Skocz do zawartości
Forum

Sierpnióweczko-Wrześnióweczki 2007

martusia

Rekomendowane odpowiedzi

Nieśmiało witam po długiej przerwie...:Nieśmiały:
Wybaczcie, ale chyba nie nadrobie tych 60 stronek :(

Widzialam kiedys opis Inki o kotkach dwóch :) Kochaniutka gratulacje :Całus: No i wykrakałaś sobie tym dowcipem na prima aprilis (a moze to juz byla prawda, o ktorej nie mialas pojecia ? :)):Śmiech:

Dziewczyny ostatnio kompletnie na nic nie mam czasu, zyje w totalnym mega biegu, co chwila cos musze zalatwiac, nie mam czasu nawet dobrze posprzatac czy zadbac o siebie...

Tak w skrocie: z Juli kupkami caly czas źle, robiłam nawet badania na obecnosc bakterii ale okazalo sie, ze nie ma. Po obiadkach jest ok, po mleku sa zielone i smierdza kwasem, widze, ze boli ja brzuszek :( Zamierzam skonsultowac sie z innym lekarzem, bo to juz za dlugo trwa :Zły:

Na domiar zlego stary samochod psuje mi sie regularnie co dwa dni i musze prosic rodzine o podwozke albo tluc sie autobusami :Kiepsko:

Za to jest jeden plus, (uwaga, będę chwalipiętą :Uśmiech:) dostalam na imieniny nowy (tzn. uzywany, ale nowy w stosunku do obecnego) samochód od meza, odbiore go 3-4 czerwca i w koncu skoncza sie problemy z podrozowaniem :lol::yipi:

Postaram sie chociaz troszke podczytac, no chyba, ze ktoras z Was sie zlituje i stresci takie najwazniejsze nowinki od poltora tygodnia ???:Podziw:

Miesieczniaczkom dzisiejszym i tym zaleglym moc caluskow i usciskow !!! Przepraszam, ze dopiero teraz :Stop:

Największym szczęściem jest dziecko! Może stu inżynierów postawić tysi

Co do doroslosci Julki, chyba wychodzi jej trójka, caly czas wytyka język w jednym kąciku ust i skacze w łóżeczku na stojąco trzymając się tylko jedną rączką :Męki: Oczywiscie mama plecow nie czuje :Niespodzianka::Śmiech:
A i doszly nowe sylaby: baba, dada, papa, bapa itd... a "mama" jak nie było tak nie ma :(, a jak ją zapytałam czy może zrobi mi niespodziankę na dzien mamy i powie "mama" to mnie autentycznie wyśmiała, tesciu był tego swiadkiem i tak się chachał z sytuacji, że szok :Śmiech:

gdanszczanka_27
Veann no mozliwe, te dzieci teraz takie cwane,ze wszystko sie moze zdarzyc :) za moich czasow tak nie bylo :D
a dmucha przy tym przez nos??

dokladnie i robi "ssss ssss sss" my sie smiejemy, ze nas straszy :Śmiech:

hehehe - skąd ja znam tą minkę :D:D:D - a Jasiek nauczył się ostatnio jeszcze jednego - jako że ma już prawie wszystkie jedynki i dwójki to zaciska sobie te zęby i wpychając między szczeliny jęzorek pluje ślinką na wszystkie strony - a przy tym tak komicznie marszczy nosek że idzie się wykończyć :D:D:D - słodkości

poprasowałam troszeczke - przynajmniej Jaśkowe rzeczy mam z głowy - a na jutro nasze mi zostają - ehh jak tak pomyślę ż to już tak bedzie do końca życia to mam ochote sobie w łeb szczelić :oczko:

http://www.suwaczki.com/tickers/km5stv73mq7jshre.png

http://www.suwaczki.com/tickers/zrz6j44j4vsm7c39.png

http://www.suwaczki.com/tickers/oxp71zajtmx0mb6v.png

Gość patusia23

No i już jestem po pracy!!!

GOSIA wracaj szybko do zdrowia i dbaj o siebie

ANN super Szymuś

OLIMPIJKA
super nie śpiąca Oli no i piękne bikini:Podziw:

MADALENKA super Kajtek

GDA fajne fotki

VEANN fajny prezent od męża no a Juleczka jak laleczka