Skocz do zawartości
Forum

Nowe mamy forumowe

Rekomendowane odpowiedzi

Wiesz ja mam TSH niby w normie ale podobno najlepiej jest jak wynosi ok 2 a ja mam 3.
W tym tyg pewnie bede miala robione USG tarczycy. Wygląda na jakąs małą niedoczynność zobaczymy.
Lekarza narazie zostawie niech sprawdza tą tarczyce a za tydzien pojde do ginki ktora jest młodą fajną babka ktora po porodzie była rewelacyjna, mam wiec nadzieje ze będę mogła jej zaufać.
Zostało mi jeszcze troche Bromku i chyba będę do wizyty łykać po tabletce, bo przypuszczam ze pewnie jesli coś to Bromek mi przepisze. Każdy lekarz niestety inaczej, ta endo stwierdziła że nie leczy sie wyniku a objawy ;/ a ja nie mam objawów hiperprolaktynemi wg niej ani mlekotoku ani zaburzeń miesiączkowania ;/;/ i o tak

Kasia ja tez nie mialam objawow tylko brak miesiączki ,a hiperprolaktynemie to mialam czynnosciowo ,tak mi powiedzial lekarz i trzeba to leczyc ,w mojej miejscowosci tez nie chcial jeden tego leczyc bo powiedzial ze po co ,a ja do niego to jak mam zajsc w ciąze? a on ze jesli tak to trzeba ale nie zabardzo wypisal mi recepte na bromka ,takze trzymam kciuki za ciebie zeby naprawde ta doktor okazala sie wporządku i leczyla to

Gość kwiatuszek9876

Witam dziewczyny ale Gosienko z Ronia zescie sie rozpisaly ze :)
Moja mala ma lekki kaszel masakra a ja nadal chora :((
Goya witamy ponownie napisz jak bylo i czy wogole sie tam odprezylas ??
Magdus no niestety co roku bedzie wracac to wspomnienie ale tzreba dalez zyc

hejo!
Jeszcze Was nie nadrobiłam bo nie mam czasu, latam jeszcze w koszuli bo musialam nas rozpakować i posprzatać chate noi nie zdazyłam jeszcze wpaść pod prysznic ;)
Wyjazd do Polski udaaaany w 100%!
W końcu wyszliśmy z mężem na piwko, spotkaliśmy się ze znjomymi i rodzeństwem, było naprawdę super! (wiecej szczegółów później).
Moja dieta na wyjeździe poszła sie..... wiec dziś rozpoczęłam dzień od ćwiczeń i dieta dalszy ciąg ;) głupio było mi odmawiać u gości obiad mówiac tego nie jem i tego też, same rozumiecie ;)
Już chciałam pisać, że lece karmić Leonka a ten zasnął sobie... eee nie.. to tylko była drzemka, postaram się odezwać póżniej, papa

Gość kwiatuszek9876

dziewczyny jednak kupilam sobie ta torebke co wam pokazywalam i jest fajna nie wyglada wogole na taka wielka jak na zdjeciach :) Ja niestety ale na maksa sie rozlozylam bo mam 37 stopni goraczki :( a mala nie wie czego ryczy . Teraz spi ale wybacze jej bo ciekawe o ktorej pozniej pojdzie .

Gość kwiatuszek9876

Witam dziewczyny a co tu tak pusto nikogo praktyczbie wczoraj wieczorkiem nie bylo ze nie ma co czytac :(
My dzis u lekarza bylismy mala ma tylko male przeziebienie dostala syropki a mama antybiotyk zeby bardziej corki nie zarazic :( na dwor mozeby wychodzic ale dzies odpuszcze bo mala ma czerwony nos i oczy ze nawet juz poszla spac .

W końcu Was nadrobiłam!!!!!!!!!!!!!!!!

Przede wszystkim RONIA GRATULACJE!!!

Wybaczcie ale nie bede pisac do kazdej z osobna ale wiem co u Was to najwazniejsze hehe

Ja wczoraj latałam cały dzień, sprzątanie, rozpakowywanie i uwaga! Szukałam dorywczej pracy! Noi dupa, nigdzie nie ma w pobliżu pracy, dalej tzn po drugiej części miasta mi si enie bedzie opłacało pracować, dojazdy itd a do pracy jedynie moge sie przyjać na umowe-zlecenie po 4h dziennie bo musimy z mężem chociaż wymienić się Leonkiem.

Dzis byliśmy na szczepieniu, mały nadal przyziebiony wiec odlozyla nam pediatra kłócie za 2 tyg.

Gdzie kobietki jestescie?

Goya wróciła!!!!! :P:P:P