Skocz do zawartości
Forum

Majowe słoneczka 2009

Rekomendowane odpowiedzi

dorciaa25
A ja smaruje brzuszek cały czas kremem przeciw rozstępom ai do tej pory mi się nie pojwiły na brzuchu, ale kilka ostatnich dni zaczyna mnie swędzieć ...mam nadzieje ze rozstepy z tego nie wyjdą. Bo pod pachami to mi się zrobiły i własnie tez swędziało...ale to przez to że nie wpadłam na pomysł żeby tam tez smarować...:lup::lup:

NO faktycznie. Pod pachami - tez bym na to nie wpadla. Ja rozstepow nie mam i skora zaczyna mnie tez swedziec. Smaru7je mocno iliwka na noc. Mam nadzieje, ze skora w koncu nie strzeli i jakos wytrzymam bez rozstepow, bo innych atrakcji juz mam dosc, wiec moze choc to mnie ominie.

gunia43
dorciaa25
A ja smaruje brzuszek cały czas kremem przeciw rozstępom ai do tej pory mi się nie pojwiły na brzuchu, ale kilka ostatnich dni zaczyna mnie swędzieć ...mam nadzieje ze rozstepy z tego nie wyjdą. Bo pod pachami to mi się zrobiły i własnie tez swędziało...ale to przez to że nie wpadłam na pomysł żeby tam tez smarować...:lup::lup:

NO faktycznie. Pod pachami - tez bym na to nie wpadla. Ja rozstepow nie mam i skora zaczyna mnie tez swedziec. Smaru7je mocno iliwka na noc. Mam nadzieje, ze skora w koncu nie strzeli i jakos wytrzymam bez rozstepow, bo innych atrakcji juz mam dosc, wiec moze choc to mnie ominie.

O tyle dobrze ,że te pod pachami nie sa tak widoczne, sa jeszcxze czerwone wiec smaruje, podobno jak zbieleja to juz nici....

http://s2.pierwszezabki.pl/020/020364980.png?7448
http://s4.suwaczek.com/200905221562.png

gunia43
Ewciaa
amelcia to daj i będziemy mieć pierwsze majowe słoneczko :36_7_8:

a pierogi niestety robie z mamą bo też nie umiem :36_19_1:
Ewciaa - popros mame zeby podala przepis na ciasto, bo ma pewnie jakis sprawdzony. Chetnie skorzystam i nagotuje troche pierogow. Przyjezdza do mnie siostra a ona nie je miesa wiec bedzie w sam raz jak zrobie ruskie :-))

jak tylko wróci z zakupów to ją poprosze :)

http://www.suwaczki.com/tickers/ug37io4pumqf8for.png

mama2corun zaskoczyłaś mnie na maksa:) i chętnie bym z toba pogadała dłużej ale bardzo wyrywkowo cię słyszałam :36_19_1:
dziewczyny bóle okresowe trzymają cały dzień raz mocniej raz wcale ale są do tego kuba się rusza więc jest ok!!!
jeśli nie urodzę do czwartku to w czwartek do szpitala i wtedy na pewno się nie odezwę dopóki nie urodzę!!!!!teraz te bóle są lzejsze ale rano:36_2_39:jak wam pisałam myślałam że już rodzę:36_1_1:
powiem wam że mój pierwszy poród to była bajka nagle bóle i odszedł czop a po 2-godz po wszystkim!!!
tym razem jest zupełnie inaczej!!!!!
dziękuję wam wszystkim
przy takiej opoce nic mi nie grozi mam w was oparcie duchowe i emocjonalne \

a nie odzywam sie bo czekam i czekam i się strasznie denerwuję:36_19_1:

pozdrawiam was wszystkie

http://www.suwaczek.pl/cache/76b1a6931d.png

Amelcia, jestesmy tu i czekamy :)

Ja czuje sie jak swinia normalnie, dziewczyny chodze i ciagle jem. Przygotowujac obiad, robie kurczaka w potrawce, zjadlam: 2 jogurty, pol paczki doritosow (ja nie cierpie chipsow!!), 2 jablka, kilkanascie (!!!) mandarynek, 2 rzedy czekolady wisniowej, 2 litry soku bananowego....wszystko to w godzine.... gdzie ja to wszystko kurcze mieszcze?????!!!! No i dodam, ze wciaz mam ochote cos zjesc!!! Normalnie jestem az przerazona :36_19_3::noooo::noooo:

http://www.suwaczki.com/tickers/ojxewn15stpumjv2.png

amelcia8
mama2corun zaskoczyłaś mnie na maksa:) i chętnie bym z toba pogadała dłużej ale bardzo wyrywkowo cię słyszałam :36_19_1:
dziewczyny bóle okresowe trzymają cały dzień raz mocniej raz wcale ale są do tego kuba się rusza więc jest ok!!!
jeśli nie urodzę do czwartku to w czwartek do szpitala i wtedy na pewno się nie odezwę dopóki nie urodzę!!!!!teraz te bóle są lzejsze ale rano:36_2_39:jak wam pisałam myślałam że już rodzę:36_1_1:
powiem wam że mój pierwszy poród to była bajka nagle bóle i odszedł czop a po 2-godz po wszystkim!!!
tym razem jest zupełnie inaczej!!!!!
dziękuję wam wszystkim
przy takiej opoce nic mi nie grozi mam w was oparcie duchowe i emocjonalne \

a nie odzywam sie bo czekam i czekam i się strasznie denerwuję:36_19_1:

pozdrawiam was wszystkie
Kciuki sa tak czy tak!!!!

isabela

Ja czuje sie jak swinia normalnie, dziewczyny chodze i ciagle jem. Przygotowujac obiad, robie kurczaka w potrawce, zjadlam: 2 jogurty, pol paczki doritosow (ja nie cierpie chipsow!!), 2 jablka, kilkanascie (!!!) mandarynek, 2 rzedy czekolady wisniowej, 2 litry soku bananowego....wszystko to w godzine.... gdzie ja to wszystko kurcze mieszcze?????!!!! No i dodam, ze wciaz mam ochote cos zjesc!!! Normalnie jestem az przerazona :36_19_3::noooo::noooo:
Ja tak czesto w tej ciazy miala. I wcale to sie jakos spacjalnie na kilogramy nie przekladalo. To znaczy i tak tylam tylko tak zrywami ale wcale nie w okresach kliedy wlasnei tak bardzo jadlam. ostatnio jem normalnie a nawet jak na ciaze to niewiele a i tak przez odstetni miesiac przytylam ok. 3 kilo. Takze jak masz ochote i Ci sie nie ulewa (!!!!) to jedz. QW koncu to dosc przyjemne zajecie. Ja w ciazy jakos nie mam wielkich wyrzutow sumienia jak sie obzeram,. normalnie to bym sei zalamala, ze tyle potrafilam wsunac a terza jakos mi to wisi. No imoj maz sie cieszy jak glupi :-)
Takze - na zdrowie i niech sluzy Mii :-) no i mamusi oczywiscie :-)

gunia43
isabela

Ja tak czesto w tej ciazy miala. I wcale to sie jakos spacjalnie na kilogramy nie przekladalo. To znaczy i tak tylam tylko tak zrywami ale wcale nie w okresach kliedy wlasnei tak bardzo jadlam. ostatnio jem normalnie a nawet jak na ciaze to niewiele a i tak przez odstetni miesiac przytylam ok. 3 kilo. Takze jak masz ochote i Ci sie nie ulewa (!!!!) to jedz. QW koncu to dosc przyjemne zajecie. Ja w ciazy jakos nie mam wielkich wyrzutow sumienia jak sie obzeram,. normalnie to bym sei zalamala, ze tyle potrafilam wsunac a terza jakos mi to wisi. No imoj maz sie cieszy jak glupi :-)
Takze - na zdrowie i niech sluzy Mii :-) no i mamusi oczywiscie :-)

Nie no spoko, cala ciaze mialam czasami na cos ochote, ale jakos nie jadlam jak wariat (jak dzis) Dzis po prostu "sprzatam" wszystko co mi w rece wpadnie :):):)
Czesto wlasnie jadlam mniej bo mi sie ulewalo jak noworodkowi. Dzis jestem CZARNA DZIURA :) BUHAHAHHAHA wlasnie pogryzam ciasteczka z kawalkami czekolady, jesuuuu jakie to dobreee. hehheheh normalnie mam jakisz szal jedzeniowy

isabela

Napady głodu to jeden z objawów zbliżającego się porodu... Isabela szykuj się :)

Daffodil
isabela

Napady głodu to jeden z objawów zbliżającego się porodu... Isabela szykuj się :)

ja juz na starcie, pochylona, czekam tylko na wystrzal i "start"..... (oczywiscie wszystko to z pelnymi ustami) buhahhahha

isabela
Daffodil
isabela

ja juz na starcie, pochylona, czekam tylko na wystrzal i "start"..... (oczywiscie wszystko to z pelnymi ustami) buhahhahha

:sofunny: :sofunny: Niedługo wystrzał usłyszysz :)

isabela
Daffodil
isabela

Wariatki!
Ale jakby napady glodu byly sygnalem zblizajacego porodu to ja bym juz mila kilkumiesieczne dziecko w domu ;-)

mama2corun
a wiecie co Amelcia niedosc ze wyglada jak dziewczynka to i taki ma sypatyczny dziewczecy glos :D no to czekamy dalej :D
a to kilka zdjec z naszych lowow ostatnich :D i Oliw na wrotkach i jak dzielnie prowadzi auto :D

Przepiękne zdjęcia. Widać, że M. w Oliwce zakochany, trudno się dziwić, bo cudna z niej dziewuszka. I jak świetnie sobie na wrotkach radzi.
A Ty też pięknie wyglądasz, drobniutka i szczuplutka jak zawsze :)