Skocz do zawartości
Forum

Majowe słoneczka 2009

Rekomendowane odpowiedzi

gunia43
lutka - smutna ta historia jak i wiele o ktorych sie slyszy. Wystarczy zajrzec do kwietniowek lub czerwcowek. Dobrze chociaz, ze wczesniej a nie pozniej. Ja tez mam za soba nieudana ciaze i na pewno wczesniej poronic to jest lepiej dla psychiki. Nie ma takiego obciazenia jak w pozniejszej ciazy, gdy jest brzuszek, czujesz juz dzidzie i widzialas ja juz na usg. Ale i tak to smutne i rozumiem co czuje kobieta po takiej stracie.

ja nawet nie wiem co napisać w takiej sytuacji, jest mi bardzo przykro i nikomu tego nie życze to muusi być straszne dla matki

http://www.suwaczki.com/tickers/ug37io4pumqf8for.png

Ewciaa - ja choruje na gardlo od dawna. Jak zaniedbam lekki tylko bol to od razu mnie rozklada i to zawsze konczy sie zapaleniem oskrzeli i antybiotykiem. To przez chorego migdala z prawej strony.
Dlatego te moje sposoby polecam, bo mnie gardlo boli bardzo czesto i musze uwazac, zeby sie cos nie rozwinelo. Zwlaszcza taraz. Jak na razie ten czosnek i herbatki pomagaja a walcze juz od sierpnia, bo tak mi sie juz zaczelo.

gunia43
lutka - smutna ta historia jak i wiele o ktorych sie slyszy. Wystarczy zajrzec do kwietniowek lub czerwcowek.

dlatego raczej tam nie zaglądam. U nas narazie (dpukać) wszystko dobrze, więc wole nie czytac złych wiadomości.

1cora2syn...??
ja wam zostawiam duuzo buziakow bo mam dzis mnostwo energi!!!!jade ze znajomymi do szkoly ich corke zapisac bo oni nieumieja rozmawiac no trzeba sobie pomagac:)zwlaszcza ze Bog mi tez pomaga wiec jakos musze mu dziekowac!!buziaki

miłego dnia ja też zaraz musze zmykać bo obiad męzowi musze ugotować :)

Ewciaa - tak przyszlo mi do glowy, ze jak juz tak lezysz to idz na calosc i natrzyj sie taka mascia jak Wick albo w tym stylu i lozka. Jak sie tak pomeczysz plus te hernatki itd to moze przejdzie! Inhalacje taz pomagaja takie np. z rumianku albo Wicka. Nalej do gara wody i nachyl sie nad tym, glowe nakryj recznikiem.
Cos mi sie wydaje, ze Ci nie przechodzi, bo nie lazalas tylko troszke biegalas jednak a tu trzebajeden dzien chociaz przemeczyc i bedzie po sprawie!
To bedzie taki szok, ze musi zadzialac :-):36_2_15:na te bakterie obrzydliwe
:ok::ok::ok:

gunia43
Ewciaa - tak przyszlo mi do glowy, ze jak juz tak lezysz to idz na calosc i natrzyj sie taka mascia jak Wick albo w tym stylu i lozka. Jak sie tak pomeczysz plus te hernatki itd to moze przejdzie! Inhalacje taz pomagaja takie np. z rumianku albo Wicka. Nalej do gara wody i nachyl sie nad tym, glowe nakryj recznikiem.
Cos mi sie wydaje, ze Ci nie przechodzi, bo nie lazalas tylko troszke biegalas jednak a tu trzebajeden dzien chociaz przemeczyc i bedzie po sprawie!
To bedzie taki szok, ze musi zadzialac :-):36_2_15:na te bakterie obrzydliwe
:ok::ok::ok:

a wolno te maści Wick? bo ja już nie wiem co wolno :( a czego nie
wczoraj cały dzień w łóżku i dzis tez

gunia43
Daffodil - Gotuj, gotuj! Z Ciebie to dobra zonka. Mnie sie ostatnio nie chcialo, ale na szczescie byly sloiki od cioci i kaszaka. Tak dotrwalam do dzisiaj czyli piatku :-))
Ale nestety sie skonczylo. Dzisiaj schabowy i fasolka szparagowa!

a ja mam dziś makaron z warzywani i serem pycha :) moi męszczyśni to lubią ( tata i mąż )

Wolno. Pytalam mojego gin. Takie rozgrzewajace wolno albo amolem sie natrzec tez wolno ale na to koniecznie recznik zeby grzalo a nie chlodzilo. Wczoraj tak lezalam a jak chodzilam to sie owijalam jeszcze bluza z dresu i pomoglo.
A inhalacje to najlepiej spytac w aptece. Ale rumianek zostaje i plukanie riztworem zwyklej soli. To wolno na pewno i wybija bakterie!

Daffodil
1cora2syn...??
Pat-kabo ja z moja Oliwka niestety po rozstaniu z jej tata to niemialysmy sie gdzie sie podziac,i mieszkalysmy w domu samotnej matki ale dzieki temu nauczylam sie bardzo wielu rzeczy miedzy nnymi jak walczyc o swoje,teraz mam mieszkanie w Polsce tu w Holandi jestesmy w trakcie kupowania wlasnego mieszkania mam cudownego mezczyzne i moja corcia naprawde jest szczesliwa!!!dlatego kazdy nawet najmniejszy usmiech na jej buzce to dlamnie cos najwiekszego na swiecie!!!i jestem baaaaardzo szczesliwa!!!!i dzieki dziewuszki ze jestescie i ze mozna wam o wszystkim napisac:D:snowball::snowball::snowball:

Takim kobietkom jak Ty, to powinno się pomniki stawiać. Cieszę się bardzo, że poradziłaś sobie ze wszystkimi przeciwnościami losu, poznałaś cudownego mężczyznę, masz jednego skarba i czekasz na drugiego i że jesteś szczęśliwa. Ogromne całusy :mylove:

Pomnik absolutnie,bo jest mnostwo takich kobiet tylko jedne wykorzystuja te zle doswiadczenia i wyciagaja wnioski a inne dalej popelniaja te same bledy,np znam jedna co od jednego drania uciekla z malym dzieckiem a teraz tzn 2 miesiacu temu urodzila kolejnemu draniowi dziecko i zyje z nim wmawiajac wszystkim ze szczesliwa...a on za nia tel odbiera zabrania spotkan ze znajomymi nawet sama z siostra niemoze sie spotkac albo inna ma dwoje dzieci ledwo wiaze koniec z koncem i urodzila 3 i wiecie co zrobila oddala do domu dziecka bo ja niestac na 3wyobrazacie to sobie??po co zrobila to niewiem bo antykoncepcyjnych srodkow jest mnostwo.przepraszam ze takie glupoty napisalam ale poprostu glupota ludzka bo inaczej tego nazwac niemozna doprowadza mnie do szalu.

ale u nas kochane majoweczki to wszystkie jestesmy silne i optymistyczne!!bo mamy pod serduszkami wlasnie majowe sloneczka,wiosenne sloneczka no nic musze na pol godz zniknac.

http://www.bejbej.nazwa.pl/zasuwaczki/20552.png

http://www.bejbej.nazwa.pl/zasuwaczki/20553.png