Skocz do zawartości
Forum

Sierpnióweczko-Wrześnióweczki 2007

martusia

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Olimpijka

Jestem i ja :)
U nas niedziela nad morzem :) ale w domu hehehe.............pogoda nie nastrajala do spacerow a i dzieciaki (szt 4) wolały buszowac po domu a nie po dworze.
ann- Słońce Ty moje najkochansze jak cos to zapraszam na gg :) sil Ci życze i gon smuteczki

Justyna- wielka buzia dla Gieniosławy :) niech wraca szybko do zdrowka

hmmmm
Moniq- super ze impreza udana

Paula- milego baraszkowania ;)

Kto kupil wozek ?? Justynka tak??? to super bo zanim ja przyjade to mi duzo na jego temat opoiwesz :)

Aniolek- spokojnej nocki

Patusia,Starletka i reszta bandy....wracac i meldowac sie :)

Babeczqua- witam i rozsiadz sie z nami nie tylko na czas powrotu lipcowek :)

Hmmmmmm

Ja tu jeszcze dzisiaj zajrze :)

Gość Olimpijka

O masz....
Mada- super ze tylki wymoczone pomyslnie :) rewelacja

Aniu- zdjecia przecudowne :) ciesze sie jak widze usmiechniete twarze,jak bedzie dluzsze smutanie to na tydzien przyjade i pociesze....a przynajmniej poplacze z Tobą :) zawsze w kupie razniej ....i cieplej :)
Justynka- swietnie wygladasza a Gienia-slodziak
Aniolek- mlody ci rosnie przystojniak ze hoho
Agnieszko- hop hop jak po wizytacji i imprezce?? a wogole jak plany wrzesniowe???

Gość Agnieszka31

Olimpia- jesli chodzi o dzisiejszy dzien to ciesze sie ze odbebnione, znajomi A byli, zobaczyli Ale i mam spokoj do jej osiemnastki, urodzinki i siostrzenca A o niebo lepsze, nie ja biegalam z talerzami, hihihi
jutro podjade do jednego biura tutaj w okolicy, chyba nekermann i sie popytam, ja jestem nastawiona na wrzesien, chce uniknac slowa napalona

Gość Olimpijka

Ann
Olimpijka intensywne cztery miesiace za mna to chyba czas na final :Oczko:

Chyba???? Najwyższa pora :) Mogę jakoś pomoc??JA tu Twoj wierny kibic i zawsze sluzący pomocą.....jaką kolwiek tylko powiedz:)

Agnieszka- no chyba znajomi nie bardzo do gustu Ci przypadli???A zamiast "napalona" wolę, a raczej bede wolała "opalona"

Gość Agnieszka31

Olimpia- chyba obustronne to jest (jesli chodzi o tych znajomych, a raczej o jedna kobitke), mimo ze dzieci nasze w tym samym wieku to nawet to nie sprawilo ze znalazlysmy jakis wspolny temat, ale czasami tak jest
"opalona" bardziej mi sie podoba!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ja sie z Wami juz pozegnam, wpadamjakten Prometeusz ale co zrobic...
jutro bede moze dluzej

a wiecie co mi sie wlasnie przytrafilo??? brrrrrrrrrr
siedze tu i stukam, mam tylko swiatlo z ekranu i montora, nagle cos mi na glowe spadlo, wstaje, strzasam, zapalam swiatlo a tu
olbrzymi pajak!!!
myslalam ze na zawal umre!!!
ale K jak ten rycerz wzial buta i rozkwasil padalca ufffffff

a teraz stukam i non stop glowe podnosze zeby sprawdzic czy jakas rodzinka tego gada nie idzie w jego slady

dobra, ide juz bo sie boje pajakow :)

Gość Olimpijka

Ann
Olimpijka potrzymaj kciuki by mi się udało zbliżyć do finału (co niestety nie tylko ode mnie zależy)

Zacisniete tak że nie da sie wyprostowac do finiszu :) byle szybko i sprawnie :)

Agnieszko-no czasem tak bywa....wspolne rzeczy nie koniecznie łączą ludzi :) a łokiec......moja droga "w bólu" to malo powiedziane............napiernicza tak że mala bania a zwlaszcza jak dotkne :( no ale ....dam rade

Monika P. sie Pajakow boi :sofunny:..........przeciez cos co jest setki razy mniejsze nie zje Cie heheh:lol:
Ja cwaniakuje a sama dre sie jak widze tyci tyci pajączka hihihi....ale to bardziej z racji zeby A mogl sie wlasnie rycerstwem wykazac :)

monikouette
Ann
Moniq Ty się boisz Pająków? :)

Dobrej nocki

malych nie, serdnich tak sobie ale takich duzych jak ostatnio widuje to i owszem, z daleka to moge ewentualnie spojrzec ale jak mi laza we wlosach to nic tylko umrzec na zawal :duren:

Moniq ja tez boje sie duzych pajakow i tez umieram na zawal kiedy sa na mnie ehhhh az ma ciarki na plecach bleee :Histeria::Męki:

jestem wykonczona, padam, jutro bede czytala co napisalyscie...

DOBRANOC

http://ticker.7910.org/an1cA6D0g410010MTI1OTcyNmR8MTc3NjY1NWRhfE1pY2hhbGVrIG1h.gif

cześć

nie mówie dzień dobry bo dla mnie jest straszny - i zapowiada się bardzo długi - pobudka przed 3 - ciemno wtedy jeszcze jest wiecie - i ryk - masakra - przepłakał 1,5 godziny aż wreszcie panadolek zaczął działać i padł - myślałam że pospi parę godzin a on po 40 minutach od nowa - masakra - jestem tak rozwalona że aż mi się ręce trzęsą - teraz już się uspokoił troszeczkę i śpi już jedna pobudka uśpiona - mam nadzieje że pośpi dłużej żebym mogła odpocząć troszkę - całe szczęście babcia dzisiaj w domu więc w razie potrzeby nie oszaleję - ewidentnie idą górne trójki - są czerwone i spuchnięte a Jaś ciągle czymś się po nich drapie - biedaczek - chyba odstawię w cholerę tą witaminę D bo nam wszystkie mleczaki wyjdą w ciągu roku :duren:

wszystkiego najlepszego dla 10- miesięcznej Aluni

http://www.suwaczki.com/tickers/km5stv73mq7jshre.png

http://www.suwaczki.com/tickers/zrz6j44j4vsm7c39.png

http://www.suwaczki.com/tickers/oxp71zajtmx0mb6v.png