Skocz do zawartości
Forum

Sierpnióweczko-Wrześnióweczki 2007

martusia

Rekomendowane odpowiedzi

jestem :)
veann, no jestem, nie po nic jestes matka mojej synowej :D
bo Twoj ziec jezdzi w bebe confort iseos :lol: :lol: :lol:
i jestem mega zadowolona, fotelik rewelka, funkcja pozycji polezacej super i ta ktora pozwala zeby sie rozszerzal, np w zimie jak dziecko opatulone w kombinezony i grube kurtki :) :great: Natanek mial juz ten fotelik i naprawde sie swietnie sprawdza

a tak w ogole to gratki sciagnietego gipsu!!!

agnieszka, Ty wrocilas a moja Marta wyjechala! jakas rownowaga w tej naturze istnieje :sofunny:
nie szukaj juz Skazanego na bluesa :D swiety mikolaj mi przywiozl z

a tak w ogole to jestem pod wrazeniem, ze Ty za sterami!!! nawet jesli jeszcze nie tak do konca :) :brawo: :Szok:

Gość Agnieszka31

Moniq- niestety, Alka dalej leniwiec, ale przynajmniej cos sie ruszylo z tym przewracaniem, i jak jak trzymam na rekach to odpycha sie ode mnie nogami i podnosi tylek, na raczkowanie nie licze poniewaz nie spedza ani sekudy na brzuchu,
chyba juz nie ma maluszka ktory spedza czas w miejscu, tylko Ala,

a Julka odkryla, ze mozna sie powoli na nozkach przy wersalce i pufach przemieszczac no i siedzi zarabiscie sztywno od przedwczoraj (lapie rownowage jak ja rzuca na boczki i wraca do pionu, czasem oczywiscie jest niekontrolowany "bach", ale juz coraz rzadziej) :)

dobra juz sie wiecej nie chwale :lol::duren:

Największym szczęściem jest dziecko! Może stu inżynierów postawić tysi

Agnieszka31
Moniq- niestety, Alka dalej leniwiec, ale przynajmniej cos sie ruszylo z tym przewracaniem, i jak jak trzymam na rekach to odpycha sie ode mnie nogami i podnosi tylek, na raczkowanie nie licze poniewaz nie spedza ani sekudy na brzuchu,
chyba juz nie ma maluszka ktory spedza czas w miejscu, tylko Ala,

Jula polubila lezenie na brzuchu od czasu kiedy kladlam ja na siebie i zabawialam i masowalam tak plecki, a zaczela pelzac do interesujacych rzeczy tzn. pilot, komórka itp. ale ja bym nic nie przyspieszala na Twoim miejscu bo jak znam zycie to ona Ci to "lenistwo" stokroc wynagrodzi i jeszcze bedziesz miala dosyc ganiania za nią :)
U mnie w rodzinie wszyscy sie martwili, ze moj chrzesniak dlugo nie mowi, a jak zaczal to calymi zdaniami i jest taka gadula, ze szok!!!!! Slowo honoru, nie znam bardziej rozgadanego dzieciaka w jego wieku :D

Gość Agnieszka31

VeAnN- czekam cierpliwie jak Alka sie rozbiega, moze pominac jakis etap rozwoju choc wolalabym nie, ale moge sobie chciec

Mada- Ala jedyne co robi na obcych rekach to placze, nie daje sie nikomu wziazc na rece oprocz nam, u mamy plan byl taki ze siedzi z Ala a my biegamy po sklepach, niestety Ala zmienila plany

Agnieszka31
VeAnN- czekam cierpliwie jak Alka sie rozbiega, moze pominac jakis etap rozwoju choc wolalabym nie, ale moge sobie chciec

Mada- Ala jedyne co robi na obcych rekach to placze, nie daje sie nikomu wziazc na rece oprocz nam, u mamy plan byl taki ze siedzi z Ala a my biegamy po sklepach, niestety Ala zmienila plany

i jak bylo??
ty z ALka na rekach a mama biega po sklepach??? :sofunny:

witam,
a ja poprosze o totalną siekierę!
Julka od 5:00 do 5:40 sobie szalała a ja probowałam ją uśpić, gdy się udało pomyślałam, że dłużej pośpi przez to... a ona o 6:30 już stwierdziła, że czas rozpocząć dzień :Padnięty: męczą ją te zęby, kiedy to się skończy?:Męki: ''Zęby mleczne człowieka rosną od szóstego (pod koniec) do trzydziestego miesiąca życia. Jest ich razem dwadzieścia'' ooooo matkooooo mamy dopiero 6 :Kiepsko: