Gość Justina Opublikowano 10 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2012 Kazdy ma prawo pisac o czym chce, jakos od dluzszego czasu czuje sie tu nieswojo, ciesze sie, ze uswiadomilas mi dlaczego, nie jestes tez pierwsza osoba ktora ma takie samo zdanie Odnośnik do komentarza
Izzys Opublikowano 10 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2012 Powiem, że gdy tyle czasu staralismy sie o pierwsze dziecko to nie zdarzalo sie raczej, żebym plakała z bezsilnosci, a teraz zdarza się, bo wiem, że jednak jest to mozliwe, a dzidzi brak ale chyba wychodzi na to, ze los chce, ze musze odczekac jakis okres czasu tylko dlaczego tak jest? :( Pozdrawiam...Iza 15tydź. 27.02.12 Odnośnik do komentarza
Świeżak Opublikowano 10 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2012 Tak sie w to forum zagapilam w telefonie,ze wdepnelam w kupe :realmad: Na szczescie-oby i dla Was 09.11.2012 :angel_star:Wiem, że jesteś tam Nie widuję Cię, lecz wiem, że jesteś tam Cały dzień i noc ktoś puka do Twych drzwi Każdy chciałby wiedzieć jak ma dalej żyć. Wiem, że jesteś tam Dla każdego zawsze musisz znaleźć czas I choć nigdy o nic nie prosiłam Cię Dzisiaj proszę bez kolejki przyjmij mnie . Odnośnik do komentarza
Izzys Opublikowano 10 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2012 Świeżynka81Tak sie w to forum zagapilam w telefonie,ze wdepnelam w kupe :realmad: Na szczescie-oby i dla Was Pozdrawiam...Iza 15tydź. 27.02.12 Odnośnik do komentarza
Świeżak Opublikowano 10 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2012 A co do dni cyklu,to mi to akurat zwisa i powiewa,czy ktos pisze i liczy, czy nie.Sama staram sie nie liczyc. Ale ciesze sie,ze napisalas Oops,bo jak mi przyjdzie do glowy,zeby cos o dc napisac,to sobie najpierw pomysle,ze moglabym komus przykrosc sprawic,a przeciez nie o to chodzi. 09.11.2012 :angel_star:Wiem, że jesteś tam Nie widuję Cię, lecz wiem, że jesteś tam Cały dzień i noc ktoś puka do Twych drzwi Każdy chciałby wiedzieć jak ma dalej żyć. Wiem, że jesteś tam Dla każdego zawsze musisz znaleźć czas I choć nigdy o nic nie prosiłam Cię Dzisiaj proszę bez kolejki przyjmij mnie . Odnośnik do komentarza
Oopsy Daisy Opublikowano 10 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2012 Ja wiem że każdy ma prawo pisać o czym chce-od tego jest właśnie forum.Nie chciałam się żebyś się poczuła ''nieswojo'' bo nie chodzi mi o to żebyś odchodziła z wątku tylko dlatego że wyraziłam swoje zdanie.Poza tym jak przeglądam wątek to chyba nikt nie napisał Tobie nic przykrego żebyś tak się czuła. Odnośnik do komentarza
Oopsy Daisy Opublikowano 10 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2012 Chodzi mi o to że po prostu takie wyliczanie cały czas przypomina o staraniach ,że co miesiąc się nie udaje .To jest po prostu moje zdanie które wyraziłam Odnośnik do komentarza
Świeżak Opublikowano 10 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2012 Oopsy a Ty masz takie dni,kiedy udaje Ci sie nie myslec o dziecku? 09.11.2012 :angel_star:Wiem, że jesteś tam Nie widuję Cię, lecz wiem, że jesteś tam Cały dzień i noc ktoś puka do Twych drzwi Każdy chciałby wiedzieć jak ma dalej żyć. Wiem, że jesteś tam Dla każdego zawsze musisz znaleźć czas I choć nigdy o nic nie prosiłam Cię Dzisiaj proszę bez kolejki przyjmij mnie . Odnośnik do komentarza
Gość Justina Opublikowano 10 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2012 Moze ten watek juz nie zaspokoja moich potrzeb rozmow wlasnie o dniach cyklu i staraniach a sa one duze. Moze juz pora zbierac zabawki i przeniesc sie do innej piaskownicy Bede tu czasem zagladac i sprawdzac jak sie sprawujecie Odnośnik do komentarza
Oopsy Daisy Opublikowano 10 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2012 Aga tak.Mam taki moment właśnie teraz,mam taki czas.Nie myślę o nadchodzących staraniach, nie myślę o dziecku,Bo myśleniem ciągłym nie sprawię że zajdę w ciążę.Po prostu zbastowałam.Mam za sobą 3 poronienia i może dlatego stąd urodziło się moje podejście do tej sprawy.Po prostu kiedy los zdecyduje kiedy nam dać szansę nam ją po prostu da. Odnośnik do komentarza
mosia Opublikowano 10 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2012 Świeżynka81mosiano, wizytę mam 3 październikaPrzychodzi baba do lekarza a tam fasolka Odnośnik do komentarza
mosia Opublikowano 10 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2012 i witam się wieczornie, piwkowowidzę, że znowu jakieś lekkie spięcie czy "cóś" Odnośnik do komentarza
Oopsy Daisy Opublikowano 10 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2012 Nie ma spięcia przecież.Po prostu wyraziłam swoje zdanie tylko Odnośnik do komentarza
Świeżak Opublikowano 10 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2012 mosiaŚwieżynka81mosiano, wizytę mam 3 październikaPrzychodzi baba do lekarza a tam fasolka Mosia mam nadzieję, że Cię nie uraziłam? Tak sobie jakoś wyobraziłam Twoją wizytę u gina i chlapnęłam. 09.11.2012 :angel_star:Wiem, że jesteś tam Nie widuję Cię, lecz wiem, że jesteś tam Cały dzień i noc ktoś puka do Twych drzwi Każdy chciałby wiedzieć jak ma dalej żyć. Wiem, że jesteś tam Dla każdego zawsze musisz znaleźć czas I choć nigdy o nic nie prosiłam Cię Dzisiaj proszę bez kolejki przyjmij mnie . Odnośnik do komentarza
mosia Opublikowano 10 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2012 Oopsy DaisyNie ma spięcia przecież.Po prostu wyraziłam swoje zdanie tylkotak po łebkach czytałam i wyczytałam, że coś nie tak jest z wątkiem i se pomyślałam ale jak jest ok to okŚwieżynka81mosiaŚwieżynka81Przychodzi baba do lekarza a tam fasolka Mosia mam nadzieję, że Cię nie uraziłam? Tak sobie jakoś wyobraziłam Twoją wizytę u gina i chlapnęłam.no coś ty. pojadę, niech mi obejrzy wnętrzności Odnośnik do komentarza
Świeżak Opublikowano 10 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2012 Mosia piwko pijesz? To łyka za nasze zdrowie weź, co by się grzybice nie przypałętywały Oopsy ja myślę, że trzeba mówić co nam leży na sercu zamiast się kisić. Dobrze żeś się wygadała. 09.11.2012 :angel_star:Wiem, że jesteś tam Nie widuję Cię, lecz wiem, że jesteś tam Cały dzień i noc ktoś puka do Twych drzwi Każdy chciałby wiedzieć jak ma dalej żyć. Wiem, że jesteś tam Dla każdego zawsze musisz znaleźć czas I choć nigdy o nic nie prosiłam Cię Dzisiaj proszę bez kolejki przyjmij mnie . Odnośnik do komentarza
mosia Opublikowano 10 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2012 Świeżynka81Mosia piwko pijesz? To łyka za nasze zdrowie weź, co by się grzybice nie przypałętywały Oopsy ja myślę, że trzeba mówić co nam leży na sercu zamiast się kisić. Dobrze żeś się wygadała.ja myślałam, że ktoś się ze mną napije Odnośnik do komentarza
Oopsy Daisy Opublikowano 10 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2012 Aga dziękuję Ci że po części mnie rozumiesz.Niestety, albo i stety taki mój urok że nie umiem owijać w bawełnę i zawsze napisze co mi leży na wątrobie. Odnośnik do komentarza
Świeżak Opublikowano 10 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2012 Ja po wczorajszym kacu wolę nie 09.11.2012 :angel_star:Wiem, że jesteś tam Nie widuję Cię, lecz wiem, że jesteś tam Cały dzień i noc ktoś puka do Twych drzwi Każdy chciałby wiedzieć jak ma dalej żyć. Wiem, że jesteś tam Dla każdego zawsze musisz znaleźć czas I choć nigdy o nic nie prosiłam Cię Dzisiaj proszę bez kolejki przyjmij mnie . Odnośnik do komentarza
mosia Opublikowano 10 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2012 Oopsy DaisyAga dziękuję Ci że po części mnie rozumiesz.Niestety, albo i stety taki mój urok że nie umiem owijać w bawełnę i zawsze napisze co mi leży na wątrobie.idę doczytać bo nie wiem o co kamanŚwieżynka81Ja po wczorajszym kacu wolę nie oj tam jedno piwko Odnośnik do komentarza
mosia Opublikowano 10 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2012 dobra, już wiem o co chodzii co mogę napisać? nic nowego. rozumiem i te osoby, które liczą dni itd. i rozumiem oopsja się też już boję, że czeka mnie kolejna walka z PCO wiem, że jest już synek, ale..... ale, no właśnie, ale ja chcę mieć drugie dziecko, chcę aby Marcel miał rodzeństwo Odnośnik do komentarza
mosia Opublikowano 10 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2012 ale nie myślcie, że to, że udało mi się, że mam synka, to nie znaczy, że zapomniałam te dwa lata starań doskonale pamiętam i wiem jak to boli uwierzcie mi, że do tej pory są momenty, że tak patrzę na niego i.... nie wierzęale wierzę, że i wam się uda, naprawdę. Odnośnik do komentarza
Świeżak Opublikowano 10 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2012 Ej.. bo się zryczę 09.11.2012 :angel_star:Wiem, że jesteś tam Nie widuję Cię, lecz wiem, że jesteś tam Cały dzień i noc ktoś puka do Twych drzwi Każdy chciałby wiedzieć jak ma dalej żyć. Wiem, że jesteś tam Dla każdego zawsze musisz znaleźć czas I choć nigdy o nic nie prosiłam Cię Dzisiaj proszę bez kolejki przyjmij mnie . Odnośnik do komentarza
Oopsy Daisy Opublikowano 10 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2012 Mosia ja Cię w pełni rozumiem, ale ja znowu też nic złego nie napisałam.Po raz kolejny powtarzam WYRAZIŁAM TYLKO I WYŁĄCZNIE MOJE ZDANIE.Nie chodziło mi o to by któraś z wątku odchodziła , bądź nie pisała o staraniach-bo ten ten temat temu służy. Odnośnik do komentarza
mosia Opublikowano 10 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2012 Świeżynka81Ej.. bo się zryczę nie rycz, bo ja też się poryczę Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi