Skocz do zawartości
Forum

Sierpnióweczko-Wrześnióweczki 2007

martusia

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Olimpijka

paula00-25
OLIMPIA Kop zasadzony:Uśmiech:
Poproszę w rewanżu dla mnie też bo mont everest czeka a ja klikam i klikam:Szok:

to masz dwa......może i u mnie poproasujesz.....popgode mam przednia a ja sprzatam bleeeehhhhhhhh

dzieki za kopa alecosik slaby...jeszcze raz poproszse ale tak fest ;)

Gość Olimpijka

katiaboss
ok ja zmykam..mój mały wstał..podaję obiad..popołudniu idę z mamą na babski comber do ciotki(oczywiście kawaler z nami)

mój obiad :) dietos :P

http://images29.fotosik.pl/187/e39cb9df9b88d785m.jpg

miłego dnia :)

Katia- alemi slinka leci ze niestety ale musze odejsc od lapka bo go zaślinie........czyt. biore sie za sprzatanie

Paula-Auuuuuuuuuuuuu teraz poczułam :Szok::Niewiniątko::Psoty:

Dzien dobry

Jejku ile stronek zapisalyscie, niestety jak narazie nie mam czasu przeczytac, widzialam piekniaste fotki dzieciaczkow i sliczne ubrano olimpiji, a takze pyszny obiadek i slodycze-UWIELBIAM SLODYCZE.

Nie wiem co sie dzisiaj stalo mojemu synkowi ale wstal o 8 i ciagle placze, drze sie, chce ciagle na raczki, a on taki nie jest umie bawic sie sam pod warunkiem ze widzi ze jestem i co jakis czas cos do niego mowie lub podchodze, nie wiem czy cos go boli czy tylko chce zebym przy nim byla bo ma zly dzien, masakra usnal 20 minut temu ale wlasnie sie obudzil i jak narazie gada w lozeczku, ehhh ide dac mu obiad..
O nie moje dziecko znow zaczyna plakac :Histeria::Padnięty::Smutny:

http://ticker.7910.org/an1cA6D0g410010MTI1OTcyNmR8MTc3NjY1NWRhfE1pY2hhbGVrIG1h.gif