Skocz do zawartości
Forum

Majowe słoneczka 2009

Rekomendowane odpowiedzi

isabela
gunia43
isabela

A my, jak tylko urodze Mia i szybciorem wyrobie jej paszport lecimy do Polski na miesiac, moze dluzej :):):) Bedziemy w Trojmiescie, glownie na wsi i w Gdyni, w Gdyni mieszanie mamy zaraz przy plazy. Juz doczekac sie nie moge :)
Oj. Zazdroszcze. Ja tez bym chciala, ale zocbaczymy. Moze w sierpniu do Gdanska lub Sopotu sie wybierzemy. Zalezy od pogody, bo jak lato kijowe bedzie to zostajemy na miejscu i na wrzesien moze do Chorwacji. Tam fajny klimat i pogoda pewniejsza.

Guniu, to moze spotkamy sie w Trojmiescie??

mama2 madra coreczke masz! Pieknie powiedziane jak na 6cio latke :)Buziak dla niej :Kiss of love:
Isabela O ile plany na sierpien wypala to ja bardzo chetnie.
Ale by fajnie bylo!!!!!

isabela
wlasnie zjadlam 3 frankfurterki, swiezego ogorka i 2 tosty z maslem, ktore az splywalo z nich. Upackalam sie jak dziecko. Pije bawarke i spanie mnie bierze. A taka piekna pogoda, prawdziwa sloneczna wiosna :)

Ja wsunelam dwie kromki z pasztetem i szczypiorkiem a potem na dopchanie serek wijski i mam dosc!!!! Zaluje ze ten serek zjadlam, bo czuje sei jak balon. No i Maksio kopie mi w watrobe, zoladek i cos tam jeszcze do tego. A mial sie niby uspokoic przed porodem. Jakos nie za bardzo spokojny sie zrobil. Po strajku (jak sobie przypominam to wciaz mi slabo) uderzyl ze zdwojona sila!!! Ale ja kocham normalnie te kopniaki i przesuwania!!!!

Gunia planuję siedzieć góra do 13, i jesli brzuch nie będzie mi się stawiał (a wczoraj robbił to często) to spróbuję na jakieś zakupy skoczyć. Trzeba włosy zafarbować, i jakąś bluzke na święta kupić, a moze i buty bo nie mam :/

lutka
Gunia planuję siedzieć góra do 13, i jesli brzuch nie będzie mi się stawiał (a wczoraj robbił to często) to spróbuję na jakieś zakupy skoczyć. Trzeba włosy zafarbować, i jakąś bluzke na święta kupić, a moze i buty bo nie mam :/

Co do butow to zamowilam dwie pary z katalogu. Obie na koturnie.
W moje stre nogi mi nie wchodza.

witam się wtorkowo:))) wy mamuśki nad morze ja w góry:)):36_8_2:ponieważ morze mam na codzień :)co do butów to już sobie jakieś 2-tygod temu kupiłam :)ale mi nogi nie puchną!!a raczej rzadko puchną:aku:
a ty isabella :) masz blisko na skwerek?czy może nie jedziesz do Gdyni głównej?ach Gdynia mieszkamy o 30-kilometrów od Gdyni ale jest to miasto którego nie można nie polubić:)))
i to na tyle piękna słoneczna pogoda:in_love: idę na spacer :in_love:

http://www.suwaczek.pl/cache/76b1a6931d.png

Kira89
lutka
Kira planujecie ślub z ojcem dziecka? - jesli pytanie jest za bardzo osobiste nie odpowiadaj :)

spokojnie, nie mam nic do ukrycia :)
Może powinnam zacząć od tego, ze biologiczny ojciec nic nie wie i sie nie dowie o małym. Ja bym nie miała życia, a mój synek... nie chce aby był taki jak on... potwór jakiego świat nie widział :ehhhhhh:

natomiast mam partnera. Kocha mnie i małego :D nie rozmawialiśmy jeszcze o ślubie, ale małe aluzje już rzucał. Jedno jest pewne, chcemy być razem:in_love:
pochwalam to kira:) biologiczny rodzić to tylko kropla ale najważniejszy jest ten który kocha i wychowuje!!! jestem z tobą oby ci się życie z partnerem ułożyło tak jak to sobie wymażysz

http://www.suwaczek.pl/cache/76b1a6931d.png

amelcia8
witam się wtorkowo:))) wy mamuśki nad morze ja w góry:)):36_8_2:ponieważ morze mam na codzień :)co do butów to już sobie jakieś 2-tygod temu kupiłam :)ale mi nogi nie puchną!!a raczej rzadko puchną:aku:
a ty isabella :) masz blisko na skwerek?czy może nie jedziesz do Gdyni głównej?ach Gdynia mieszkamy o 30-kilometrów od Gdyni ale jest to miasto którego nie można nie polubić:)))
i to na tyle piękna słoneczna pogoda:in_love: idę na spacer :in_love:

Rodzice maja mieszkanie na osiedlu Babie Doly, jakies 11 km od centrum Gdyni

http://www.suwaczki.com/tickers/ojxewn15stpumjv2.png

amelcia8
lutka

a właśnie czekam na bluzkę :)) też chcę być piękna na święta:)))):in_love:
No a jasne. Musimy byc piekne wszystkie! Ja tez mam nowy ciuch :-)

amelcia8
isabela
Amelcia, a gdzie dokladnie mieszkasz? Znam te rejony jak wlasna kieszen, 30 lat tam spedzilam

isabelko koło pucka:))) stacja Żelistrzewo potem Puck potem Swarzewo aaaaa potem WŁADYSŁAWOWO:)))))

wiem dokladnie gdzie. W Zelistrzewie jest/byl taki fajny pub, do ktorego jezdzilam kiedys. Fajnego bluesa tam puszczaja, a wlasciciele to smieszni, przyjazni ludzie :) Tak samo dobrze znam Puck, mojego taty kolega ma tam knajpe na molo :) Poza tym to wszystko sa tereny mysliwskie, na ktorych moja rodzinka poluje :)

http://www.suwaczki.com/tickers/ojxewn15stpumjv2.png

gunia43
isabela
lutka

słuszna decyzja z wakacjami, my też chcemy w końcu wyjechac, poodpoczywac sobie sami z młodym, moze nie na tak długo ale na 100 wyjedziemy, jeśli młody nie będzie chorował.

CO do szyjki, moja skrócona a nic mnie nie kłuło.

A my, jak tylko urodze Mia i szybciorem wyrobie jej paszport lecimy do Polski na miesiac, moze dluzej :):):) Bedziemy w Trojmiescie, glownie na wsi i w Gdyni, w Gdyni mieszanie mamy zaraz przy plazy. Juz doczekac sie nie moge :)
Oj. Zazdroszcze. Ja tez bym chciala, ale zocbaczymy. Moze w sierpniu do Gdanska lub Sopotu sie wybierzemy. Zalezy od pogody, bo jak lato kijowe bedzie to zostajemy na miejscu i na wrzesien moze do Chorwacji. Tam fajny klimat i pogoda pewniejsza.

Witam dziewczyny
I od razu przechodze do wadku ja tez planuje wyjazd do PL.w moje rodzinne strony w sierpniu a moze poczatkiem wrzesnia na miesiac a moze i dwa.Wszystko zalezy od sprawy spadkowej bo musze to zaltwic a pozniej to juz odwiedzimy babcie ,ciocie i kolezanki.
A ze okolica jest piekna i czysta znam tam wszystkich i po mamie jest piekne mieszkanie bedzie nam bardzo fajnie.
Tescie tez mieszkaja blisko bo 5 km dalej.
No ale to jeszcze dalekie plany!!!!!:in_love:

http://s10.suwaczek.com/20000429310117.pnghttp://www.suwaczek.pl/cache/b11eb3303f.png

Jola30
gunia43
isabela

Witam dziewczyny
I od razu przechodze do wadku ja tez planuje wyjazd do PL.w moje rodzinne strony w sierpniu a moze poczatkiem wrzesnia na miesiac a moze i dwa.Wszystko zalezy od sprawy spadkowej bo musze to zaltwic a pozniej to juz odwiedzimy babcie ,ciocie i kolezanki.
A ze okolica jest piekna i czysta znam tam wszystkich i po mamie jest piekne mieszkanie bedzie nam bardzo fajnie.
Tescie tez mieszkaja blisko bo 5 km dalej.
No ale to jeszcze dalekie plany!!!!!:in_love:
Jola30 - a gdzie konktretnie jedziesz?