Skocz do zawartości
Forum

Jeszcze-nie-mamusie

Rekomendowane odpowiedzi

Tak właśnie - normalka :Szok: Głowa mnie boli od tego ucha, a to jeszcze cały dzień pracy przede mną... Na dodatek w sobotę mam koło i nawet nie mam kiedy się uczyć, bo cały dzień mam na 14 do pracy :lol:
Zaraz idę na autobus do miasta, później jakieś szybkie zakupy, do alergologa i do pracy. Jak ja "kocham" poniedziałki :D

a ja to się obudziłam dzisiaj z bólem głowy :o_noo:
nie martw się, pewnie jeszcze nie raz bedzie taka sytuacja. ja już nauczyłam się z tym radzić.
a jak się nauczyłam, zaczęłam się cieszyć ich ciążami, nie bać maluszków - w sensie o tą głupią zazdrość chodzi.
jest ok. kiedyś się doczekam, tzn ja jestem przekonana, że w tym roku. a jak nie to może w następnym.
uda się - zobaczycie

http://davf.daisypath.com/nuLVp1.png http://lb2f.lilypie.com/VHQ3p1.pnghttp://straznik.dieta.pl/zobacz/straznik/?pokaz=86355161396c0f824.png

mosia
a ja to się obudziłam dzisiaj z bólem głowy :o_noo:
nie martw się, pewnie jeszcze nie raz bedzie taka sytuacja. ja już nauczyłam się z tym radzić.
a jak się nauczyłam, zaczęłam się cieszyć ich ciążami, nie bać maluszków - w sensie o tą głupią zazdrość chodzi.
jest ok. kiedyś się doczekam, tzn ja jestem przekonana, że w tym roku. a jak nie to może w następnym.
uda się - zobaczycie

Ja też mam taką nadzieje, że się uda.Mosia tutaj nie chodzi o banie się maluszka. Dla mnie najbardziej przykre jest to, że wszystkie moje koleżanki, które zostały mamami od tego czasu nie odzywają się do mnie. Czasami mam wrażenie, że nie mają po prostu o czym ze mną gadać bo ja nie mam dziecka... Wiem, że dziecko to dużo obowiązków i zajęć, ale nie uwierzę w to, że nie mają 2 minut na odpisanie na smsa...

mosia
tak niestety czasem jest. ja tego nie rozumiem, ale to świadczy tylko i wyłącznie o nich. źle.
teraz wiesz jakie z nich były koleżanki czy przyjaciółki.
a takimi ludźmi naprawdę nie warto się przejmować.

Wiem wiem. Idę się szykować, bo jadę zaraz do koleżanki, a później do pracy... Będę wieczorem, albo jutro to do Was zajrzę ::):
Miłego dnia wszystkim życzę :Całus: ::):
Mosieńko dziękuję za słowa otuchy :Oczko:

Witam się i ja :)

Mosiu
jak mija Ci dzionek ??
Szabada przykro mi, że wam się nie udało

A mnie jakieś coś łapie nie wiem czy już mam kryzys wieku średniego:36_2_14:

Zastanawiam się jaki wynik bedzie jutro miał mój M. czy wogole babka bedzie, jakieś chorubsko mnie łapie, zastanawiam się nad wizytą w poradni, :36_2_14:

Każdy może się poddać, to najłatwiejsza rzecz do zrobienia. Ale wytrzymać, przetrwać, gdy nie wychodzi, gdy nie wiesz co dalej, gdy inni namawiaj