Skocz do zawartości
Forum

Sierpnióweczko-Wrześnióweczki 2007

martusia

Rekomendowane odpowiedzi

justyna@
mkarasowska
DZIEN DOBRY :Oczko:

(moje dziecko spi wiec bede teraz czytala co napisalyscie jak mnie nie bylo)

Czy ktos oglada "you can dance"? Bo ja nie wiem kto odpadl bo usnelam :Rozgniewany:

odpadła mila i ten chłopak blondyn co jego dziewczyna nie weszła do finału w tamtym tygodniu tez razem tanczyli mam nadzieje ze wiesz o kogo chodzi:Nieśmiały::Nieśmiały:

Justyna Bardzo dziekuje, tak myslalam ze mila odpadnie, a ten chlopak to Łukasz bo o ile sie nie myle to widzialam ze byl nominowany do wylotu Kamil, Łukasz i Gieorgij-nie wiem jak jego imie sie pisze. O jejeku co godzine sie Gajunia budzi, to ja naprawde wspolczuje...

http://ticker.7910.org/an1cA6D0g410010MTI1OTcyNmR8MTc3NjY1NWRhfE1pY2hhbGVrIG1h.gif

Mineralka brawo dla Jasia za posiadanie czterech jedynek :Uśmiech:

Dominika swietnych masz synow i brawo dla Kajtusia (za 3 kroczki)

Olimpijka Cudne zdjecie, Olisia pozuje jak modelka :Podziw:

Agnieszka Ale z Aluni slodziak :Podziw: czesciej pokazuj nam jej fotki :Uśmiech:

Moniq ciesze sie ze z tata lepiej, ale masz duzo wolnego fajnie chociaz odpoczniesz...

Veann jesli chodzi o raczkowanie to moj michal nie raczkuje bo on palza, ale czasem staje na czworaka i juz kiedys zaryl twarza w podloge i plakal a ja razem z nim(a u mnie parkiet dywanow malo i koc mu sciele zeby pelzal po kocu ale wiadomo ze czesto z koca zejdzie) ja mysle ze dzieci chyba musza niestety zalicznyc kilka spotkan z podloga itp. bo inaczej sie nie naucza...

Ja wczoraj bylam na solarium na tyle minut co zwykle i chodze raz w tygodniu tydzien w tydzien i w zeszlym tygodniu bylo dobrze a po wczorajszym opalaniu dzisiaj jestem czerwona jak buraczek i nie wiem dlaczego :Nauka::Szok:

http://ticker.7910.org/an1cA6D0g410010MTI1OTcyNmR8MTc3NjY1NWRhfE1pY2hhbGVrIG1h.gif

dziewczyny nie nadrabiam stronek
jestem wykonczona. spalam moze 2 godziny. maly ciagle ryczy i nawet suszarka nie pomaga. przez to tylko klocimy sie z mezem i wszystko jest do dupy (za przeproszeniem).
nie wiem jak dalej tak pociagne. praca - dom, praca - dom, i zero czasu dla siebie.
boze jak ja bym chciala by on przesypial nocki - nic wiecej do szczescia mi nie potrzebna..

CHCE SIE W KONCU WYSPAC!!!!!!!!!!!!!!

Gość patusia23

OLIMPIJKA Witaj Majowo :Uśmiech:

MINERALKA czekam na foteczkę wiśniową :Uśmiech:

MARTUSIA oj współczuje tych nocek musisz byc cierpliwa jedno dziecko przesypia całą noc drugie nie u mnie to różnie raz Zuza prześpi a raz budzi się w nocy,a co do kłótni z mężem to nie możecie jakoś dojśc do porozumienia żeby na zmiane się Bartkiem zajmowac,My tak robimy i wtedy każde ma na wszystko czas :Uśmiech:

patusia23

MARTUSIA oj współczuje tych nocek musisz byc cierpliwa jedno dziecko przesypia całą noc drugie nie u mnie to różnie raz Zuza prześpi a raz budzi się w nocy,a co do kłótni z mężem to nie możecie jakoś dojśc do porozumienia żeby na zmiane się Bartkiem zajmowac,My tak robimy i wtedy każde ma na wszystko czas :Uśmiech:

patusia u nas nie da rady sie na zmiane zajmowac dzieckiem. w dzien oboje pracujemy a w nocy to jak maly sie budzi to oboje nie spimy. trudno spac gdy on placze.

hejka - jak tylko włosymi wyschną i bedzie coś widać to się pokażę :D - wiecie ta farba nawet pachnie wiśniami :D - narazie włosy mokre więc efektu specjalnie nie widzę choć pod światło to wisienka pięęęęęękna :D

martusiu kochana - ty sie nie przejmuj kłótniami - to samo przechodziliśmy gdy Jasiek miał kolkę gdy kolka mijała wszystko wracało do normy - jak się dziecku nie może pomóc to nerwy puszczają to normalne :)

http://www.suwaczki.com/tickers/km5stv73mq7jshre.png

http://www.suwaczki.com/tickers/zrz6j44j4vsm7c39.png

http://www.suwaczki.com/tickers/oxp71zajtmx0mb6v.png

Gość patusia23

martusia
patusia23

patusia u nas nie da rady sie na zmiane zajmowac dzieckiem. w dzien oboje pracujemy a w nocy to jak maly sie budzi to oboje nie spimy. trudno spac gdy on placze.

to faktycznie nie da rady posyłam Ci moje siłki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

dziewczyny ja juz nie moge, doslownie rycze z bezsilnosci. moj deficyt snu mnie wykancza.

niedlugo jade do polski na jakis tydzien i wymyslilam ze zostawie bartka z moja mama i pojade z siorstra na weekend. gdy mnie nie bedzie przez kilka dni to bartek powinien wypic z butli.. moze pozniej nocki beda lepsze

witam wszystkie kobietki :)
u nas sliczna pogoda, Marta juz pod Paryzem, chyba nie wie ile osob jezj kibicuje, moze jej nie powiem bo sie zawstydzi :)

serdecznosci wczorajsze dla Grzesia (bo zapomnialam::) ) i dzisiejsze dla Kacperka:)

agnieszka, spokojnego lotu!! dzien D nareszcie !! :)

mlody sie kapie zeby byc pieknym na przyjazd cioci, mlodszy spi, ja jeszcze w pizamie, tak tak :yes: ale za to wszystko juz pokonczone, przygotowane i zapiete na ostatni guzik ( poza mna oczywiscie)

martusia, kurcze, nie moge nic poradzic wiec tylko tule Cie mocno i przesylam pozytywne fluidki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

mineralka, zapodaj fotke jak juz wyschniesz i zrobisz

wszystkim milego week endu majowego zycze!!