Skocz do zawartości
Forum

Majowe słoneczka 2009

Rekomendowane odpowiedzi

katja79
babeczki wlasnie sie odezwala do mnie Patka pisze ze nie ma dostepu do internetu i ze ona caly czas w dwupaku no i pyta co u nas?

Super, ze sie odezwala. No to jej napisz, ze u nas stan najwyzszej gotowosci z Mama2corun a tak poza tym bez zmian i ze pozdrawiam i czekamy az do nas znowu dolaczy na forum!!!!!! Wielkie caluski dla niej i Tosi!!!!

katja79
gunia43
Tak sie przjelam Mama2corun, ze az Maksio sie obudzil. Tlucze mi sie teraz po brzuchu jak szalony!!!!! Ajajaj!!!!
Oj jakos moj inkstynkt mi mowi, ze to juz. Ciekawe czy moge mu ufac. Kiedys nie zawodzil.

Gunia nasza wrózka Atis:smile_jump::smile_jump: ale ja tez mysle ze to "to" jejku ale emocje jakos sie strasznie przejelam.
Ja tez i jakos tak i mi wesolo i ryczec mi sie chce. Jakos tak mnie tio wszystko wzruszylo, jak pomyslalam, ze to moze byc juz i ze maly bajbik sie wklasnie moze rodzi!!!!!!

gunia43
katja79
babeczki wlasnie sie odezwala do mnie Patka pisze ze nie ma dostepu do internetu i ze ona caly czas w dwupaku no i pyta co u nas?

Super, ze sie odezwala. No to jej napisz, ze u nas stan najwyzszej gotowosci z Mama2corun a tak poza tym bez zmian i ze pozdrawiam i czekamy az do nas znowu dolaczy na forum!!!!!! Wielkie caluski dla niej i Tosi!!!!

tak napisalam ze ja wszystkie pozdrawiamy i sciskamy i o mamie2córun:smile_jump: ze chyba sie zaczelo....:smile_jump:

http://www.suwaczek.pl/cache/e97dcacce8.png http://s2.pierwszezabki.pl/021/021013940.png?8788

Maja

katja79
gunia43
katja79

tak napisalam ze ja wszystkie pozdrawiamy i sciskamy i o mamie2córun:smile_jump: ze chyba sie zaczelo....:smile_jump:
Super!!!!

Daffodil
Dziewczyny, pat-k się odezwała. Rzeczywiście ma nowy numer. Nie zagląda, bo nie ma dostępu do netu, ale nadal jest w dwupaku :)

JUz wiemy. Ale dzieki. Jak nie pisala to nie pisala a teraz do wszystkich hurtowo :-)
A Ty daffodil dzisiaj nie nad zalewem???? W Polsce pogoda, z tego co ogladalam prognoze to ladna.

gunia43
Daffodil
Dziewczyny, pat-k się odezwała. Rzeczywiście ma nowy numer. Nie zagląda, bo nie ma dostępu do netu, ale nadal jest w dwupaku :)

JUz wiemy. Ale dzieki. Jak nie pisala to nie pisala a teraz do wszystkich hurtowo :-)
A Ty daffodil dzisiaj nie nad zalewem???? W Polsce pogoda, z tego co ogladalam prognoze to ladna.

Pogoda cudna, ale czekam na męża, bo nie wiem do końca jak organizm zareaguje na te tabletki obniżające ciśnienie, a nie chciałabym do tego zalewu wpaść :)

katja79
Gunia wlasnie ogladam Twoja galerie na NK i nie moge sie nadziwic jacy Wy z mezem jestescie do siebie podobni...bedziecie bardzo szczesliwym malzenstwem ( tak przynajmniej mówi moja babcia ze jak malzonkowie sa do siebie podobni to beda zyc w szczesciu i milosci)

Co do podobienstwa to jak przyjechalam do mojego meza pierwszy raz w odwedziny do Niemiec, to nasza znajoma tak wlasnie powiedziala, ze jestesmy bardzo podobni i, ze bedziemy bardzo szczesliwi, bo taki jest przesad. Nie wiem. Ja tego opodobienstwa nie widze, ale jak pare osob to zauwaza to i moze cos w tym jest! A szczesliwi to jestesmy ze soba! To jedno jest pewne.

katja79
Gunia wlasnie ogladam Twoja galerie na NK i nie moge sie nadziwic jacy Wy z mezem jestescie do siebie podobni...bedziecie bardzo szczesliwym malzenstwem ( tak przynajmniej mówi moja babcia ze jak malzonkowie sa do siebie podobni to beda zyc w szczesciu i milosci)

Hi, hi. I trudno bedzie w takim razie stwierdzic czy Maksio jest podobny do mnie czy do meza. Ale z drugiej strony to jako dzieci bardzo sie roznilismy wygladem. Ja bylam czarnulka puculowata a moj maz chudzielcem z blad lokami :-) Cos mi sie wydaje, ze Maksio te loki to po mezu odziedziczy.... Ponoc to cecha dominujaca jak duzy nos. To to juz ma po nas zagwarantowane :-)

gunia43
katja79

Co do podobienstwa to jak przyjechalam do mojego meza pierwszy raz w odwedziny do Niemiec, to nasza znajoma tak wlasnie powiedziala, ze jestesmy bardzo podobni i, ze bedziemy bardzo szczesliwi, bo taki jest przesad. Nie wiem. Ja tego opodobienstwa nie widze, ale jak pare osob to zauwaza to i moze cos w tym jest! A szczesliwi to jestesmy ze soba! To jedno jest pewne.

Sliczna z Was para!!!! wygladacie jak rodzenstwo:smile_jump: przynajmniej nie bedzie sprzeczek do kogo Maksio bardziej podobny:smile_jump::smile_jump:

http://www.suwaczek.pl/cache/e97dcacce8.png http://s2.pierwszezabki.pl/021/021013940.png?8788

Maja

katja79
jejku mama2córun juz chyba pojechala nie? albo ostatnie na co ma teraz ochote to siedzenie przy kompie bidulka, jejku tak sie denerwuje ze nie moge. ide na jakis spacer bo od rana przy kompie moze sie troche uspokoje.

A ja sei ciesze! Bo w koncu tak sie meczyla, ze az sama chciala. Tylko to USG jeszcze miala zaliczyc ale co tam. Bedzie miala Ole live w razie czego.
Katja - na spacer idz i nie denerwuj sei!!!! W koncu to sama radosc jak sie dzieci rodza!!!! Troche poboli ale to w koncu nie trwa wiecznie :-)

gunia43
katja79

Hi, hi. I trudno bedzie w takim razie stwierdzic czy Maksio jest podobny do mnie czy do meza. Ale z drugiej strony to jako dzieci bardzo sie roznilismy wygladem. Ja bylam czarnulka puculowata a moj maz chudzielcem z blad lokami :-) Cos mi sie wydaje, ze Maksio te loki to po mezu odziedziczy.... Ponoc to cecha dominujaca jak duzy nos. To to juz ma po nas zagwarantowane :-)

eeee tam nos jak nos a poza tym juz kiedys pisalysmy o rozmiarach nosów ...jak to sie ma u panów:smile_jump::smile_jump::smile_jump:
a loki faktycznie dominujaca cecha ja tez mam nadzieje ze Maja odziedziczy ten wlasnie gen po moim M bo ja mam wlosy proste jak druty :(

Maja