Skocz do zawartości
Forum

Nowe mamy forumowe

Rekomendowane odpowiedzi

hej dziewczyny ja doslownie na chwilke bo ide zaraz spac Julka nie dala w nocy i od polnocy do rana nie spala.mam pytank Goya jak cwiczysz?brzuszki czy jak?i zeby bylo skutecznie to jak dlugo trzeba trzaskac?i ile razy dziennie?ja mam wesele w sierpniu a mam sporo do zrzucenia chcialabym z 15 kilo ale nie daje rady choc slowo daje nie ruszam slodkosci i jem tez nieduzo a tu zamiast spalac przybiera mi.duzo chodze z wozkiem na spacery z mala i nic zero nul ani drgnie w dol.a diete to przy karmieniu piersia to niekoniecznie co?a ten blonnik to mozna przy karmieniu Martusia?powiedzcie dziewczyny co mam robic bo deprecha mnie bierze.wam sie udaje a ja gruba slonica dalej.przy synku schudal mdo zimy ze latalam juz w krotkich spodnicach no teraz moj organizm sie zawzial.sprobuje pocwiczyc tylko nie wiem jak nigdy nie robilam tego bo nie musialam .a przy wiekszym wysilku boli mnie zaraz glowa ale sprobuje.a jak te brzuszki sie robi?opiszcie mi lopatologicznie.Goya i jak krzeselko?

Goya pislalas ze w ciazy przytylas 30 kilo prawie ja tez ale ty juz pewnie schudlas na wiorek .ja juz mam obsesje na tym punkcie a lustra pozawieszalam kocami jak na pogrzebie hehe zeby nie patrzec na siebie.kurde glodzic sie nie moge bo zaraz pokarm trace a walczylam o niego juz dwa miesiace i udalo sie .sama nie wiem juz kurde mol.....jak ja bede na tym weselu wygladac?nie pojde najwyzej i juz ...

Mamusiu Aniołka mi zostało jeszcze tak 5-7 kg do wagi sprzed ciąży a ćwiczyłam brzuszki (podeśle Ci stronke jak chcesz) i robiłam sobie diete na 1000kcal i schudłam wtedy prawie 10 kg (ta dieta jak na naszą kieszeń jest dosyc droga bo tak to bym na niej nadal jechała). Teraz mam nowe ćwiczenia na brzuch (podobno bardzo skuteczne), wpisz w przegladarce a6w i znajdziesz coś o tym (moge Ci przesłac filmik jak je robic) i powiem szczerze, ze jestem po 2 dniu i są bardzo dobre a stwierdzam tak dlatego, ze czuje jak mnie miesnie bolą ;)
Krzesełko szukam cały czas i licytuje w końcu musze cos wygrac ;)
Wesele mnie tez czeka w kwietniu i musze wszystko zrobić, żeby sie wbić w gorset, miałam od jutra przejść na diete kopenhaską bo juz organizm przygotowałam na mniejsze ilości jedzenia ale mąż mi zabronił ://

tak Goya ale czy mozna stosowac diete karmiac piersia?bo juz jak raz sie zabralam za odchudzanie to stracilam pokarm jak pisalam.a chce mala dlugo karmic bo to alergiczka a ja na swoim mleczku robie jej kaszki i nie wyobrazam sobie malej na butli o co to to nie!a lepodeslij mi te filmiki sprobuje hehe moze udaru nie dostane hehe.a miesiecznie na cwiczonkach ile mozna zrzucic?jak ja znajde krzeselko jakies to dam ci znac.niedawno u nas w portalu bialystokonline bylo pelno ogloszen a teraz guzik jak na zlosc wszyscy sie na krzeselka rzucili czy co?dobrze ze mi sie udalo.alez to wygoda .wiec bede szukala i tobie tez.

No widzisz sama jak z tymi fotelikami teraz ale Leoś jeszcze nie siedzi więc mam troche czasu :)
Przy ćwiczeniach to mozna jeszcze "przytyc" bo nabierasz masy, mięśnie sie wyrabiaja dlatego przy tym dieta potrzebna a przy kamrieniu piersią z tego co wiem to diety nie można stosować bo zaniknie pokarm tak jak pisałaś.
Ja karmiłam Leosia chyba z 2 tyg po porodzie i mi zanikło mleko :/ walczyłam ale to nic nie dało.
Na pw pośle Ci linki.

Gość kwiatuszek9876

witam poniedziałkowo my dziś bardzo mamy dzień zajęty bo najpierw jedziemy autobuskiem do mojej kuzynki co ma dzidziusia tydz mlodszego od Gabi a pozniej do Ostrowa po bilety do kina bo wybieramy sie jutro z okazji urodz mojego m :)
to kkto sie skusi na kawke :)

Martusia - i jak urodzinki? udaly sie? mam nadzieje ze milo swietowaliscie :)

Marcysiowa - gratuluje! sliczne imie! my tez nie mamy drugiegi, jakos tak wyszlo.
jak sie czujesz? sa kopniaczki?

Mama Aniolka - ja tez nei chce diety stosowac jak karmie, jednak Majka na pirwszym miejscu
Mi sie przytylo bo podjadam za duzo i w ogole lubimy jesc..
Sprobuj ruszac sie duzo - czy to szybkie marsze czy brzuszki,przysiady, wysiadac z autobusu przystanek wczesniej, chodzic z napietym brzuszkiem i posladkami - takie szczegoly a jednak pomagaja.
No i jedzonko - zadne glodowki kategorycznie nie! tylko zdrowo - nie tlusto(ale tluste rybki tak), nie dla pieczywa makaronow ziemniakow smazonych rzeczy, tak dla warzyw owocow ryb pij duzo wody niegazowanej.
No i odpowiedni kroj sukienki i kolor + buty na obcasie odejma pare kilo.
No i a weselu i tak panna mloda bedzie najwazniejsza hihi :)
Do sierpnia sporo czasu a jak jest motywacja latwiej sie zmobilizowac!

Buziaczki pozdrawiam i milej nocki zycze!!

http://www.alterna-tickers.com/tickers/786895.png

Hej dziewczyny

Marcysiowa gratuluję córeczki :36_3_15: To teraz będą dwie Gabrysie na naszym wątku:36_2_15:

Dziewczyny mnie też by się przydało jeszcze co nieco zrzucić wagi :lol: ale nie mam niestety wystarczającej motywacji do ćwiczeń.

Jeśli chodzi o inne sprawy to mąż przestał pić, pracuje teraz w Warszawie i przyjeżdża na weekendy. Powiedział że chce nas odzyskać, w sobotę przeprosił mnie nawet na kolanach z wielkim bukietem czerwonych róż :lol:. Ja podchodzę do tego ostrożnie, zobaczymy co czas pokaże, być może wrócę do niego w końcu jesteśmy rodziną i widzę że Natalka bardzo jest za nim, ale nic na szybko. Dobrze że teraz pracuje daleko i się często nie widujemy bo mam czas aby to wszystko przemyśleć.

Życzę Wam spokojnej nocki :36_3_15:

http://www.ticker.7910.org/as1cA9H0g000000MDAwNTc2amx8MzE5ZGp8TmF0YWxrYSBtYQ.gif

" Za Tob

Marcysiowa gratuluje córuni;)
Aniu super ze sie zaczyna mozna powiedziec układac ;) bardzo sie ciesze ;)
Tylko takl jak piszesz podchodz do tego ostroznie ;)

Nam mały dał dzisiaj posapc asle za to do pózna wojował normalnie musiałm go wziąsć do lózka bo nie miałam siły do niego co po chwile wstawać ;(
Miłego dnia wszystkim ;)

http://www.suwaczek.pl/cache/c8854520ec.pngpatryk
http://www.suwaczek.pl/cache/9eabe53f6a.pngdawid
http://parenting.pl/galeria/data/772/thumbs/Obrazki_839a.JPGhttp://parenting.pl/galeria/data/832/thumbs/Obrazki_1089.jpghttp://s2.pierwszezabki.pl/008/0084369b0.png?9840

Gość kwiatuszek9876

Witam was wczoraj bylismy w kinie i powiem wam ze film niezly , bo polaczyli katolizm z lezbijkami :) tzn smiali sie z kosciola i pokazywali lezbijki wiec polecam lepszy od leidis :)
Aniu przepraszam ze to napisze ale uwazaj bo teraz moze przez dwa miesiace nie pic a pozniej zacznie znam to skas wiec uwazaj . Powiedz zeby poszedl na leczenie .
Nine dzis moj maz swietuje tylko dzis moze przyjda rodzice wiec wczoraj pojechalismy .
A my dzis w domku bo sniezek pada u nas . Ja popoludniu do pracy a tak mi sie nie chce a od wtroku na 4 dni po 8 . Myslalam ze bedzie uczennica a tu sie dowiaduje ze jej nie bedzie masakra powiem wam

hej!
Miałam wczoraj dopisać ale mój Leon chyba będzie ząbkować i jakoś dziwnie się zachwouje, wczoraj jak zjadł o 11:30 to dopiero apetyt wrócił mu o 17:30.
Mama_Aniołka dzięki za strone, zaraz zobacze!
Martusia fajnie, że tak spędzacie wolny czas, mojego to gdzies wyciągnąć to graniczy z cudem ale chodzi mi tutaj w Czechach bo w Polsce to chulaj dusza ;)
rekine ja też bym już poszła do pracy, moge według tutejszego prawa pracować 120 godzin miesięcznie po 4 godzinny dziennie (dorobić do wychowawczego). Oastatnio obleciałam wszystkie sklepy w obrębie naszej okolicy ale wszędzie pełno :/ oczywiście mówili, żebym podała nr tel lub dała życiorys i że jak co to sie odezwą.
ania życze Tobie jak najlepiej i mam nadzieję, że jakoś sprawy się wyjaśnią i Twoj mąż zrozumie pewne sprawy i zacznie się leczyć ratując Waszą rodzinę.
ninnare jak tam Maja?
marcysiowa jak się czujesz? Też chciałam mieć córkę Gabrysię ale będzie jak co Maja ale najpierw trzeba sie wziąć do roboty ;) ale jeszcze czas hhehehehe

Witam

Co u Was dziewczyny ???

Ja dzisiaj wybieram się na 17-tą do fryzjera, chciałam zrobić sobie grzywkę taką na ukos ale chyba się nie odważę więc tylko podetnę i wycieniuję. Mąż wraca dziś wieczorem na weekend. Natalka ostatnio bardzo polubiła jeść mydła, szampony itp :36_2_49:Normalnie nie mogę jej odgonić :glass: .

Życzę Wam udanego weekendu i fantastycznych walentynek :36_4_13::36_4_13::36_4_13:

http://www.ticker.7910.org/as1cA9H0g000000MDAwNTc2amx8MzE5ZGp8TmF0YWxrYSBtYQ.gif

" Za Tob