Skocz do zawartości
Forum

Sierpnióweczko-Wrześnióweczki 2007

martusia

Rekomendowane odpowiedzi

oj, Wy moje kochane wariatki :)
karimaty nie trzeba, juz wszystko przygotowane :)
pas startowy namalowany (dlatego mnie nie bylo przez chwile) okna otwarte, 240*240 ma najwieksze wiec mysle ze starczy nawet dla tej co najbardziej obladowana :)
moje okna czyste bo znalazlam rewelacyjne sciereczki do mycia okien, cuda istnieja normalnie, w 40min umylam wszystkie moje okna i ani jednej smugi! i wszystko dzieki tym sciereczkom i cieplej wodzie :) raj mormalnie :lol:

wrocilam z garazu, pranie znioslam, musze jeszcze rozwiescic, garaz przy okazji sprzatnelam nieco, bo taki zagracony jakby tam nikt od pol roku nie wszedl :sofunny:

a mowilam Wam ze u nas sa dwa takie week endy jak ten 1go?? bo we Francji 8 maja to tez swieto i jest wolne, wiec 2x po 4 dni wolnego, no a ja mam jednym ciagiem, dzis ostatni dzien w pracy a potem dopiero 12go :)

starletka, mowisz dobranoc i udajesz sie do lazienki?? to jak, spisz w lazience?? :sofunny:
i znowu wieczorna glupawka :) tylko wszystkie ida spac. ja tez powinnam bo przez najblizsze dni chyba sie nie bede klasc zbyt wczesnie, starajac sie nadrobic pogaduchy z Marta

a tak w ogole to moj tata ma sie chyba troszeczke lepiej, nie za duzo, zeby nie zapezszyc, ale ostatnio troche czul swoja lewa noge (te sparalzowana) i powiedzial kilka nowych slow :) oby do przodu, wolno ale pewnie!!

ja tez zmykam, pranie rozwieszone, jutro tylko ostatnie przygotowania, poscielic lozko w pokoju dla cioci, dzieci wykapac, pare telefonow i juz.
wolne wolnym ale w piaek Natanek idzie do przedszkola, a po szkole odbieramy week endowego lokatora :) krolika :D
dzieci w przedszkolu maja zwierzaka i po kolei kazde dziecko ma go na week end. na nas wypadlo 2go maja :) ale bedzie ubaw :lol: szczegolnie z moimi dwoma kotami :lol:

dobrej nocki :)

mkarasowska
DZIEN DOBRY :Oczko:

(moje dziecko spi wiec bede teraz czytala co napisalyscie jak mnie nie bylo)

Czy ktos oglada "you can dance"? Bo ja nie wiem kto odpadl bo usnelam :Rozgniewany:

odpadła mila i ten chłopak blondyn co jego dziewczyna nie weszła do finału w tamtym tygodniu tez razem tanczyli mam nadzieje ze wiesz o kogo chodzi:Nieśmiały::Nieśmiały:

http://www.suwaczki.com/tickers/860iio4p5bnysih3.png

http://www.suwaczki.com/tickers/ibm2i09kvjtx621v.png

Gość patusia23

KACPERKU WSZYSTKIEGO NAJ NAJ NAJ

Witam,kurcze ale pospałam to nie w moim wykonaniu:Szok::Uśmiech:dziewczynki szaleją na łóżku i próbują obudzic T :Psoty::Uśmiech:

JUSTYNKA
dzień dobry,współczuje nocki

MKARASOWSKA
dzień dobry