Skocz do zawartości
Forum

Jeszcze-nie-mamusie

Rekomendowane odpowiedzi

Ciekawe skąd mogła by być infekcja :noooo: w przyszłym tyg. o ile @ SIE NIE ZJAWI IDĘ do gina niech szuka czemu tak mam, mi głupio z domu wyjść bo mi spodnie zalewa.

Każdy może się poddać, to najłatwiejsza rzecz do zrobienia. Ale wytrzymać, przetrwać, gdy nie wychodzi, gdy nie wiesz co dalej, gdy inni namawiaj

Maluda trzymam kciuki żeby wam się udało

Ja nigdy nie miałam tak przed okresem była zawsze kaluża, a teraz jest ocean, i od czasu do czasu prawy jajnik mi się odzywa też nie typowo.
Idę pod pryznic może on coś pomorze:noooo:

Każdy może się poddać, to najłatwiejsza rzecz do zrobienia. Ale wytrzymać, przetrwać, gdy nie wychodzi, gdy nie wiesz co dalej, gdy inni namawiaj

Cześć ::): Ja zaraz jadę do miasta, później idę do biblioteki oddać książki, które miałam oddać w styczniu :lol: a na 14 do pracy :D
dbozuta jak dzisiaj u Ciebie?
Maluda testowałaś? Bo ja już się pogubiłam? Co lekarz Ci powiedział?

piłeczka
Witam,

Jestem nowa na forum... mamą zostanę w lipcu :) nie mogę się już doczekac.

Pozdrawiam wszystkie przyszłe mamusie

połeczka witaj ::): Tak się składa, że ten w tym wątku są dziewczyny, które jeszcze w ciąży nie ma są...
mosia hello :D :lol:

Witam Was

Żuczku trzymam kciuki od rana

Mosiu ja w poniedziałek ide do gina nie testuję, a znając moje szczęście w niedziele dostanę:noooo: mój ocean ani ciut się nie zmniejszył