Skocz do zawartości
Forum

Sierpnióweczko-Wrześnióweczki 2007

martusia

Rekomendowane odpowiedzi

OOO NIE NASTUKAŁYSCIE ZA WIELE

Musze Wam sie pochwalic ze Maja dzis pochłoneła moją pierwszą zupke i deserek-cos alla mix Mineralki tylko bez manny...jestem dumna z siebie i z niej i mam motywacje by dalej gotowac:)...choc ze słoikow nie rezygnuje całkowicie-bo to dopiero wygoda

Aga-Romer tez nam polecano, i tez mielismy dylemat-ale zwycięzył maxi cosi, to prawda ze jelsi chodzi o bezpiezenstwo są bardzo podobne...nam wizualnie bardziej przypadł do gustu:)
Paula-Oliwcia słodka jak zawsze-ale Ją mama stroi w kapelina:):)super śmiga na nozkach, nasza Maja tak samo i cieszy przy tym gamonica mała
Olimpia-kuruj sie mamuska, wiem jaki to z bol...współczuje
Ann-zdrówka dla Was-oby szybko mineło
Ala-fajne fotki, Zuzia widze tez rozchodzona i jaka słodka:):)
Moniq-miłego swietowania:)...własnie dzwonil dzis do mnie znajomy z Fr i tez mieli jedno wielkie grillowanie

Justyna,Maja i Milenka

http://ticker.7910.org/an1cA7_0alX0010ODAwNjhqfDQwODcwMzQybGF8TWFqZWN6a2EgaXM.gif
http://ticker.7910.org/an1cEQb-Wnm0010MDQyODI0ZHwwOTg3NzhwYXxNaWxlbmthIGlzIA.gif

Gość Olimpijka

hihi jeszcze stronke zgarnęłam z wojowniczymi zamiarami :)
Biore amazonke co to psu wyjada z miski i ide na wojne :lol: Justyna ;)

a stronke dedykuje STARLETCE-co by miala twardsze serce a nie tylek :) wybaczcie ale juz ona wie o co mi chodzi :) Zatem kochana--->silek :)

my jutro na pol dnia wybywamy bo u nas w tym okresie (akurat w naszym miescie) sa wielkie targi, jak np poznanskie ale troche mniejsze :D
i przy tym jest tzw miasteczko gastronomiczne, mnostwo zarcia z wszelakich francuskich regionow a moze wiecie ze we Fr to jest tyle specjalow ze zwariowac idzie :) do tego specjalnosci z wysp, Martynika, Guadelupa itp, Korsyka .... wiec zostawiamy chlopakow u babci w poludnie i idziemy sobie we dwojke na te targi :) dawno nie mielismy chwilki dla siebie bez dzieci... no tak naprawde to sobie staram przypomniec ale chyba jeszcze nie bylo tak odkad sie Noas urodzil...
no ale to tylko popoludnie :)
sa karuzele, najbardziej zwariowane ale K nie lubi a mnie samej to nie bawi :( to nie pojde pewnie :)
sa gry, zetony strzelnice i w ogole jak na jakims odpuscie :)
i jest stoisko polskie :D :D :D z bizuteria i krysztalami, jak w Sukiennicach!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość starletka

Olimpijka
hihi jeszcze stronke zgarnęłam z wojowniczymi zamiarami :)
Biore amazonke co to psu wyjada z miski i ide na wojne :lol: Justyna ;)

a stronke dedykuje STARLETCE-co by miala twardsze serce a nie tylek :) wybaczcie ale juz ona wie o co mi chodzi :) Zatem kochana--->silek :)

dzięki :D

Gość Olimpijka

monikouette
my jutro na pol dnia wybywamy bo u nas w tym okresie (akurat w naszym miescie) sa wielkie targi, jak np poznanskie ale troche mniejsze :D
i przy tym jest tzw miasteczko gastronomiczne, mnostwo zarcia z wszelakich francuskich regionow a moze wiecie ze we Fr to jest tyle specjalow ze zwariowac idzie :) do tego specjalnosci z wysp, Martynika, Guadelupa itp, Korsyka .... wiec zostawiamy chlopakow u babci w poludnie i idziemy sobie we dwojke na te targi :) dawno nie mielismy chwilki dla siebie bez dzieci... no tak naprawde to sobie staram przypomniec ale chyba jeszcze nie bylo tak odkad sie Noas urodzil...
no ale to tylko popoludnie :)
sa karuzele, najbardziej zwariowane ale K nie lubi a mnie samej to nie bawi :( to nie pojde pewnie :)
sa gry, zetony strzelnice i w ogole jak na jakims odpuscie :)
i jest stoisko polskie :D :D :D z bizuteria i krysztalami, jak w Sukiennicach!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

moniq zycze ci banana na twarzy i wspanialych wspolnych chwil :) a K niech sie da na łąńcuchowa namówic :)

Gość starletka

moniq super dzien sie zapowiada :) mam nadzieję że namówisz K na karuzele :)

ja B pokazałam na co chcę iść jak kaska będzie :D to jakoś tak na mnie dziwnie patrzył ;)

a my jutro jak będzie ładna pogoda mamy w planie zoo ( bo B dostał dzisiaj bilety wstępu :D za załatwienie kilku materiałów :D)

Gość starletka

monikouette
starletka, ma narzeczona, Kessy :)
ale sie dowiedzielismy ze w przyszlym roku tzn w sierpniu, wyprowadza sie stad i juz nie bedzie w jego klasie :( jest zalamany :duren:

podrzucę mu Natalkę na pocieszenie :D ;)

Gość Olimpijka

monikouette
zwariowalas, lancuchowe to prehistoria! :sofunny:
super8 albo tonermix czy jak je tam zwa, wiesz, glowa w dol a nogi w gorze na 30m wysokosci :)

o nie nie moja droga- romantycznie to tylko na łancuchowej.....to jest klasyk :)

no ładnie..takie maluchy a juz pozajmowane;)
Starletka-a Natalka tez ma kawalera?hehe
Moniq-super dzien sie zapowiada...karuzele-wow uwielbiam...mamy z K nagranie wideo jak w wisconsin wsiedlismy do jednej takiej...niestety puszczając to nagranie trzeba wyciszyc głos bo nasze reakcje na wysokosc i szybkosc to jedynie "ja pierd....":Śmiech:

A my jak bedzie ładnie to jedziemy z dziadkami i kuzynką Mai na piknik za Krakow zroganizowany przez pewna firme, tez mają byc gry, zabawy, jakas fajna wyzerka i przede wszystkim radocha dla dzieci...(choc Maja to jeszcze tego tak nie odczuje):)K niestety jutro w pracy

a tu dwie kuzynki z dzisiaj
http://m.forum.parenting.pl/galeria/data/500/thumbs/DSCN4549.JPG

zmykam spac...Maja ostanio chce tlyko stac, przy czym tylko sie da-to mega meczące dla niej i dla mnie wiec obie padamy wieczorami
DOBREJ NOCKI

Justyna,Maja i Milenka

http://ticker.7910.org/an1cA7_0alX0010ODAwNjhqfDQwODcwMzQybGF8TWFqZWN6a2EgaXM.gif
http://ticker.7910.org/an1cEQb-Wnm0010MDQyODI0ZHwwOTg3NzhwYXxNaWxlbmthIGlzIA.gif

witam wieczornie :)
przepraszam że tak długo się nie odzywam... :) kacper mi się całkiem poprzestawiał i chodzi spać ok 21 tak że potem tylko kąpiel i wyrko bo o 4 pobudka :Padnięty: dostałam kolejną umowę o pracę na 3 miesiące :) jeszcze u nas w zakładzie przynieśli nam druki i dostanę dodatek na wakacje w wysokości 400 zł wraz z wypłatą w czerwcu :) cieszę się bardzo bo kupię kacprowi chyba jakąś małą spacerówkę bo nasza kolumbryna strasznie ciężka :Spoko: jejku nawet nie wiecie jaka radosna jestem że jutro pośpię :Śmiech::Śmiech::Śmiech:
poza tym kacpra męczy katar i znów jeść nie chce tak jak powinien :Padnięty: jak mu kolejne zęby wyłażą to chyba się przekręcę :Padnięty::Padnięty: tak wszystkie na raz :Szok::Szok:

tusiaczku :) e tam się biustem przejmujesz... kupisz sobie kremik ujędrniający i troszku się poprawi... ja jak kacper spije ze mnie to cycków prawie nie mam :Nieśmiały::Płacz::Padnięty:

brawo dla wstającej Olimpii :D

co do gródek to mój kacper już od mniej więcej od dwóch miesięcy je kawałeczki i ładnie sobie radzi z gryzieniem... nawet chyba woli gryźć niż papki ;) co do dzieci jedzących papki... mojej kuzynki synek miał 4 lata jak papki jadł... ;| babci zasługa... szkoda słów :Kiepsko::Padnięty::Szok:

tusiaczku mój kacper śpi w 21 stopniach w pajacyku bez stopek...

dziewczyny ubieracie maluchom rajtuzki w takie pogodne dni jak są teraz? bo ja dziś kacprowi nie założyłam popołudniu jak byliśmy na spacerze... ale nie wiem czy dobrze robię...

kronkiś czekam na fotki nowej kuchni :D

skarletka jejku życzę przespanej nocki

martusia9876 my mamy ciemiączko zarośnięte od jakiegoś miesiąca... wit. D3 poszła całkiem w odstawkę... a podawałam tylko raz na tydzień dwie kropelki od 3 i pół miesiąca kacpra :)

co do soli to ja nie podaję... moja mama się untowała żeby dawać ale osobiście nie lubię soli i np. jajko bez soli mi smakuje do ziemniaczka i warzyw dodaję tylko ciut ciut

aluś śliczna zuzia :D zakochać się idzie :D ślicznie stoi :)

ann zdrówka dla was :)

oli mineralka ma racje!! zatoki to nie przelwki!! trzeba leczyć@

justynka dobre z tym ciągnięciem za włosy :lol:

paula boskie zdjęcia :D cudna mała...:love:

mineralka dziękuję :Całus::Całus:

miniq extra zdjęcia :) szczególnie "sierotek matyś" hehehe :) kochane brzdące :)
a u mnie ok... ale mogło by być lepiej... ojca mijam wielkim łukiem i czekam aż przyjdzie pytać czy mam jakieś fajki jak już kasy nie będzie miał na picie:Padnięty:
miłego jutrzejszego dnia :D fajne atrakcje :)

no i zapomniłam co jeszcze miałam napisać!!!!

ahaaaa!!! a dominika gdzie się podziewa? kurde jej mały to pewnie już biega :D
szkoda że wszystkich mamuś tu nie ma... :(

a mój kacper : raczkuje, siada, gryzie, wstaje :Padnięty: przedwczoraj jak wróciłam z pracy to cały pokój przeleciał jak na skrzydłach na czworaka... a potem mama mi opowiadała jak nie mogła go przegonić jak zasuwał na balkon :D... mały smigacz mi rośnie... ja się zamęczę jak będzie chodził i biegał :Padnięty: hehehe:Śmiech: poza tym ciągle banan na buzi :Śmiech:

http://www.suwaczki.com/tickers/9f7je6ydopwft2b3.png
http://www.suwaczki.com/tickers/km5se6yd9zs70fzs.png
jesteśmy ze sob

Gość Olimpijka

monikouette
oli, prehistoria bo tego juz tu nie ma!! :sofunny:

starletka, moge mu zdjecie pokazac i owszem, mam nadzieje ze mu sie spodoba bo on wybredny jak nie wiem!! ta Kessy to byla najladniejsza z calej klasy (powaznie! to nasze zdanie doroslych i on uwaza tak samo!!)

no to bawcie sie dobrze na nowoczesnych zabawkach...aczkolwiek łancuchowa...mhhhmmmmmto jet to :lol:

kolejna stronka dla Inki-za mile chwile mimo że bez K......i dla Moniq za wspomnien czar z K :)

Gość starletka

monikouette
oli, prehistoria bo tego juz tu nie ma!! :sofunny:

starletka, moge mu zdjecie pokazac i owszem, mam nadzieje ze mu sie spodoba bo on wybredny jak nie wiem!! ta Kessy to byla najladniejsza z calej klasy (powaznie! to nasze zdanie doroslych i on uwaza tak samo!!)

o matko to ja nie wiem czy mój robaczek ma szanse :D

Gość Olimpijka

Ann
Moniq cuuuuuuuuuuuuuuudni!!
Inka super dziewczyny
Aniolek swietnie z umową, gratuluje

Padam na nos wiec dobranoc mowie a jutro odrywam sie i wybywam (fryzjer, manicurzystka)

Ann- udanego dnia i zdrowka niezmiennie :)

Aniolek- no super super :)

aniolek, no fajnie ze zajrzalas i to z takim mega postem!!
dobrze ze masz umowe przedluzona, a powiedz jak z Kacprem, kto Ci go teraz pilnuje??

ja rajtuzek nigdy nie zakladalam, tutaj sie to ubiera tylko dziewczynkom :lol: pewnie jakbym mu zalozyla to by mnie opieka spoleczna postraszyli ze z chlopaka chce dziewczynke zrobic :sofunny:

co do dominiki, troche zajeta z tego co wiem, konczyli roboty w domu do tej pory z jej tata wiec bylo latwiej ale tata juz nie moze i ona sama dziala no bo Dawid pracuje... wiec zabiegana, chlopaki zasuwaja jak przecinki, oczy wkolo glowy itp :D

a moj tata dzis wrocil ze szpitala do domu, nie wiem jak to bedzie wygladalo, podobno udalo sie im zalatwic osrodek rehab. na 20go maja wiec tylko 10 dni w domu wytrzymac w warunkach na pewno ciezkich no bo kurde, on absolutnie niesprawny, nie wiem jak to bedzie a ja stad nic nie moge... :duren: