewcia jem wszystko tylko się nie najadam do końca. Słodkie równiez. I moim zdaniem tez wygladsz slicznie, a Zuza w tej kiecce przeslodko. SLiczna z niej dziewcznka.

lutka
sie odezwała ta co musi :P sama laska a przy wzroście 176 chce ważyć 64 czy jakos tak :P

Ewcia jem wszystko tylko się nie najadam do końca. Słodkie równiez. I moim zdaniem tez wygladsz slicznie, a Zuza w tej kiecce przeslodko. SLiczna z niej dziewcznka.

ale male sprostowanie Ewcia i mama2 i lutka wszystkie jestescie cudowne a odchudzacie sie bo chcecie wygladac jak cudo :o_noo:i zeby nam tu szczeki do podlogo opadly ja co najwyzej przy tkich pieknosciach moge tylko wstwiac zdjecia synka

http://s10.suwaczek.com/20000429310117.pnghttp://www.suwaczek.pl/cache/b11eb3303f.png

lutka
Witam wieczorowa porą.

Wszystkie fotki piękne, i dzieciaczki i rodzice i ojciec ciacho :D

mama2 ten blond zmienia swój odcień z dnia na dzień.

Czy robiłyście juz swoim dzieciom morfologie??? I czy lekarz ma tego dopilnowac czy samemu się o to dba?

Ja jeszcze nie. Też się nad tym zastanawiałam, zwłaszcza, że chciałabym przy okazji oznaczyć Kubie grupę krwi.

lutka

tak 64 kg to moja wymarzona waga. ja bym nie mogła "nienajadac sie do konca" bo ja musze sie czuc syta po jedzeniu inaczej jestem rozdrazniona:36_22_3:

Ewciaa
witam się sobotnio :36_2_53:
moja zuzia wczoraj zjadła od.20 i obudziła się w nocy na jedzonko dopiero ok.4
a ile wasze dzieci wytrzymują najdłużej bez jedzenia???
mama Twój maks krótko a u Daffodil chyba długo Kubuś wytrzymuje z tego co kiedyś pisała

mama fajnie masz że Maks zasypia sam

W nocy ostatnio koło 8 godzin, rekord to 8,5.
A w ciągu dnia niestety maks. 2 godziny. Wyjątkiem jest spacer, wtedy koło 4 potrafi wytrzymać.

Daffodil
Ewciaa
witam się sobotnio :36_2_53:
moja zuzia wczoraj zjadła od.20 i obudziła się w nocy na jedzonko dopiero ok.4
a ile wasze dzieci wytrzymują najdłużej bez jedzenia???
mama Twój maks krótko a u Daffodil chyba długo Kubuś wytrzymuje z tego co kiedyś pisała

mama fajnie masz że Maks zasypia sam

W nocy ostatnio koło 8 godzin, rekord to 8,5.
A w ciągu dnia niestety maks. 2 godziny. Wyjątkiem jest spacer, wtedy koło 4 potrafi wytrzymać.

Maks potrafi w ciagu dnia 8 godzin nawet przespac oczywiscie z przerwami

mama2corun
a ja wlasnie koncze obiadek i nawet posprzatac mi sie udalo wiec spoko :smile_jump: a to reszta zdjec Oliw pokoik i nasza sypialnia z wielkim lozkiem nawet jak we4spimy to jest calkiem wygodnie i jeszcze moje kochane skarby :in_love2:a i jeszcze jedno SARAH interesuje mnie kolekcja Exclusive salon jest w Rybniku moim rodzinnym miescie wiec luzik :) moge spokojnie tam kupic kiecke a i ceny u nich nie sa takie wygurowane a sukienki maja naprawde swietne :smile_jump:

Wspaniała rodzinka. A mieszkanko cudne.
Sukienki rewelacja. Muszę przyznać, że zazdroszczę :)

mama2
lutka

tak 64 kg to moja wymarzona waga. ja bym nie mogła "nienajadac sie do konca" bo ja musze sie czuc syta po jedzeniu inaczej jestem rozdrazniona:36_22_3:

kurde to tak jak ja bym miala przy swoim wzroście (161) ważyć 49:o_noo: to Ty strasznie chuda chcesz być.

Jola a Ty nie przesadzaj, super kobieta z Ciebie z cudownymi włosami których nie jedna zazdrości i pieknymi krągłościami.

lutka
mama2
lutka

kurde to tak jak ja bym miala przy swoim wzroście (161) ważyć 49:o_noo: to Ty strasznie chuda chcesz być.

Jola a Ty nie przesadzaj, super kobieta z Ciebie z cudownymi włosami których nie jedna zazdrości i pieknymi krągłościami.

chuda to bylam jak wazylam 60 kg przez pare lat przed 1 ciaża 64 kg jest w sam raz Pamietaj ze niektorzy maja grubsze kosci moja siostra przy takiej wadze jak ja jest grubsza ode mnie

lutka
Daffodil wypróbvowalas pieluszki dada?

Ostatnio kupiłam bella i nie podeszly mi. Jka się naciśnie zasikaną pieluszkę to czuc w palcach wilgoć, tak więc nie polecam. No ale musze zuzyc :)

Pytanie nie do mnie ale tez odpowiem bo je mialam i mi nie podeszły roznica 12 groszy na piluszce a roznica duza , dada jest twarda i ciezka i nie przepuszcza tak powietrza jak pampers a pampers leciutki i mięciutki. Kupuje teraz tylko pampersy

mama2
lutka
mama2

chuda to bylam jak wazylam 60 kg przez pare lat przed 1 ciaża 64 kg jest w sam raz Pamietaj ze niektorzy maja grubsze kosci moja siostra przy takiej wadze jak ja jest grubsza ode mnie

racja, ja przy 54 kg wyglądalam na gora 50.

Młody jadl 1,5 h temu i znowu jest głodny:36_22_3:

Jola30
lutka

ale male sprostowanie Ewcia i mama2 i lutka wszystkie jestescie cudowne a odchudzacie sie bo chcecie wygladac jak cudo :o_noo:i zeby nam tu szczeki do podlogo opadly ja co najwyzej przy tkich pieknosciach moge tylko wstwiac zdjecia synka

JOlcia ale zeby nie było że ja tak strasznie się chcę odchudzić....poprostu robie to dla siebie dla włąsnego dobrego samopoczucia ale jak nic z tego nie wyjdzie to końca świata nie będzie...jem słodkie jem lody wiec sobie niczego nie odmawiam jakbym schudła było by fajnie a jak się nie uda no to trudno podobam się sobie i wziełam to pod uwage że po ciązy już nic nie będzie takie same
JOlcia a Ty wspaniała kobieta jesteś i cudowna matka dla Nikusia....a ciało ...jest co kochac i przytulać :)

http://www.suwaczki.com/tickers/ug37io4pumqf8for.png

Jola30
A moj M. dzis przy dziecku caly dzien z malymi przerwami i wszoku jest :36_11_5:ze on tak sie zachowuje zaseli razem po obiadku.HIHI i co przeczymalm 4 godziny malego a on ledwo 60 ml wypili to z krzykiem:glass:

Jolcia moja zuzia też czsami po 4h wypije 60ml a raz 100ml walnie...zobaczysz moze się to zmieni...a co z ty mlekiem ???? (czytałaś mojego wczrśniejszego posta ???)

http://www.suwaczki.com/tickers/ug37io4pumqf8for.png

Ewciaa
lutka
Ewciaa pochwal się swoja suknia slubną :)

Mlody nie spi od 14 godziny :/ Przed chwila po jedzeniu padł jak mytka, al epo 5 min sie obudził:36_2_13: i cały czas grymasi. Padam na pysk bo nie jestem przyzwyczajona do takiego jego zachowania :/

a prosze bardzo kilka zdięc
:36_2_15:

Ewcia ślicznie wyglądałaś. A to drugie zdjęcie rewelacyjne.