Skocz do zawartości
Forum

Kolekcjonowanie filmów. O filmach.

Rekomendowane odpowiedzi

Witam :)

ja od poczatku lutego tego roku postanowiłam zrobic swoja kolekcję filmów... do tej pory ma około 200...
Jak je zdobywam?

Mininova : The ultimate BitTorrent source! program : bit comet 0.91

chyba już nawet uzalezniłam się od pobierania filmów. Wiem wiem... to jest nie legalne... itp.itd... i co z tego :D

Z ostatnich nowości filmowych podobał mi sie August Rush... przepiekny film... i Juno... może ze względu na taką tematykę obu filmów... eh... na obu płakałam :D

co do starszych filmów to The Blue LAGOON.... oj jak mnie sie ten film podoba.
I oczywiście Midnight express polecam... wszystkim którzy lubią spedzać czas przed TV :)

i czekam na jakies odpowiedzi.

to tak zwane torrenty :)

wchodzisz na strone Mininova : The ultimate BitTorrent source! , znajdujesz cokolwiek cię interesuje- nie musi to być film bo kategorii jest wiele.
i widzisz na stronie pliki jak juz sie na cos zdecydujesz... download... i ten plik otorzy się w programie bit comet :)

bardzo proste,
użyteczne
zależnie od internetu... będziesz albo zadowolona albo nie za bardzo.. bo predkość stanowi podstawe... wiadomo nie pobierzemy filmu w 1 godzine.. ale jesli Ci sie uda do 3 h.... jest dobrze :)

Czesc!
Widzę że poza wspólnym tematem gier filmy tez podobne ogladamy :-))
moje niezniszczalne filmy to:
1. Dirty dancing (cz.1)
2. Bodyguard
3. Pretty Woman
i....
3. Czterej Pancerni i Pies :-))

z nowszych polskie szczególnie Zatorskiego
- Dlaczego nie
- Tylko mnie kochaj
- filmy na podstawie książek Grocholi

i cala masa innych

gagawa
oglądałyście "Zróbmy sobie wnuka"? Niedawno przez przypadek widziałam ten film- niesamowita komedia . Polecam

ja widziałam ... bardzo fajna komedia.

A widziałyście JUNO ??? bardzo bardzo polecam... troszkę może smutne zakończenie... az płakałam... ale warto oglądnąc dla nie wtajemniczonych ciązowy film ;)

chyba sobie sciagne to JUNO.
Jednym z moich ulubionych filmów jest "Dobry rok", a non stop moge oglądać "Love Story":Śmiech:
Ostatnio ściągnełam sobie "Wszystko będzie dobrze" i bardzo mi się spodobał... Choć ja raczej wolę książki i je zbieram nalogowo.
Ale film to dobra odskocznia, zwłaszcza jak jest noc i nie mozna czytac, bo sie wszyscy złoszcza, ze spac nie mozna bo swiede:lol::):Nieśmiały:

ronia
Mnie osobiście bardzo podobał się film z 2003 roku pt "Życie za życie" nie wiem czy któraś z Was oglądała może, na mnie zrobił duże wrażenie http://gfx.filmweb.pl/po/31/28/33128/7025591.3.jpg

i jeszcze film pt. "Pan od muzyki" przed wczoraj bodajze leciał na TVP1 troche archaiczny ale wartości wciąż te same
:happy:

oj kochana dobrze że napisałaś bo żadnego z filmów nie widziałam ,skoro polecasz zabieram się za szukanie i pobieranie... do swojej kolekcji.

ja polecam iplex.pl na legalne ściąganie filmów, nawet nie ściąganie tylko oglądanie nie ma tych filmów ni wiadomo ile ale tak co kilka dni oglądam już od miesiąca i cały czas mam jeszcze co obejrzeć. Są tam głównie jakieś starocie ale dla mnie co W OGÓLE nie chodzi do kina to i tak wyżerka :36_11_15:

I have absolutly no idea what I'm talking about:36_2_20: