Skocz do zawartości
Forum

Sierpnióweczko-Wrześnióweczki 2007

martusia

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Olimpijka

Dobry wieczor :)

K8i- kobieto Ty sie lecz.......... :lol: co to za chorowanie :) a moj A no cóz kochany facet tyra jak beduin do tego ucze go moich obowiazkow i jak mi chlop nie padnie przed moim wyjazdem to bedzie git :) Kochamy sie nadal :lol: i nie planujemy 2-go dzidziusia :lol:
Ot tak po krotce :)

Aniolek- sil sil sil :)

Inus- o motko rodzicielko Niech Ci sily witalne wracajá a Majunia niech sie za papanie bierze coby miec silki mamie pomagac :) Wszystkiego dobrego

Ann- mam nadzieje ze tulisz juz mame a i ze ona szczesliwa :) wytchnienia

Justynka- spokojnej nocki

Patusia- zdrowka i caluski :)

hmmmm

Agnieszka :) co to za problem poranny jesli wolno spytac?? i mam nadzieje e juz roziwazany

Gość Agnieszka31

Olimpia- az sie cofnelam do swojego avatarka, tak, to dom nasz i wioska, jak pisalam, pola, pola i pola, ale mi sie tak podoba, mnostwo zajecy, kuropatwy, mamy wlasna sowe co czasami na plocie siedzi, losie i sarny czasami zawitaja, ale juz rzadziej, budowy je odstraszaja i gdzies biega moj zolw buuuuuu
a rano gdy wstalam to jak sobie pomyslalam ze znowu mam siedziec z mala w domu sama, brak czasu dla siebie itp, to mnie dolina dopadla ale zle mysli odsunelam gdy ruszylam z Ala,

dzieki ze pytasz

a Ty moze rusz do lekarza z tym łokciem, niech zobacza i przeswietlenie zrobia

miałam oglądać mecz... ale zwątpiłam... tragedia jednym słowem i nie chce mi się denerwować...

agnieszka ja nie zdolna tylko miałam staż na szwalni jako pracownik biurowy... i duuuużo pomagałam brygadzistce... dlatego tu wypełnianie papierów, sprawdzanie i w ogóle organizacja pracy to pikuś ;) szycie jeszcze nie do końca takie super extra bo błędy się zdażają...

oli ja tez uwazam ze lekarz moglby ci rasie obejrzec...

biedny mój tato... wyzywa jak nie wiem...

http://www.suwaczki.com/tickers/9f7je6ydopwft2b3.png
http://www.suwaczki.com/tickers/km5se6yd9zs70fzs.png
jesteśmy ze sob

witam wieczorkiem

siedze przed meczem i drugim okiem nadrabiam co nastukalyscie

doczytalam ze mama Ann przyjechala!!ciesz sie z tych chwil i korzystaj!!!

ze lokiec olimpii nadal nawala, idz do lekarza!!

ze inka zmeczona, sil kochana!! odpoczywaj ile wlezie i ucaluj K ode mnie ze Cie tak wspiera i pomaga!wspanialy maz z niego!!

ze u martusi klotnie, ja tez bym sie wkurzyla, co to za wstretne babsko z tej niby kolezanki!!! mialas racje, teraz tylko na spokojnie dogadaj sie z m :)

po meczu

jak myslalam, choc ludzilam sie ze moze choc jednego gola strzelimy :(

buziaki dla Aluni od ciotki moniq!!!!!

aniolek, super sobie radzisz i zycze Ci bys podjela dobra dla Was decyzje!!! moze faktycznie mama pomoze przy Kacperku!!

ann, wow, ale ten Twoj Szymi duzy chlopak, moj prawie tyle samo wzrostu ale duzo mniej wagowo :duren:

justyna, kciuki nadal zaciszniete za gienie!!!

k8i, martusia, kurujcie sie!!!!! przesylam pozytywne fluidki!!!! &&&&&&&&&&&&&&&&&&

mineralka, mam nadzieje ze nocka bedzie spokojna i przespana, jak i u pozostalych!!! niech te zeby juz wyjda, i u nas tego sobie zycze :)

mada, kurcze, a co to u Ciebie za zly dzien?? jakas dolina trojmiejska??? (mowi sie tak?? :lol: )

reszty nie spamietalam

aha, zaraz dam jakies zdjecie

ah, no i gdzie podziewa sie starletka?????? ktos wie??

Gość Olimpijka

Moniq- no ja tez pytalam o Starletke :) i cisza

Bylam u lekarza i bylo przeswietlenie dlatego pisalam ze opuchlizna zeszla i teraz tylko czekac az sie zagoi bo stluklam go jak zbite jablko hehehe.........dzieki za troske :)

Agnieszka-sliczne widoki.....ja tez takie lubie i nawet podobne mam ......ale w pl :) Fajnie ze smuty pogonione z rana.....oby nigdy wiecej :)

Gość Olimpijka

monikouette
no, madus, dokladnie!!
z drugiej strony w pracy robimy zaklady przez cale euro no i z dzisiejszymi meczami jestem chyba na 4tym miejscu!! ale w sumie sie nawet nie ciesze bo wolalabym zle wytypowac z tym meczem Polakow :(

ze mnie taki kibic ze nawet wyniku nie znam...dzieki Moniq wiem ze my nic nie strzelili a chorwaci???

Skoro moja to calkowicie chce já zadedykowac ANN---> za mily czas - rodzinny czas :)

Gość Olimpijka

monikouette
oli, to juz za 10 dni do Pl lecisz??? wow

juz drugi raz w Twoim przypadku mnie zazdrosc zzera ze do Polszy jedziesz (lecisz)
ale coz... :)

no za 10.......a ja juz zakupy poczyniam,przygotowania jakbym miala zamiast na 2 tyg to na 2 miechy leciec :) i do tego skrzydla mi rosna ze sie z Warszawiankami spotkam....ahhhh
nie zazdrosc ....i Ty polecisz?? a spytam czemu drugi???

Ann- super ze sie odezwalas i nas uspokoilas ze wsyztsko ok :) udanego pobytu mamay i co rusz skracajacej sie listy spraw :)

Gość Olimpijka

monikouette
oli, no, polece to ja we snie :) do Pl sie nie wybiore przed sierpniem 2009 no comment

a drugi bo nie tak dawno juz bylas w Pl i teraz znowu... :)

ann, korzystaj!! i ciesz sie mama!

a to lotów zazdroscisz a juz myslalam ze bolácego lokcia hehe :lol: