Skocz do zawartości
Forum

Majowe słoneczka 2009

Rekomendowane odpowiedzi

mama2
lutka
dorciaa25
może uda mi sie dodac załacznik tym razem...

ślicznie :) kujrde ja tez chcę ten baldchim!

lutka do dokup stelarz i zrób baldachim

tak chyba zrobię, tylko z kolorem mam kłopot. posciel mam błekitną i kremową, wiec chyba tylko niebiesko żółtawy wchodzi w rachubę.
A ty co cały dzionek porabiałaś?

lutka
mama2
lutka

ślicznie :) kujrde ja tez chcę ten baldchim!

lutka do dokup stelarz i zrób baldachim

tak chyba zrobię, tylko z kolorem mam kłopot. posciel mam błekitną i kremową, wiec chyba tylko niebiesko żółtawy wchodzi w rachubę.
A ty co cały dzionek porabiałaś?

ja byłam z corka nad stawem łabedzie karmic ale tak nas pogoniły ze spierniczałymy ile sił w nogach a bylo ich ze 40!!:water_fun: potem na balkon i teraz spacer z pieskiem

katja79
Hej kurki melduje sie po ktg Mai serduszko ladnie i równo pracuje i ogólnie wszystko ok pytalam czy wychodza jakies skurcze ale w tym ambulatorium akurat skupiaja sie na dziecku i nie ma w ogóle zapisu skurczy.
a tak poza tym to zrobilam juz reszte zakupów no i chyba wieczorem spakuje torbe:yyy::smile_jump:
teraz troszke Was poczytam a potem znów spadam bo na 18 SZR oj juz mi sie nie chce nigdzie jechac no ale cóz zjemy obiadek i wio.

to super że wszysko wporządku z Mają :)

http://www.suwaczki.com/tickers/ug37io4pumqf8for.png

Taki ogromny to chyba nie jest, ale w zbliżeniu faktycznie tak wyglada, w kazdym bądź razie Misek od pewnego czasu nawiązując do moich narzekań ok 20 tc. często pyta: kochanie nie martwisz się ze masz mały brzuszek? i się głupio smieje.

Ciekawe co u Isabeli..., to parcie na stolec mnie zastanawia.

acha czy kupujecie osobny kosz na bieliznę dla dziecka?

lutka
Taki ogromny to chyba nie jest, ale w zbliżeniu faktycznie tak wyglada, w kazdym bądź razie Misek od pewnego czasu nawiązując do moich narzekań ok 20 tc. często pyta: kochanie nie martwisz się ze masz mały brzuszek? i się głupio smieje.

Ciekawe co u Isabeli..., to parcie na stolec mnie zastanawia.

acha czy kupujecie osobny kosz na bieliznę dla dziecka?

ja nie kupuje..mogłaby sie Isabela odezwac