Skocz do zawartości
Forum

Majowe słoneczka 2009

Rekomendowane odpowiedzi

nieee no zdjecia rewelacyjne!!!

Dziewczyny robcie jak najwiecej zdjec, ja moglabym godzinami sie wpatrywac w te sliczne buziunki naszych maluszkow.

My wrocilysmy z zakupow, mala przespala cale popoludniu w wozeczku. Teraz gada z Daga, jak swietnie mala zaczela gaworzyc, zaczepia nas non-stop, smieje sie i gada :) Wesolek malutki.

http://www.suwaczki.com/tickers/ojxewn15stpumjv2.png

Hej dziewczyny, tylko przegladnęłam co tam naskrobałyście przez te kilka dni mojej nieobecności.

daffodil ja widzę filmik, ozorek cool :D a piąchy faktycznie równo sscie. Szymek jak jest głodny to zaczyna szybko machac nogami aż w końcu ryczy.

Jola22 fantastyczne fotki, wyglądasz kwitnąco :) a filmik SUUUUPER

mama2cór ale zCiebie laska, a oczy masz totalnie niebieskieeeee, cudne.

Ja własnie czekam na teściową, przyjeżdza na 5 dni. Czekam az Misiek w ko,ncu zjedzie na wolne bo calodobowa opieka nad Młodym czasem juz mi bokami wychodzi. Przemek mial pojechac do pracy w zastępstwie kumpla na 2 dni i przeciągnęło sie na 2,5tyg :/ Wyjeżdża o 6, 7, lub 8, a wraca 21, 23 :/

katja79
Ewciaa
witam poniedziałkowo najpierw napisze co u nas i jak po chrzcinach a później spróbuje was nadrobić jak dam rade:nie_mam_pojecia:
ja maksymalnie zadowolona po imprezkce:8_5_13: wszystko się udało zaczne od tego że zuzia była bardzo grzeczna w kosciele wierciła się troche a sam chrzest przespała:36_2_25: po powrocie do domu oście jedli obiad było trocvhe zamieszania bo każdy chciał zdięcie ale wszytsko się udało super...goście byli aż do 21.30 od 13.00 :36_2_25:

zdiecia pokaże później albo jutro bo nie mam ich bo robił siostry chłopak i jeszcze nie zgrałam

troche z innej paczki to już dostałam becikowe i jednorazową zapomoge na dziecko i nawet rodzinne:36_1_22: czyli razem 2048 zł i co miesiac 48zł bede dostawać (niewiele ale coś ) i jeszcze moim mieście burmist daje (do wyboru) wózek, fotelik i wyprawke od dzieciom które urodziły się od 1 kwietnia to że ja nie wiedziałam o tym przed porodem i już kupiłam wózek i fotelik to wziełam wyprawke i włąśnie wczoraj ja dostaliśmy :smile_move::smile_move::smile_move: wskład której wchodziło: różne kosnetyki dla dziecka(oliwka, mydełko, żel do mycia, chusteczki, mleczko, krem nankażdą pogode), mata edukacyjna, kocyk, butelka, kubek niekapek, łyżka jakaś gumowa, pampersy, okrycie kąpielowe, proszek, pościel (poszekwa na kołdre i poduszke) zabawka edukacyjna i chyba wszytsko wymienilam :) wszytsko super sliczne a mata ekstra strasznie na nią czekałam i już kładłam zuzie na niej :)

Ewciza to suuper ze impreza sie udała jejny my jeszcze nawet nie myslimy o chrzcinach
a co do tej wyprawki to super zawsze to cos u mnie niestety burmistrz straszny dusigrosz...:( Ewcia a jak to jest z tym rodzinnym kazy to dostaje czy nie i czy trzeba sie o to jakos starac czy sami naliczaja bo to chyba tylko jeden rodzic bierze nie?

dostaje tylko ten któremu nie przekracza 504zł na osobe na miesiać, ja dostałam chodź przekraczało ale że teraz nie pracuje to mi się należy, spytaj w MOPSie u nas tam się to załatwia

http://www.suwaczki.com/tickers/ug37io4pumqf8for.png

Ewciaaa z Zuzieńki grzeczna dziewczynka, wiedziaal jak sie zachowac w kosciele ;) Zazdroszczę ze macie to za sobą, jakoś nie lubie takich imprez.

daffodil Misiek jest zameldowany w Krakowie, myslisz ze dostaniemy becikowe z tamtąd??? i gdzie to załatwic?

witam mamuśki:)

my dzisiaj biegaliśmy trochę po mieście, trochę po urzędach i w sumie wyszło tak ze na kupno biletu muszę czekać do jutra bo na karcie mojej mamy był za mały limit o 6zl:o_no:
a tato doładował kartę dzisiaj a można jej użyć dopiero jutro, bilety poszły co prawda troszeczkę do góry tzn z 3euro(w jedna stronę) i za darmo- powrotny teraz jest po 9euro w obie strony. W sumie i tak taniocha bo 400euro zapłacę za wszystko a na lipiec są bilety po 1500euro najtaniej :o_no:

Wiec proszę znów o kciuki (bo bardzo pomagają) żeby ceny do góry nie poszły:) chyba w nocy spać nie będę i pierwsza rzecz jaka jutro zrobię to kupno tych biletów

http://www.suwaczek.pl/cache/81f6d70ef3.png
http://www.suwaczek.pl/cache/b444194b7a.pnghttp://www.suwaczek.pl/cache/de95d1bd24.png

lutka
Ewciaaa z Zuzieńki grzeczna dziewczynka, wiedziaal jak sie zachowac w kosciele ;) Zazdroszczę ze macie to za sobą, jakoś nie lubie takich imprez.

daffodil Misiek jest zameldowany w Krakowie, myslisz ze dostaniemy becikowe z tamtąd??? i gdzie to załatwic?

W takim razie na pewno dostaniecie. My załatwialiśmy to na Os. Handlowym 1, tam gdzie zwykłe becikowe.

elwira

my dzisiaj biegaliśmy trochę po mieście, trochę po urzędach i w sumie wyszło tak ze na kupno biletu muszę czekać do jutra bo na karcie mojej mamy był za mały limit o 6zl:o_no:
a tato doładował kartę dzisiaj a można jej użyć dopiero jutro, bilety poszły co prawda troszeczkę do góry tzn z 3euro(w jedna stronę) i za darmo- powrotny teraz jest po 9euro w obie strony. W sumie i tak taniocha bo 400euro zapłacę za wszystko a na lipiec są bilety po 1500euro najtaniej :o_no:

Wiec proszę znów o kciuki (bo bardzo pomagają) żeby ceny do góry nie poszły:) chyba w nocy spać nie będę i pierwsza rzecz jaka jutro zrobię to kupno tych biletów

To kciuki dalej trzymam :)

Daffodil
O rany, ale się dzisiaj Kubie maruda włączyła. Na spacerze cyrki, już włączyłam piąty bieg i zapierdzielałam do domu, a ten łaskawie zasnął. No to siedziałam na ławce pod blokiem :nie_mam_pojecia: Teraz też sam nie wie czego chce...

Nie ma to jak przygoda ze spacerem!!!! Juz nie raz sandaly w drodze do domu prawie pogubilam. Strasznie mnie to stresowalo. Teraz jest juz na szczescie lepiej. Maksio rzadko kiedy wlacza syrene na spacerze i w ogole.

elwira

Trzymam kciukasy. Juz nieraz tak na bilety polowalam. Jak na razie za wecej niz 80 euro do Polski nie polecialam :-)

Daffodil odpaliłam filmik ale sie usmiałam ...Kuba na macie wcina piastki w nosie ma wiszaca zyrafe::sofunny::sofunny::sofunny::sofunny:

Lutka bombowe spojrzenie Szymka:)) Mozna sie wystraszyc

A my zM nosimy na zmiane Maksa a on non stop mruczy i marudzi po nosem a my cali w stresie czy zacznie sie koncert czy na marudzeniu sie skonczy ..my zwariujemy . Maksiu jest nasza naturalna antykoncepcja bo tak nas zawsze tym zanoszeniem zestresuje ze potem siedzimy tacy wystraszenie i skotłowani ze nikomu seks w głowie :hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:

elwira

oczywiście kciuki są

http://www.suwaczki.com/tickers/ug37io4pumqf8for.png