Skocz do zawartości
Forum

Jeszcze-nie-mamusie

Rekomendowane odpowiedzi

Oopsy Daisy
Świeżaku oddam pół :) Ale za zapiekankę dziękuję ...dieta :(

Od pon znikło mi prawie 2 kg :36_7_8:

Adrianna buzi :Całus: i smutki niech idą precz !

Oopsy to rewelacja. A kiedy będziesz mogła zacząć ćwiczyć?

http://www.suwaczki.com/tickers/65vq786iklsvuww1.png
http://www.suwaczki.com/tickers/cb7w43r8253bs8l9.png
09.11.2012 :angel_star:Wiem, że jesteś tam
Nie widuję Cię, lecz wiem, że jesteś tam
Cały dzień i noc ktoś puka do Twych drzwi
Każdy chciałby wiedzieć jak ma dalej żyć.
Wiem, że jesteś tam
Dla każdego zawsze musisz znaleźć czas
I choć nigdy o nic nie prosiłam Cię
Dzisiaj proszę bez kolejki przyjmij mnie .

Świeżaczku my mamy swoje mieszkanko. :) Dostaliśmy od rodziców. Tzn. jest ciągle ich, ale zamiast wynajmować obcym, to udostępniają nam. Ale przyjechaliśmy do nich na trochę. :) Więc właściwie nic nas nie powstrzymuje przed powrotem do domku(mamy ok. 6km do domu), tylko M lubi moich rodziców i czasem jak przyjeżdżamy to zostajemy na dłużej. Ale coś widzę że dziwnie na niego wpływa bycie tu. Staje się dziwnie opryskliwy i rozpieszczony(?).

Oopsy Daisy
Adrianna może męczy go też sytuacja że nie jesteście u siebie? nie ma takiego komfortu jak u siebie ? Co i tak nie tłumaczy go z tego że jest dla Ciebie niemiły :Histeria:

A dietkę to mam ułożoną przez siebie :)

Kochana może i byłaby to prawda że go męczy, gdyby nie to że zostajemy tutaj ze względu na to że on tego chce. :) Jakby powiedział cokolwiek to byśmy wrócili do siebie.

Hmm. W takim razie gratuluję wyników. :) Ja sobie obiecałam że po wypłacie kupię sobie rybki, piersi kurczaka, warzywa i pomrożę porcje. Bo tak w miesiącu to ciężko mi później wyskrobać pieniążki na dietetyczne jedzonko i jem co wpadnie.

A może coś go gryzie i tak odreagowuje?

Wiem, że jesteś tam

Hmmm. Oopsy jestem pod wrażeniem!
Ja ważyłam w gimnazjum ok 90kg. W liceum zaczęłam dojeżdżać do szkoły pociągiem, często wychodziłam zbyt późno więc na stację biegłam-co rano ok 400m. Wystarczyło żeby schudnąć do 58-jedząc normalnie, jak wcześniej-w ok 7mscy. Jak zaszłam w ciążę, przestałam się tyle ruszać, zamieszkaliśmy na wsi zabitej dechami, gdzie nawet spacerować nie było gdzie a i do wyglądu przestałam przywiązywać wagę, bo ważniejsza była Młoda(głupie wymówki) i w tej chwili mam jeszcze trochę więcej niż w gimnazjum.
Muszę się za to wziąć bo zaczyna mi być z tym bardzo źle. Jak długo po porodzie można usprawiedliwiać wagę ciążą?! Zwłaszcza jak włączę zdjęcia i widzę oczy Micha, kiedy oglądamy zdjęcia z początków związku. Co prawda nic mi nie mówi, nie komentuje, mówi że kocha mimo wszystko, ale widzę że chciałby mieć żonę taką jak kiedyś. Heh.

Na ostatnim zdjęciu. Po kolei: Pierwsze zdjęcie jakie M zobaczył-jeszcze zanim poznaliśmy się na żywo, jedno z pierwszych zdjęć po zamieszkaniu razem, zdjęcie z przed roku i zdjęcie z Woodstocku 2012.

Heheh. :D Dzięki. :D Bo ostatnio pod sklepem podszedł do mnie znajomy i spytał czy to prawda że jestem taka wredną i zarozumiałą zołzą jak mówią. :D Hahaha Więc dzięki za miłe słowa. :D

A oto proszę filmik , strasznie pozytywny , japa normalnie sama się śmieje :sofunny:

Jak wstaniecie z rana to koniecznie obejrzyjcie, a wtedy nic Wam nie będzie w stanie popsuć humoru :D

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=jI-kpVh6e1U#!

Ale ja jestem poryta :lup:
:sofunny:

A jeszcze dam Wam drugi co by jeszcze bardziej Wam się buzie cieszyły :sofunny:

https://www.youtube.com/watch?v=7LKHpM1UeDA

http://davf.daisypath.com/2hwIp1.png

Oops Daisy hahah Pudi Pudi to moj faworyt a ty cale te 10h sluchasz??:)

adriana8899
No niestety waga tyle pokazuje. :D Hehehe
Miałam jutro zrobić M. romantyczną kolację, ale mi się odechciało po jego zachowaniu.

Adriana8899 a moze zapytaj wprost czy chce wracac do domu?i dlaczego tak sie zachowuje? ja zawsze mojemu jak jest nieznosny mowie a to od dzisiaj ty masz swoj tydzien @? bo jestes nieznosny:) i zaraz mu sie japka usmiecha:)

Co do tych zdjec to nie wygladasz na te kg...i trzymam kciuki i duzo samozaparcia zycze w zrzucaniu tych zbednych kg...! !
ja jak tak pabtrze na znajomych na siebie na zdjecia z wczesniej z dzis...to my kobitki najwieksza ewulacje moim zdaniem robimy:)haha
moge to potwierdzic po sobie, tak ostatnio tez myslam po ktoryms przejsciu na diete...
Powiedzmy tak do 18 to miescilam sie w rozmiar XS a nie musialam wiele robic,nie pamietam zebym cwiczyla, jesc to jadlam wszystko ok na wieczor nie jadlam.. ale szkola praca stres..i jakos szlo... A jak juz zostalam Zona,razem zamieszkalismy to przyszla faza ze jak wrocilam do domu nie jadlam np.caly dzien...obiad a na kolacje o godzinie 22 zamawialam pizze i Wrapa i nie daj boze jak moj by chcial chociaz kawalek pizzy..jadlam tak chyba przez 6miesiecy 4x w tygodniu cos bylo zamawiane...w ciagu 6miesiecy zauwazylam ze pralka :)kurczy mi spodnie umiecie sobie to wyobrazic?? jaka zolza??:36_1_21: i z wagi 52kg doszlam do 70:) od tamtego czasu a bylo to tak z 3lata temu bylam bez przerwy a to na Onz a to na Dukanie a to na kapuscianej...dzis wazac 59 kg to i tak nie moja waga jaka chcialabym osiagnac ale jestem na tyle zadowolona ze nie stosuje narazie diet:) musze wam powiedziec ze naprawde warto walczyc o zrzucenie kg zobaczycie jak samopoczucie sie podniesie jak zrzucie te zbedne kg..
jedyne co wiem :) ze boje sie ciazy:Dbo wiem jakie mam mozliwosci i bede miala wymowke:Dze ja to nie dla siebie tak wcinam:)

Morning Karola :36_3_15:
Wiesz co ja właśnie nie mogę sie doczekać ciąży- jeść bez zbędnego myślenia ze boju będę gruba bo i tak będę :wink: wiem jak wyglada moja mama i babcie i poprostu wiem co mnie czeka, no i dla tego nie mam jakoś motywacji zeby zrzucić te moje 3 kg co mi tak ciaza....ciuchy sa ciasne,brzuszek wystaje ale nie mam motywacji nawet zeby pocwiczyc bo ja chce tyc!!!:whistle:no z dzieckiem w brzuchu oczywiście :wink:

Adrianna Nonono :) jak dla mnie w ciemnych włosach mi sie bardziej podobasz :mylove: i tak dobrze ci z buzi patrzy :smile_move:

Ja smarkam.....i to pewno znowu ta głupia alergia na nie wiadomo co....kurcze okres powinien przyjść za 2 dni ale nic sie nie zapowiada :hmm: może jednak owu była z tym 21 dniu cyklu a ja jak na złość nie wykorzystaliśmy jej :36_1_4:

Ulala1986
Morning Karola :36_3_15:
Wiesz co ja właśnie nie mogę sie doczekać ciąży- jeść bez zbędnego myślenia ze boju będę gruba bo i tak będę :wink: wiem jak wyglada moja mama i babcie i poprostu wiem co mnie czeka, no i dla tego nie mam jakoś motywacji zeby zrzucić te moje 3 kg co mi tak ciaza....ciuchy sa ciasne,brzuszek wystaje ale nie mam motywacji nawet zeby pocwiczyc bo ja chce tyc!!!:whistle:no z dzieckiem w brzuchu oczywiście :wink:

Adrianna Nonono :) jak dla mnie w ciemnych włosach mi sie bardziej podobasz :mylove: i tak dobrze ci z buzi patrzy :smile_move:

Ja smarkam.....i to pewno znowu ta głupia alergia na nie wiadomo co....kurcze okres powinien przyjść za 2 dni ale nic sie nie zapowiada :hmm: może jednak owu była z tym 21 dniu cyklu a ja jak na złość nie wykorzystaliśmy jej :36_1_4:

A robilas sobie testy alergiczne? A kiedy najczesciej smarkasz? :D rano czy na wieczor?

Ja mialam taka faze ze jak rano wstawalam to wygladalam jak bokser po walce, nie wiedzialam co jest, oczy spuchniete nos zatkany.. i zawsze tylko jak wstalam rano, lekarz zrobil test alergiczne i wyszlo ze tak nie stad nie z owad mam alergie na posciel z pierza:) a od malego pamietam ze zawsze mialam:)

Trzeba wypośrodkować jakoś, bo ani obżarstwo ani zbyt uboga dieta do niczego dobrego nie prowadzi. Ja trochę tęsknię za tym aerobikiem co mi Ula podpowiedziałaś, bo tak mnie jakoś fajnie, pozytywnie nakręcał, tak więc jak któraś chce poćwiczyć to polecam.

Wiem, że jesteś tam

Agus mi sie podoba jak ona mówi do ciebie- dasz radę, jeszcze chwila :smile_move:
Karolcia poranki masakra! Czasami przez 19 min kicham i smarkam i to z paczka chusteczek jak nic! Ale najgorzej latem i w kurzu...nos mnie tak swedzi i kicham ze tragedia. No testów nie robiłam bo tutaj lekarz dał mi tylko sprawy do nosa i odesłał do domu..ale zmienilam lekarza i może poronieniu testy...:hmm: