Skocz do zawartości
Forum

Jeszcze-nie-mamusie

Rekomendowane odpowiedzi

Żaneta22
Justina
Frojdel
Czekam na dobre wiadomości :), życzę Ci bardzo mocno II kresek, j ataż miałam dziwne skurcze poprzedzone mrowieniem jakiś czas temu, dzisiaj jest 37 dc i @ nie ma.

Wlasciwie to nie wiem czy zrobie w sobote test, boje sie ze jednak @ nadejdzie....Wyjezdzam tez z rana na urlop i nie chce byc w zlym humorze jesli wyjdzie negatywny. Poczekam jednak jeszcze z kilka dni

gdybym byla wtakiej sytuacji wolalbym zrobic
moj maz mowi ze jak jest test negatywny to znaczy ze trzeba sie starac dalej
ale ile mozna
u mnie 30dc, dzis powinna sie zjawic @, czasem wydluza sie do 31 ale zawsze nadchodzi, poczekam jeszcze troszke... nawet lubie to uczucie niepewnosci, pomaga mi rano wstac z lozka

Witajcie
http://images46.fotosik.pl/337/5aa88b69f66933ba.gif

Wróciłam wczoraj po 1 w nocy, choć w grafiku miałam do 23.25.
Tak więć dopiero wstałam.

Miałam wpaść do koleżanki, ale tak mi się nie chce z domu wychodzić.
Właśnie popijam ziółka. Mam nadzieję, że luteina nie poprzesuwa mi za bardzo, bo sie do moich krótkich cykli już przyzwyczaiłam...

http://www.suwaczki.com/tickers/dqpr2n0akkmhqze2.png
Maciuś-ur.2.12.2011-2710g, 54cm
http://www.suwaczki.com/tickers/atdc2n0a68r5hfdc.pnghttp://s2.pierwszezabki.pl/047/0470729a0.png

Trzymam kciuki za Was dziewczyny oby wszystko dobrze się układało :).

Dziewczyny mnie dzisiaj pobolewa podbrzusze trochę bardziej, czasami zakuje po prawej stronie i cały czas mam dużo białego śluzu na przemian z wodnistym, cały czas mam uczucie wilgoci, wkładka cała mokra - po prostu leje się ze mnie.
Kupiłam test ciążowy i chyba jutro go zrobię.

Czas oczekiwania to najpiękniejszy czas :)
Mam dwóch cudownych synów - Tymusia i Tytuska :)

Napisze, jednak strasznie się boje, że tylko coś mi się zdaje. Zobaczę co wyjdzie jutro, nie wiem czy ewentualnie test cokolwiek pokaże.
15 września miałam @, nie wiem kiedy miałam owulację, przytulaliśmy się 24 i 26 września oraz 3 października. 8 Października pojawiło się u mnie bardzo dużo śluzu beżowego i 11 też dużo śluzu ale już jaśniejszy lekko żółty (beżowy) takie nie wiadomo co.

Witam Was!

Zegnam sie z Wami na tydzien, bede za Wami tesknic!
Kupilam sobie tescik, pakuje go do walizki i za kilka dni zrobie, albo bede miala albo nie- niespodzianke na urlopie. Napisze co i jak po powrocie. Nie bede miala raczej dostepu do kompa, a zreszta chce od wszystkiego odpoczac.
Trzymajcie sie, trzymam kciuki i zycze powodzenia

mosia
hej hej kochane
widzę że napięcie rośnie.

u mnie na razie cisza, mam nadzieję, że uda się przesunąć @ luteiną.
ciekawe.
w niedzielę się okaże.

trzymam kciuki za was kobietki.

a co do picia dużych ilości, to justina, żaneta miałyście badanie cukru kiedyś?????
nie mialam cukru badanego, jedynie cholesterol i byl w normie, ale nie wiem czy ma to cos wspolnego z cukrem, tylko ostatnio wiecej pije

mosia
hej hej kochane
widzę że napięcie rośnie.

u mnie na razie cisza, mam nadzieję, że uda się przesunąć @ luteiną.
ciekawe.
w niedzielę się okaże.

trzymam kciuki za was kobietki.

a co do picia dużych ilości, to justina, żaneta miałyście badanie cukru kiedyś?????

moja siostra ma niedocukrzenie i merzy ciagle cukier ma hipoglikemiie
i ja jak jestem u nich to mierze nieraz sobie
i niemam duzego normalny

Witam u mnie jak zwykle test pokazał I kreskę. @ nie mam i dzisiaj nic mnie nie boli ani piersi ani podbrzusze, a wczoraj piersi bolały i podbrzusze lekko kuło.
Czekam do 45 dc i jeżeli @ się nie pojawi polece do lekarza. Coś mój organizm strasznie świruje w tym cyklu, ale moze dlatego że ostatnie cykle miałam takie krótkie, pewnie gospodarkę hormonalna mam zachwianą.