Skocz do zawartości
Forum

Sierpnióweczko-Wrześnióweczki 2007

martusia

Rekomendowane odpowiedzi

Dziewczyny szok tak pedzicie ze nie mam szans się wkręcić :Szok:
Przejrzałam zdjęcia, super, krajobrazy i dzieciaki, i mamusie, wszystko piękne i niekoniecznie w tej kolejności :Oczko:
Justyna gratulacje zgarnięcia 1000 i Ann gratulacje za otwarcie 2000 :Oczko:
Ja dziś cały prawie dzień poza domem, zostawiłam moje dziecko z tatusiem i uciekłam na zakupy, nastrój mi się poprawił, przywlokłam parę tobołów i jest git :Oczko:
Majce chyba wychodzi drugi ząb (mamy już jedną jedynke), strasznie marudna i te same objawy co przy pierwszym (u nas to jest zatkany charczący nosek i lekkie pokasływanie), w nocy wstawałm do niej chyba z 5 razy, a obudziła się już o 6 :Szok::Padnięty:, dziś zapobiegawczo dałam jej viburkol i zobaczymy czy podziała na nią bo wiem że to różnie bywa z dziećmi i jedne się uspokają a drugie niekoniecznie, a i przy okazji że i tak mało je to dziś już mega mało zjadła :duren:
Przepraszam że nie odpisuje ale przeleciałam tak szybko po stronkach że nie pamietam już co i komu :Nieśmiały:

Wszystkiego najlepszego dla dzisiejszych miesięczniaków.

Magda, Maja i Kingusia

http://www.suwaczek.pl/cache/373167d4cb.png
Maja ur.23.09.2007 3390/54
http://www.suwaczek.pl/cache/885a393640.png
Kinga ur.29.11.2011 3300/55

Gość Olimpijka

monikouette
no jasne, madziutek, wyobrazam sobie ze teraz to gorzej niz jakis wrobelek!! :duren:
nie zazdroszcze bo z takim malym dzieckiem to nie ma jak sobie poradzic zeby lepiej jadlo, z wiekszym zawsze mozna sprobowac ponegocjowac :lol: (u nas tak jest )

jestes pewna ze o wrobelka ci chodzilo????? bo wrobelek je tyle ile waży a majeczka nie zupelnie :lol:

Madziutek- bedzie dobrze ;) nie wiem kiedy ale bedzie.......sil

Aniolek--> pisz i nie poddawaj sie

Gość Olimpijka

monikouette
hih, no fakt, oli, ze z tym wroblem to nie do konca trafilam, ale apetyt powiedzmy anorektyczki :)

ooooo lepiej :lol:

jak tam wspolny czas z siorką?? bo ja wniebowzieta ze m sie wczesniej urwal i moglismy po plazy buszowac :)

Olimpijka zazdroszcze plaży...
J mi mówi że mam się nie przejmować przynajmniej szczupła laska będzie :Oczko: ech ci faceci :duren:

Idę spać, rachunki popłacone, na allegro prawie majątek wydałam, jeszcze do łazienki i lulu, dobrej nocki :sen:

Magda, Maja i Kingusia

http://www.suwaczek.pl/cache/373167d4cb.png
Maja ur.23.09.2007 3390/54
http://www.suwaczek.pl/cache/885a393640.png
Kinga ur.29.11.2011 3300/55

Gość Olimpijka

monikouette
no ja podzielna mam uwage ale z pietra mi daleko tu do Was wiec dopiero zeszlam a Wy pewnie juz poszlyscie spac :lol:
skonczylam scrapowa ramke dla mamy :)
jeszcze musze druga ojcu zrobic zeby nie byl zazdrosny :)

ja tez zmykam, jutro odprowadzam krolika do przedszkola :)

a krolik bierze natanka???

Olimpijka
monikouette
no ja podzielna mam uwage ale z pietra mi daleko tu do Was wiec dopiero zeszlam a Wy pewnie juz poszlyscie spac :lol:
skonczylam scrapowa ramke dla mamy :)
jeszcze musze druga ojcu zrobic zeby nie byl zazdrosny :)

ja tez zmykam, jutro odprowadzam krolika do przedszkola :)

a krolik bierze natanka???

no nie wiem jak to bedzie wygladalo bo Natanek to dzisiaj naewt tego krolika chcial zabrac do babci na wies, cale szczescie ze miejsca w aucie nie bylo bo by pojechal i krolik :duren:

Gość patusia23

KARINKO WSZYSTKIEGO NAJ NAJ NAJ

Witam,no i koniec laby czas zacząc nowy tydzień ale dobrze że pierwsza zmiana :Oczko:aby do soboty bo mamy jechac na mecz Grabarzy potem imieniny u teścia oj będzie fajnie no i Nasza niespodzianka w tym tygodniu będzie :Nieśmiały::Oczko:T ma dziwną zmianę więc szybciej będzie w domu :Oczko:

OLIMPIJKA śliczne foteczki

MADALENKA śliczne foteczki

STARLETKA goń to co się przyplątało i zdrówka

Wszystkim miłego dnia