Skocz do zawartości
Forum

Sierpnióweczko-Wrześnióweczki 2007

martusia

Rekomendowane odpowiedzi

witam :)

mkarasowska, moj tez namietnie wklada te puzzle do buzi i mnie to nie przeszkadza :) bo krzywdy sobie raczej nie zrobi :)

patuisa, zdjecia sliczne!! wszystkie po kolei!!

justyna, milego swietowania :)

u nas pada deszcz a ja mialam prace ogrodowe w planach, do tego znowu jakis maly katar sie do mnie przyplatal :duren:

olimpia, no wiedzialam ze nie oszustwo z ciocia, tylko ze jej na zdjeciach nie widac :lol:

no i najwazniejsze, buziaki dla Gajuni!!!

Olimpijka
Patusia- czy ja dobrze czytam ze z przodu napisane jest "grabarze"??? Świetny pomysl tylko mamy brak :) nadrabiaj braki i dawaj na samowyzwalacz :)

Tak napisane jest "grabarze"a co do mnie to ja nie noszę takich koszulek (mam tylko na mecze jak grają taką jak Natalka)

patusia23
Olimpijka
Patusia- czy ja dobrze czytam ze z przodu napisane jest "grabarze"??? Świetny pomysl tylko mamy brak :) nadrabiaj braki i dawaj na samowyzwalacz :)

Tak napisane jest "grabarze"a co do mnie to ja nie noszę takich koszulek (mam tylko na mecze jak grają taką jak Natalka)

fajna sprawa, wnioskuje ze T gra w duzynie G.... a w co graja...pilka nożna?? cyz co??

Olimpijka
patusia23
Olimpijka

fajna sprawa, wnioskuje ze T gra w duzynie G.... a w co graja...pilka nożna?? cyz co??

Grabarze Skarbimierz

patusia23
Olimpijka
patusia23

Grabarze Skarbimierz

baseball!!!!!! super na awf wroclaw tez w to młócilisy ....ale nie na poziomie ligowym hehe:)

Moniq- nikt nie chce Cie dobic.....nie to autor mial w zamysle.... a zmotywowac :)

Forum z rana jak śmietana:Oczko:
Witam się niedzielnie. Potrenowałam, wykąpałam się, spijam herbatkę i zaraz siadam do kucia.
Jest u nas tak piękna pogoda, że aż mi żal - mieliśmy jechać do naszych znajomych za Gdańsk (wybudowali dom i trza go oblać), ale niestety ja muszę dzisiaj przysiąść porządnie.

Patusia piękne zdjęcia!!!! koszulki są rewelacyjne!!! powiem Ci szczerze, że jestem pełna podziwu dla Twojego ślubnego, że ma taką pasję - bardzo mi się to podoba i na pewno jest z niego bardzo ciekawy człowiek.
Olimpijka :great::great:
Mineralka strasznie mi przykro, że masz taki układ w małżeństwie. Nie potrafię Ci doradzić, bo nawet nie wiem co w takiej sytuacji można by Ci powiedzieć, ale musisz pamiętać, że to jest TWOJE ŻYCIE i, że MASZ JE TYLKO JEDNO!!!! Moja mama żyje od niedawna z tą dewizą i dopiero od niedawna jest naprawdę szcześliwa. Jestem całym sercem z Tobą i Twoimi decyzjami.

SERDECZNOŚCI DLA DZISIEJSZYCH ŚWIĘTUJĄCYCH NIUNIUSIÓW!!!!WIELKA BUŹKA W STÓPKĘ!!!

Magda & Kajetanek
http://parenting.pl/galeria/data/500/thumbs/IMG_00263.JPGhttp://ticker.7910.org/as1cA6GrmRJ1110MzIxfDU2MWR8S2FqZWNpayAtIE91ciBMaXR0bGUgUHJpbmNlIGlz.gif4th B-Day

Kurcze ale mi się przysnęło Zuza z T jeszcze śpią jak tylko wstaną to idziemy na spacerek

OLIMPIJKA no przy takiej pogodzie to aż żal siedziec w domku

MADALENKA ja też podziwiam go za to co robi jest kochany(chociaż czasami daje w kośc ale jak każdy)przyznam się że lubię ten sport dzięki nie mu ale nie oszukuje że baseball to drogi sport no cóż da się i to przeżyc,ucz się kochana tylko nie przemęczaj się za dużo :Podziw::Podziw::Podziw:

patusia, ale super, baseball! :brawo:

mineralka, ja tam nie bede Cie do drastycznych zmian nawolywac ale wiesz, mada ma racje. zycie mamy jedno i nie warto tracic go zyjac "byle jak byle zyc"
jasne, ze macie juz szkraba i ze moze rozlaka zle by na dziecko wplynela ale czy zycie przy boku kogos na kogo nie mozesz liczyc, z kim sie nie dogadujesz jest/bedzie lepsza w konstrukcji osobowosci Twojego dziecka?? i lepsza dla Ciebie?? bo poki co skupîasz sie na dziecku ale i o sobie nie mozesz zapominac.
nie nam odpowiadac na takie pytania ale moze trzeba podpowiedziec Ci kilka rzeczy nad ktorymi warto sie zastanowic?? nigdy nie jest za pozno na wielkie decyzje. sama przeszlam przez rozwod, w prawdzie nie mielismy dzieci ale decyzja byla ciezka... chcoc zycie troche samo za mnie zdecydowalo...
sil ci zycze i odwagi do podjecia jakiejkolwiek decyzji!! a moze jeszcze warto walczyc?? a moze nie ma o co... Ty jedna o tym wiesz.
w razie czego sluze wsparciem, czyli ewentualnym uchem do sluchania, --> gg
czasem rozstanie nie jest szczeniactwem ale tez trzeba to rozwazyc tysiac razy i dobrze wszystko przemyslec... no i oczywiscie rozmowa z partnerem ......

A ja się kręcę jak g... w przerębli.
Chłopcy wyszli na spacerek, a mnie się już wymówki skończyły (pozmywane, odkurzone, poskładane)....czas znowu zakuwać.

Moniq ja nie mogę uwierzyć, że Noas nie ma jeszcze roczku. Wygląda superowo!!! a wiesz, że ja jako dziecko regularnie trzymałam nogi na ścianie - mam bardzo podobne zdjęcie.
Justys gicio, że imprezka udana!!!
Paula tia...no biore sie i biore do roboty....

Magda & Kajetanek
http://parenting.pl/galeria/data/500/thumbs/IMG_00263.JPGhttp://ticker.7910.org/as1cA6GrmRJ1110MzIxfDU2MWR8S2FqZWNpayAtIE91ciBMaXR0bGUgUHJpbmNlIGlz.gif4th B-Day