Skocz do zawartości
Forum

Sierpnióweczko-Wrześnióweczki 2007

martusia

Rekomendowane odpowiedzi

mada Ty mnie tu nie przepraszaj (ze nie pochwalilas wyczynow Julki) tylko dawaj Kajecika, dawno nic nie wklejalas (albo ja nie widzialam bo mi sie za Wami troche nie nadaza:Nieśmiały:) :)
I wspolczuje zeba, no i skladam kondolencje :(
justyna brawo dla Gajki, niezla z niej aparatka, juz ciagnie za wlosy :Uśmiech:

monikouette

widzialam piekne zdjecia mojej synowej Juleczki

Do bijących się o Noasia proszę zapamiętać "SYNOWEJ JULECZKI" :rules::yipi::mdr:

justyna@
Olimpijka
monikouette
:brawo: dla mineralki za jej wspaniale zdolnosci kuchenne :lol:

może zrzute zrobimy na książke kucharską :duren: :smieszne:

ja myśle ze lepiej na pare kompletów garnków:Oczko::Oczko::Oczko:
i minutnik :Oczko:

kronkis niezle przygody mialas, powodzenia w szukaniu pracy!

Największym szczęściem jest dziecko! Może stu inżynierów postawić tysi

ma ktoras z Was pojemniki z tomme tippee na mleko w proszku? chce kupic, ale nie wiem czy mleko sie wysypuje przez ten dziubek czy to sie cala nakretke odkreca? Sagi-Baby: Tommee Tippee - Pojemnik na mleko 3 szt (355885171) - Aukcje internetowe Allegro
albo kupie z aventu 12295 AVENT - POJEMNIK NA MLEKO W PROSZKU (355345560) - Aukcje internetowe Allegro chociaz wolalabym pojedyncze...

a tego pojemnika na pieluchy nie kupilam, narazie wyprubowuję paklanki i wydaje mi sie, ze jest ok :)
jestescie kochane, dziekuje Wam za rady http://www.cosgan.de/images/midi/liebe/f035.gif

jestem :)
veann, poplakalam sie przy Twoim poscie, juz Ty tam sobie zanotuj :D :D :D

co do tego pojemniczka na mleko, powaznie, myslicie nad zakupem?? ja mam takie ale troszke inne, nie uzywam juz bo u nas mleko jest juz plynne, w Polsce jest nadal w proszku??

mineralka, kupuj co trzeba wpadne jak bede miec chwilke :) i obiadek ugotuje i ogrodek przeplewie :) nawet okna moge Ci pomyc bo od niedawna mam ekstra sciereczki do mycia okien 5 minut i wielkie okno 240*240 umytez i zero smug!!

gda, witaj kochana, tak w skrocie to na tych 300 stronkach napisamysmy ze dzieci nam lekko podrosly, troszke o pogodzie, troche o malzach co to sie albo sdo niczego nie nadaja albo do wszystkiego, troche o seksie no a poza tym to wieczorami czasami urzadzamy imprezy zapijane winkiem, najczesciej organizowane pod moim sypialnym lozkiem :lol: to tak w skrocie :)

paula, no wlasnie, podrzuc Twojego m madzie i zasuwaj do mnie, jakby jej bylo malo to ja tez jej moge mojego podrzucic (chociaz sil mi braknie zeby go tyle kilometrow popchnac) a my se tu impre urzadzimy i w dodatku nie trzeba sie bedzie pod lozkiem chowac!!

mada, ja mysle, ze za malo czasu uplynelo, zeby wszyscy odnalezli juz swoje miejsce w tej calej sytuacji. daj sobie jeszcze pare dni i tyle samo Kajtkowi. jego reakcja wydaje mi sie normalna, przeciez to jasne ze bedac z pania Jola chcialby do Ciebie, skoro jestes, i moze czuje frustracje bo wie ze z tego nici ... tak sobie gdybam, moze sie myle...

a co u bloomoo co tez nam zginela na nowo??

i starletka co miala mdlosci tez sie nie pojawila...
prosze mi sie tu meldowac!!!

oli, no zdjecie super, dziekuje bardzo! a hustawka to taka sama co kupilismy mlodemu :)

ann, odpocznij jesli tylko mozesz bo czytalam o niedoczasie...

wylecialo mi z glowy, patusia, to Ty sie skarzylas na jakies nie wiadomo jakie chorobsko??? kuruj sie i niech jutro zdrowko wroci!!

a u nas dzis ostatni dzien pobytu Marty... jutro juz powrot....
nie pamietam czy Wam tutaj pisalam, ze w piatek moj ojciec wychodzi ze szpitala... :duren: i wraca do domu. a potem rehabilitacje na wlasna reke ma sobie zalatwic bo miejsca i tak teraz nie ma w okolicy. a podobno poza wojewodztwo malopolskie nie moze jechac bo kasa chorych malopolski musialaby placic innej kasie chorych innego wojewodztwa jesli pojechalby gdzies indziej... co to za kraj, cholera.....

dobra, juz nie marudze....

Moniq-jestes jeszcze czy pisze do siebie?to prawda w Pl wiele rzeczy irytuje...zwłaszcza kiedy ma sie do czynienia z służba zdrowia-trzymam kciuki!!!
Gda-sliczna Zuzia
VeAnn-ja mam tomee i tez jestem mega zadowolona...sa male i np wychodzac na spacer wystarczy zabrac jeden pojemiczek....pozatym super pasuja do butelek tomee i zajmuja mniej miejsca-polecam gorąco

aaaa ide spac....jutro K ma wolne i od rana kilka spraw na glowie
spijcie dobrze

Patusia-i jak samopoczucie?

Justyna,Maja i Milenka

http://ticker.7910.org/an1cA7_0alX0010ODAwNjhqfDQwODcwMzQybGF8TWFqZWN6a2EgaXM.gif
http://ticker.7910.org/an1cEQb-Wnm0010MDQyODI0ZHwwOTg3NzhwYXxNaWxlbmthIGlzIA.gif

Gość patusia23

SZYMONKU,ZUZANKO I AMELKO WSZYSTKIEGO NAJ NAJ NAJ

Witam kochane troszkę lepiej się czuje ale w nocy lekka gorączka i na prawdę nie wiem o co chodzi dziś podejdę w pracy do lekarza(mamy swojego w zakładzie)

ANN i jak po zebraniu,no to się zaczęło :Oczko:

MONIK tak tak pisałaś że tata wychodzi a co do tego kraju to tu tak jest kasa chorych nie pokrywa w innym województwie dlatego trzeba na własny koszt (nie dośc że co miesiąc ściągają kupe kasy na fundusz zdrowotny to i tak z tego nic nie masz bo albo powiedzą że nie ma miejsc albo skończył się na ten rok już limit:Wściekły::Wściekły:Trzymam kciuki aby wszystko dobrze się skończyło

GDA śliczna Zuzia i gratki z okazji ślubo-chrzcin :Oczko::Uśmiech:

Ja dziś tylko 6h w pracy :Uśmiech:potem szkolenie
Miłego dnia

melduje sie na posterunku!
no to ide robic kawke, wstawiam caly czajnik dla wszystkich chętnych forumowiczek :)
a pozniej Was troche pomecze :)

monik super, ze tata wychodzi ze szpitala, w domu napewno szybciej dojdzie do siebie... no i powodzenia z rehabilitacjami...
patusia zdrowka kochana!

a w ogole to prawdopodobnie dzisiaj zdejma mi to cholerstwo z ręki :Uśmiech:

no i misieczniaczki moje kochane
http://www.cosgan.de/images/smilie/musik/n030.gif http://www.cosgan.de/images/smilie/musik/k015.gif

Gość Olimpijka

Witam

Inka- jak tam dietka?? najgorsza ta kawa dla ciebie???

Veann ja poprosze expresso

Patusia-zdrowka

Szykuje sie na szczepienie bo dzis druga dawka pneumokokow i wcale mi ise nie chce jechac tym bardziej ze najpierw mmmusze banki zaliczyc bo po szczepieniu olimpia moze miec rozne akcje wiec wole ie ryzykowac.
Pozdrawaim i milego dnia

Dzieciakom co rosna jak na drożdżach---> buziaki na kolejne miesiące :)

dzień doberek kobitki

gdanszczanka Zuzka śliczna i jaka już dużżżżża - qrcze ja też chce ubierać swoje dziecko w sukienki - ale nie zrobie tego Jaskowi :D:D:D - zresztą jego tata by mnie chyba za cyce powiesił jakby to widział :D:D:D

Vean - ja to nie wiem jak ty to robisz że czytasz w moich myślach - co i rusz kupujemy te same rzeczy lub poszukujemy tego samego - ja właśnie wczoraj zrobiłam na allegro zakupy - kupiłam kubeczki Via - pojemnik na mleko i z niego się wyciąga te przegródki - kubek TIPI TOP - czy jak sie tam to zwie :D i zabezpieczenia na rogi i drzwi

maniq - to ja jadę dzisiaj wieczorkiem na zakupy i do roboty kobietko - a co do ściereczek - to czy są to te których nie moczy się w żadnych detergentach ??? - też to miałąm - ale ktoś mi wyprał i przestały działać - qrde - a fajne były bo okna robiły się przezroczyste :D

wszystkiego najlepszego dla Szymiego Zuzy i Amelci - buziaki w słodziaki

Patusia - dużo zdrówka

Olimpijka - powodzenia na szczepieniu :)

a u nas dzisiaj piękna pogoda więc bedziemy spacerować
i duuużo gotowania - ktoś chętny na spalone gary - ???

miłego dnia

http://www.suwaczki.com/tickers/km5stv73mq7jshre.png

http://www.suwaczki.com/tickers/zrz6j44j4vsm7c39.png

http://www.suwaczki.com/tickers/oxp71zajtmx0mb6v.png

Gość Gośka

Witajcie. Dziekuje za życzenia w imieniu Amelki brojka:Uśmiech:
U nas juz troche lepiej. wczoraj poszlismy z M na zakupy i natknęlismy sie na jego kuzynke, która trzyma sie caly czas z byłą M. Normalnie myslalam ze skoczę jej do gardła.Ona oczywscie zaraz do Amelci"o jaka Ty sliczna itp" a ja jej na to:NIE DOTYKAJ MOJEGO DZIECKA:Wściekły::Wściekły:Zaraz sobie przypomniala ze musi isc do dzialu z nabiałem.Jestem z siebie dumna jak paw:DChce zmienic nazwisko na panieńskie, poniewaz czuje sie nie akceptowana w rodzinie M.Caly czas pierwsze skrzypce gra tam jego byla:Rozgniewany::Rozgniewany:Wole zeby mnie nikt nie kojarzyl z M. Tak chba bedzie lepiej. Przepraszam ze tak smęcę od rana ale to mi zalegalo na wątrobie całą noc. w dodatku przewialo mi ucho i boli:Histeria::Histeria:
Szymonku i Zuzanko buziaczki:Uśmiech::Uśmiech:
Patusia zdrówka
Aha i zdjęcia słodkaśne
wyvbaczcie ale reszty nie pamiętam:Nieśmiały::Nieśmiały:

Gość Gośka

Martusia tylko w pewnym momencie człowiek ma dosyc tekstów typu:Kasiu to znaczy Gosiu Mylą imiona, do Amelki mówią Martusia( tak na imie ma córka M).Wiedzialam w co sie pcham. W swojej naiwnosci myslalam ze my mamy koscielny to jest troche wazniejszy a oni tylko mieli cywilny.Ciezko tak..

Gośka
Martusia tylko w pewnym momencie człowiek ma dosyc tekstów typu:Kasiu to znaczy Gosiu Mylą imiona, do Amelki mówią Martusia( tak na imie ma córka M).Wiedzialam w co sie pcham. W swojej naiwnosci myslalam ze my mamy koscielny to jest troche wazniejszy a oni tylko mieli cywilny.Ciezko tak..

Gosia wiem ze ci ciężko ale trzeba to jakoś wyjasnić znając siebie i swój charakterek to kochanej teściowej powiedziałabym co o niej myśle i pewnie meżowi tez bym nawrzucała
pamietaj ze zawsze mozesz na mnie liczyc wyzalic sie
( a jak trzeba bedzie komus skopać d..... daj znać :Oczko::Oczko::Oczko:)

http://www.suwaczki.com/tickers/860iio4p5bnysih3.png

http://www.suwaczki.com/tickers/ibm2i09kvjtx621v.png

Gość Gośka

justyna@
Gośka

Gosia wiem ze ci ciężko ale trzeba to jakoś wyjasnić znając siebie i swój charakterek to kochanej teściowej powiedziałabym co o niej myśle i pewnie meżowi tez bym nawrzucała

Justyna mamy chyba podobne charakterki. Oni mnie wkurzaja niemiłosiernie. M mi zawsze powtarza że wiedzialam w co sie pakuje a to ze chce zmienic nazwisko mu sie bardzo nie podoba.

Gośka
justyna@
Gośka

Justyna mamy chyba podobne charakterki. Oni mnie wkurzaja niemiłosiernie. M mi zawsze powtarza że wiedzialam w co sie pakuje a to ze chce zmienic nazwisko mu sie bardzo nie podoba.

teraz mu sie nie podoba a podoba mu sie jak ciebie traktują czy tego nie zauważa?

http://www.suwaczki.com/tickers/860iio4p5bnysih3.png

http://www.suwaczki.com/tickers/ibm2i09kvjtx621v.png