darenka0707 Opublikowano 1 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2012 barbaraaaaadarenka0707Cześć dziewczyny.Dominisiak Gratuluję ciąży.Barbara A jaki masz temat pracy?Wreszcie grudzień. Święta idą. Życzę danego weekendu. również gratuluje ciąży Dominisiak mój temat to Statut etyczny sędziego nic ciekawego ,mam pisac ze sędziowie jednak nie sa tacy źli jak ludzie myślą Ahaś... Nie mój kierunek. Ale temat całkiem całkiem. Odnośnik do komentarza
barbaraaaaa Opublikowano 1 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2012 mój tez nie ale jak sie zaczeło to trzeba i skończyć! Odnośnik do komentarza
darenka0707 Opublikowano 1 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2012 Barbara Dokładnie Ja przerwałam studia niestety z przyczyn finansowych. I nie miał mi kto z Nikusia zostać jak chciałam iść do pracy. Ale mam nadzieję, że skończę jeszcze jakieś studia, jak mała będzie starsza. Odnośnik do komentarza
Blondi22 Opublikowano 1 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2012 ja tez żadnych studiów nie mam a nawet matury ale zeby sie uczyć to i kasa też jest potrzebna na to Odnośnik do komentarza
dominisiak1989 Opublikowano 1 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2012 Blondi22ja tez żadnych studiów nie mam a nawet matury ale zeby sie uczyć to i kasa też jest potrzebna na toBlondi jeżeli u Ciebie w mieście jest takie coś ja Centum Kształcenia Ustawicznego to nie trzeba miec kasy ja właśnie w cku maturę będe robic w maju i moja szkola jest całkiem darmowa poniewaz oni maja uprawnienia szkoly panstwowej a jest to szkola dla dorosłych. U mnie jest gimnazjum, ogólniak, technikum oraz studium więc spokojnie rozejrzyj się i się dowiedz :) Pozdrawiam Odnośnik do komentarza
barbaraaaaa Opublikowano 1 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2012 dzieciaczki różnie wpływają na wykształcenie swoich rodziców, głównie mam. ja zaczełam studia pod koniec ciązy, bo w październiku zaczełam a pod koniec listopada urodziłam i cięzko było wysiedziec z takim brzuchem na zajęciach tym bardzije ze od początku do teraz zaocznie studiuje i zajęcia przeważnie sa od 8:15 do 19:15, po porodzie tez cięzko było bo juz na początku grudnia koniecznie musiałam być na zajęciach z BHP bo odrazu wpisy z tego były i potem cięzko było by to załatwić w ogóle, ale z czasem lepeij było, gorzej jak sesja egzaminacyjna była a ja niewyspana, ledwo żywa bo mały płakał itd ale jakos co roku zdaje wszystko, teraz aby do końca czerwca i będe miała to z głowy. Odnośnik do komentarza
barbaraaaaa Opublikowano 1 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2012 darenka0707Barbara Dokładnie Ja przerwałam studia niestety z przyczyn finansowych. I nie miał mi kto z Nikusia zostać jak chciałam iść do pracy. Ale mam nadzieję, że skończę jeszcze jakieś studia, jak mała będzie starsza.trzymam za to kciuki by udało ci sie je skończy w przyszłości Odnośnik do komentarza
darenka0707 Opublikowano 1 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2012 Barbara Niby teraz mam fundusze aby sobie pójść, ale zawsze coś. S. ma taką pracę, że nie może za bardzo zostać z Nikolką, a ja nie mam z kim jej zostawić.:((( Dziękuję za kciuki. Odnośnik do komentarza
mili17199 Opublikowano 1 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2012 U mnie bylo tak ze bylam w 3klasie technikum a moj maz na 4roku studiowal zaocznie jak urodzilam. Skonczylam szkole w normalnym trybie (3 klasa nauczanie indywidualne mialam). Mature i egzamin zawodowy zdalam w tym roku bo zawsze brakowalo punktow. Odnośnik do komentarza
darenka0707 Opublikowano 1 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2012 mili17199U mnie bylo tak ze bylam w 3klasie technikum a moj maz na 4roku studiowal zaocznie jak urodzilam. Skonczylam szkole w normalnym trybie (3 klasa nauczanie indywidualne mialam). Mature i egzamin zawodowy zdalam w tym roku bo zawsze brakowalo punktow.Jak dobrze pamiętam to do matury potrzeba 30%. Ale do technika to chyba aż 75% Odnośnik do komentarza
barbaraaaaa Opublikowano 2 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2012 darenka0707Barbara Niby teraz mam fundusze aby sobie pójść, ale zawsze coś. S. ma taką pracę, że nie może za bardzo zostać z Nikolką, a ja nie mam z kim jej zostawić.:((( Dziękuję za kciuki.najtrudniejsze to znalezienie kogos kto zajmie sie twoim skarbem gdy ty bedziesz na zajęciach,a gdybys poszła na zaoczne studia to twój mąż nie mógłby z mała w weekendy zostawać?na niektórych uczelniach nieobowiązkowe sa wykłady gdy studiujesz zaocznie, u mnie tak jest wazne aby zebys na egzaminie była i go zdała a czy jestes na zajęciach nikogo nie interesuje,wiec moze jakos udało by sie to pogodzić. Nie ma za co Odnośnik do komentarza
mili17199 Opublikowano 2 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2012 darenka0707mili17199U mnie bylo tak ze bylam w 3klasie technikum a moj maz na 4roku studiowal zaocznie jak urodzilam. Skonczylam szkole w normalnym trybie (3 klasa nauczanie indywidualne mialam). Mature i egzamin zawodowy zdalam w tym roku bo zawsze brakowalo punktow.Jak dobrze pamiętam to do matury potrzeba 30%. Ale do technika to chyba aż 75%Tak wiem, ze do matury trzeba tylko 30% ale angielski zaliczalam za 3 razem. Egzamin zawodowy trudno zdac (jestem technikiem ochrony srodowiska wiec musialam napisac projekt na podstawie danych z tabelek i mapki) ale udalo sie mialam 89%. Moj synek doprowadza mnie do szewskiej pasji a najgorsze jest tp o ze jak ma jesc lyzeczka to ucieka albo wytrzaskuje. Moze to dlatego ze nigdy nie dostal klapa a karny jezyk nic nie daje. Odnośnik do komentarza
barbaraaaaa Opublikowano 2 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2012 najważniejsze ze ci sie udało mili17199. ja teraz slęcze nad pracą mgr i juz mam jej dośc a mam dopiero jedna czwarta jej,ciągłe szukanie materiałów przeszukiwanie istotnych informacji w ksiażkach ,ustawach itd. ale zawsze to choćbym i strone dziennie napisała to juz o tyle mniej przede mną Dzieci nawet najbardziej cierpliwych potrafią zdenerwować,ale nie daj sie, podobno krzyczenie czy co gorsza bicie dziecka przez rodziców najbardziej ukazuje ich bezradność wobec dziecka. wymyśl mu jakaś kare ale nie bolesna w sensie fizycznym. a czasem powiedzenie czegoś wystarcza.u mnie teraz działa zwykle powiedzenie ze niedługo mikołajki i mikołaj przyjdzie do przedszkola ale niegrzecznym dzieciom prezentu nie da, wiec musi być grzeczny, i ten odrazu ze prezent chce i grzecznieje momentalnie. Odnośnik do komentarza
Blondi22 Opublikowano 2 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2012 oj mój też okropnie łobuzuje ;/ Odnośnik do komentarza
mili17199 Opublikowano 2 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2012 Na domiar zlego wlasnie moj M wlasnie musial zawiesc moja tesciowa do jej siostry. Szwagier mojej tesciowej ma 39,5stopni goraczki (gosc ma 63lata) i wlasnie jada do szpitala. Pechowy rok. Odnośnik do komentarza
Kinqa Opublikowano 2 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2012 hej ho hej ho! żyję, ale nie mam sił do nadrabiania witam się z mili i darenka Odnośnik do komentarza
mili17199 Opublikowano 2 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2012 I okazalo sie ze to wirus grypy panuje wiec uwazajcie na siebie i maluchy Odnośnik do komentarza
Oopsy Daisy Opublikowano 3 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2012 Kinia gdzieś była jak Cię nie było Odnośnik do komentarza
Blondi22 Opublikowano 3 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2012 mój kuba zaczął pokasływac w piatek ale dalaje mu syropek i juz jest prawie ok.teraz jest w p-kolu a ja chyba wezme sie za mycie okien ;) bo trzeba ozdoby swiateczne powiesić;) Odnośnik do komentarza
barbaraaaaa Opublikowano 3 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2012 a u nas zaskoczenie rano, wczoraj ani płateczka sniegu nie było, a dzis wstajemy a tu biało i opatulać się trzeba porządnie musze mojemu zmarźluchowi jakieś bardzo ciepłe i grube rękawiczki kupic bo po mnie ma to że zawsze ma zimne rączki. Odnośnik do komentarza
barbaraaaaa Opublikowano 3 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2012 zauwazyłyście że suwaczki cos nie dziąłają , mały tydzień temu miał urodziny a na suwaczku codziennie jest ze ma 4 lata i 1 dzień a nie 4 i 7 dni. Odnośnik do komentarza
Blondi22 Opublikowano 3 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2012 no mój świateczny tez nie działa;/u nas ani jednego płatka sniegu ale rano chłodno 0 stopni. mój jak ma rekawiczki to ma spocone łapki aż. ja tam znowu lubie ciepło i rece ciagle mam zimne Odnośnik do komentarza
Kinqa Opublikowano 3 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2012 hej hej! witam się z zasmarkańcemm... Pogoda się fajnie zapowiadała, gdyby nie czarna chmurka nad moim domkiem... i właśnie zaczęło padać :( Oopsy DaisyKinia gdzieś była jak Cię nie byłokurdę zaginęłam w tym mrozie Kiedyś się pisało po paręnaście postów dziennie, a teraz tak się opuściłam,że szok Co tam u cię, oopsy daisy:)??? Odnośnik do komentarza
Blondi22 Opublikowano 3 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2012 Kinia obecaj poprawe ;) i czesciej pisz hehe;) Odnośnik do komentarza
Kinqa Opublikowano 3 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2012 Hahaha, no właśnie obiecuję i obiecuję i dupa, więc teraz nie obiecam i może będzie odwrotnie,że jednak będę się udzielać :) Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi