Skocz do zawartości
Forum

Jeszcze-nie-mamusie

Rekomendowane odpowiedzi

Inkaaa
My już dawno nigdzie nie byliśmy, po za odwiedzinami u moich rodziców. Do nas nikt nie przyjeżdża. Już nie raz i nie dwa zapraszałam gości, każdemy pasowała, każdy mówił, że będzie, a dzień, czy dwa przed imprezą nagle nikomu nie pasowało, więc przestałam planować i zapraszać.

Inkaaa znam to. oj jakie to wkurzające:/ i przykre

liduszka dogrzewaj ręce kubkiem z cipłą kawą albo herbatą;)

Świeżynka w styczniu przeprowadzka na to mieszkanko co chcecie kupić?

dziewczyny a co dzieje się z Oopsy?wie ktoś?

i czyżby mosia dziś się nie pojawiła u nas??

jestem :D
musialam przeczytac to co naklikałyście babuszki :smile_move:

Świeżynka81
Yvone ale to takie fajne uczucie kiedy się ekscytujesz,oby trwało jak najdłużej.
Ula 3 bo ojciec i 2 córki.
Inkaaa jak co miesiąc? Mam nadzieję, że to nie to co myślę.

:noooo::noooo:łojoj to jak to tak:hmm: jakoś dziwnie.....coż polska nie?
Inkaaa
Dzień dobry. U mnie dzisiaj szaro, buro i ponuro za oknem. Humor dzisiaj też mam ponury. Jak co miesiąc z resztą...
Ula pewnie śpisz po pracy? :hmm:
Przesyłam wszystkim buziaki i życzę miłego dnia! :Kiss of love::Kiss of love::Kiss of love:

łoj kochana o 10 rano masz rację że śpie :smile_move: tym bardziej że do 3 rano siedziałam u koleżanki na babskich pogaduchach i farbowaniach,woskowaniach i hennowaniach różnych części ciała :smile_move:
liduszka51
My w tamtym roku organizowaliśmy Sylwestra dla znajomych i może w tym roku też coś sie wymyśli,ale to na razie odległe plany.Ja wolę jak ktoś do mnie przyjedzie,niż żebym ja gdzieś lazła.
Ja znikam na chwilkę bo mi w rączki zimno podczas pianaia na klawiaturze i musze zapalić w centralnym.Oj dlaczego ja nie mam ogrzewania gazowego?

czemu nie masz gazowego? bo do gazowego trzeba być milionerem :lup: u nas tez będzie piec...ale wole tak niż nie mieć nic hih
Inkaaa
Ja poproszę :kawa: i lody śmietankowe z bakaliami proszę o takie

http://www.klubgramofon.pl/klubgramofon/image/bakalia.jpg

ja nei lubię bakalii:36_2_58: ale lody bym zjadła i ta bitą śmietanę :smile_move:
oj kobietki muszę mykać bo obiad czeka no i po chleb muszę jechać bo nie ma. buziaki:36_3_15::36_3_15::36_3_15:

Dobry wieczor:Hi ya!:

Inkaaa dziekuje za pamiec:36_3_15: Czuje sie srednio, ale staram sie nie narzekac, trzeba pracowac, dom prowadzic, m pomaga jak moze, odpoczywam w weekendy i zbieram sily na caly tydzien
Zrobilas mi smaka na lody, jutro musze kupic....

Ula nie wiem jeszcze kiedy mam usg, powinnam w tym tyg. dostac list, czakam i czekam

Swiezynka, Liduszka, Yvone:36_3_15:

Ula wydaje mi się, że 3 rano to najlepsze godzina na pogaduszki :sofunny: szalona Ty moja! :lol:

Justyna kto jak kto, ale ja o Tobie zawsze pamiętam :Kiss of love: mam nadzieję, że niebawem będziesz czuła się lepiej! a lodów to i mi się zachciało i chyba też sobie jutro kupię :wink:

właśnie skończyłam segregować moje ciuchy mam do wywalenie cały worek, a drugi mam do oddania. Pokaże mamie może sobie coś wybierze, a resztę albo wywalę, albo porobię zdjęcie i dam na forum. Chętnie oddam je za darmo, bo jak mają mi leżeć to bez sensu, skoro komuś mogą się przydać. Nie są zniszczone tylko na mnie już za ciasne. Proponowałam mojej szwagierce jedną jesienną sukienkę, ale popatrzyła na mnie jakbym chciała jej dać worek na ziemniaki. Dziwnie się poczułam i nic już jej nie zaproponuję w przyszłości, bo znowu "zabije" mnie swoim spojrzeniem.

kochane babiczki!!
Nasza ukochana Kasiula Oopsy dziękuje bardzo za troskę!! Niestety naprawa kompa nic nie dała bo okazało się że dysk padł i musi kupić nowy,a wiadomo że jak się nie chodzi to trochę trudno :hmm: przesyła moc buziaków i uścisków:36_3_15::36_3_15:
Inkaa- ja bardzo chętnie na ciuszki :D od zawsze tak robiłam że dawałam komuś i sama brałam- bo moje stare to dla kogoś nowe :smile_move: a jaki rozmiar :whistle: bo w 36 to jedną nogą wejdę :sofunny::sofunny:
Justi- to zadzwoń do nich a co będziesz się stresować kochana :36_3_15:
ja musze iść zadanie zrobić z pracy bo mam kurs i nawet nie tknęłam :hmm::sofunny:

muszę opisać korzystanie z telefonu- jak się odbiera, jak przekazuje, jaki protokół obowiązuje podczas rozmowy, gdzie szukać numerów....no takie cuś :noooo::sofunny:
no ale czego się nie robi dla papierka :D
oto dziewczyny- ula szpanuje :D
https://lh6.googleusercontent.com/-vawoqmxJAmM/UKqN1g6VhMI/AAAAAAAAANk/nLQw0YlX8c8/s512/765170cd-0278-4cb3-bf07-367031164a35.jpg

Aaaaha :lol: to miłej zabawy Ci życzę :wink: Oh Urszulo, ale laska z Ciebie :love: a tak a propo krótki spodenek - przypomniało mi się jak popatrzyłam na Twoje - wczoraj jak byliśmy w kościele, siedziała przed nami kobieta, która miała kozaki za kolana, krótkie spodenki i nie miała rajstop :noooo: