Skocz do zawartości
Forum

Majowe słoneczka 2009

Rekomendowane odpowiedzi

pat-k
Ewciaa
mama2
Ewcia ja mam tak pozytywke z karuzela on uwielbia jak te miski sie kreca i leci szum morza wtedy patrzy na miski jak zahipnotyzowany i zasypia :36_2_15:

ja też miałam kupić ale czekałam bo pomyślałam że może któras siostra męża zapyta co chcemy i by kupiła a takto dostaliśmy tyle niepotrzebnych rzeczy albo rzeczy które sie powtarzają np. reczników kąpielowych mam chyba z 5...no i musze kupić

my tak czekalismy na mate edukacyjna, ale po kolejnym pluszowym zwierzaku w prezencie dla Tosi poddalismy sie i sami kupilismy mate :)

dzisiaj wsadzilam Tosie do husty, ale nie byla zachwycona :/ mam nadzieje, ze to polubi, bo niesamowicie wygodne jest. Przewiewne, elastyczne i w ogole plecy nie bola

czekamy na zdiecia z chustą:36_2_15:

http://www.suwaczki.com/tickers/ug37io4pumqf8for.png

130 ml choc ostatnio troszeczke mniej, 110, 100, czasem dopije po jakims czasie a czasem nie. Poza tym pije około 100 ml herbatki dziennie.

Teraz akurat się uspokoił i grzecznie lezy na macie. Nie wiem o co mu chodziło :/ Mam kilka propozycji:

1. niewygodne porteczki ze sztruksu - juz zdjęte
2. za długie paznokietki - bo ma zacisnięte czesto piąstki
3. pić mu sie chciało

Nie iwem co podzialało, bo wszytsko wypróbowane prawie na raz.

a ja wlasnie koncze obiadek i nawet posprzatac mi sie udalo wiec spoko :smile_jump: a to reszta zdjec Oliw pokoik i nasza sypialnia z wielkim lozkiem nawet jak we4spimy to jest calkiem wygodnie i jeszcze moje kochane skarby :in_love2:a i jeszcze jedno SARAH interesuje mnie kolekcja Exclusive salon jest w Rybniku moim rodzinnym miescie wiec luzik :) moge spokojnie tam kupic kiecke a i ceny u nich nie sa takie wygurowane a sukienki maja naprawde swietne :smile_jump:

http://www.bejbej.nazwa.pl/zasuwaczki/20552.png

http://www.bejbej.nazwa.pl/zasuwaczki/20553.png

lutka
130 ml choc ostatnio troszeczke mniej, 110, 100, czasem dopije po jakims czasie a czasem nie. Poza tym pije około 100 ml herbatki dziennie.

Teraz akurat się uspokoił i grzecznie lezy na macie. Nie wiem o co mu chodziło :/ Mam kilka propozycji:

1. niewygodne porteczki ze sztruksu - juz zdjęte
2. za długie paznokietki - bo ma zacisnięte czesto piąstki
3. pić mu sie chciało

Nie iwem co podzialało, bo wszytsko wypróbowane prawie na raz.

lutka przepraszam ale uciekłam na spacer z M i zuza poki ładna pogoda była....u mnie zuza tak czasami ma że najedzona, czyta, przewinięta itd.i kwęka i płacze a ja nie wiem o co jej chodzi

mama2corun
a ja wlasnie koncze obiadek i nawet posprzatac mi sie udalo wiec spoko :smile_jump: a to reszta zdjec Oliw pokoik i nasza sypialnia z wielkim lozkiem nawet jak we4spimy to jest calkiem wygodnie i jeszcze moje kochane skarby :in_love2:a i jeszcze jedno SARAH interesuje mnie kolekcja Exclusive salon jest w Rybniku moim rodzinnym miescie wiec luzik :) moge spokojnie tam kupic kiecke a i ceny u nich nie sa takie wygurowane a sukienki maja naprawde swietne :smile_jump:

śliczne zdięcia...pokoik super rodzika szczęśliwa to widać

Ewciaa pochwal się swoja suknia slubną :)

Mlody nie spi od 14 godziny :/ Przed chwila po jedzeniu padł jak mytka, al epo 5 min sie obudził:36_2_13: i cały czas grymasi. Padam na pysk bo nie jestem przyzwyczajona do takiego jego zachowania :/

mama2
[attach]9566[/attach]

[attach]9567[/attach]

[attach]9569[/attach]

[attach]9571[/attach]

[attach]9572[/attach]
Mama2 - Ladnemu we wszystkim ladnie. Maks grzczniutki amama narzeka!!!!
Katja - Masz przewalone! Oby sie szybko Majce poprawilo!!! Za to trzymam mocno kciuki, bo tez przechodzilam takie straszne dni jak Ty teraz i bylam tym strasznie przybita, musze przyznac.

mama2corun
mama2
czy wasze dzieci gaworza tylko jak do nich mowicie? bo moj tylko wtedy tak gada jak najety a jak nic nie mowie to milczy jak grób:smile_move:

tak tak moja OLA tez tak gada jak sie z nia rozmawia bp sama do siebie to nie .bo co bedzie sama ze soba gadac:smile_move:
Oliw na dobre chora ze az sama sie spac popoludniu polozyla spala2 godz.a teraz je :wakacje!!!: normalnie ja szczesliwa jak Oliw mowi ze glodna hehe

mama sliczne masz te swoje dzieci:11_9_16:ale co sie dziwic jak taka sliczna mama:smile_move:
Zdrowka zycze dla Oliwki!!! :-)

Moj Maks od przedwczoraj zaczal usmiechac sie do przedmiotow!!! Wczesniej smial sie tylko do ludzi.
No i wykrzykuje podnmiecony jak lezy sam i wola nas jak chce zebysmy przyszli. Smieszny jest ten nasz synus. Oj bedzie z niego mala gdula czuje. No i nasze oczko w glowie coraz bardziej i bardziej!!!

pat-k
mama2
Jola30
mama2sliczna zmiana pasuje do Ciebie.Ale jak bym miala powiedziec w ktorym kolorze ci najlepiej bylabym w kropce:smile_move:czarny ,rudy,blad -kobieta kamelon!!!
Powiedz mi tak szczerze tyle juz dzis zrobilas i jeszcze narzekasz na Makasa oj mama mama :smile_move:a co a obiad?

na obiad ? makaron z truskawkami a na kolacje M zrobił spageti:)

mama2 jesz wszystko? tzn Maksiu dobrze znosi wszystkie produkty?
Moj Maks to znosi tez wszystko. Nawet surowke z kapusty ostatnio jadlam i ... nic.
Widac Maksy tak maja. Zoladki nie do zdarcia!!!!