Skocz do zawartości
Forum

Sierpnióweczko-Wrześnióweczki 2007

martusia

Rekomendowane odpowiedzi

HEJ HEJ
Ale wczoraj nastukałyscie-jestescie niemozliwe
Mada-i my jesli trafimy nad morze to w lipcu:)bo K wtedy ma urlop, no to ładne chece z tym Waszym a własciwie B wyjazdem-moze skoro termin sie przesunął to i plany sie zmienia i razem pojedziecie:):)
Doris-aby spacerowac w luksusie czyli parku:0) to musze przejsc sporo przy ruchliwej ulicy-wiec zazwyczaj pakuje Maje w samochód i jedziemy albo do parku Jordana(choc codziennie to nie mozliwe), albo do białopradnickiego....jesli to niemozliwe to ide na piechotke do rodziców na Olsze a tam tez maja fajny park....u mnie niestety nowe osiedle i o dzieciach nikt nie pomyslała-wiec mimo ze łaki dookoła to spacerowac zabardzo nie ma tam jak....
Ann, Nefre, k8i, kaska-super spotkanie co widzac na załaczonym obrazku-odrazu jak Moniq pomyślałam o ŻŁOBEKU:)
Olimpia- jak zawsze urocza...i na 2 ostanich fotkach wyglada na całkiem zdrową juz:)
Aniołku nasz kochany-trzymaj sie dzielnie-na pewno dasz rade bo dzielna z Ciebie mamuśka i chcesz jak najlepiej dla swojego synuśka:Oczko:(nie mogla sie powstrzymac od rymu)trzymamy mocno kciuki za Twoje plany i za spokój, by zagoscił na codzien u Was...
VeAnn-mi mi mi poprosze
SZYMONKU WIELKI BUZIAK I ZDRÓWKA NA KOLEJNY MIESIĄC
Widze ze dyskusje nad drugim dzieciaczkiem znow w toku:):) i ja z tych co chciałyby trójeczke, ale zanim zabierzemy sie za drugie to chce troszke posiedziec jeszcze z Maja a potem musze poszukac pracy, bo jak wiecie moja firma sie zlikwidowała i dopiero wtedy bede myslec:)

Justyna,Maja i Milenka

http://ticker.7910.org/an1cA7_0alX0010ODAwNjhqfDQwODcwMzQybGF8TWFqZWN6a2EgaXM.gif
http://ticker.7910.org/an1cEQb-Wnm0010MDQyODI0ZHwwOTg3NzhwYXxNaWxlbmthIGlzIA.gif

Gość Olimpijka

Ja :kawa: bardzo chetnie.......Oliska "remontuje" swoj kacik tzn zmienia wystrój....a inaczej....czlowiek demolka :) ja robie zakupy w tesco...bo uziemiona jestem nie dosc ze bez auta to jeszcze chore dziecko :) dobrze ze istnieje internet :) ahhhh i za 2h zakupki bede miala w domku :)

witam sobotnio!!
Serdecznosci dla Szymuli!!!!

u nas piekne sloneczko, troche wieje ale za to cieplutko, trzeba sie pogoda nacieszyc bo juttro ma byc deszcz...
K w ogrodzie wlasnie pracuje jak wol, trzeba zrobic wylewke na ten moj skladzik ogrodowy czy jak to tam zwa, altanke ?? wiec kopie, wyrzuca ziemie i w ogole a ja siedze w domu nadzoruje :lol:
maluch spi, mlody sie bawi na pietrze czyli sobotnia sielanka.
wieczorem na urodziny do przyjaciela, Noas pierwsza nocka u babci, oby bylo ok :) choc jakos specjalnie sie nie martwie :) a Natanek z nami

kaska, no to fajnie ze dom juz posprzatany :) ja tez tak mam, mega power i w 2godza dom lsni !! :oczko:

antalis, niezla kreacja wieczorowa :lol:

veann, a kto to Margolcia?? bo ja do tylu z muzyka normalna i dziecieca tez :)

mineralka, powodzenia w domowych obowiazkach!! zobaczysz ze kiedys bedziesz tylko dla siebie robic!!
tak samo aniolek, Ty tez, moze szybciej niz myslisz, bedziesz na swoim, chocby tylko wynajetym ale nie u rodzicow!!

robicie mi ochote z tym rosolkiem, chyba ze dwa lata nie jadlam prawdziwego polskiego rosolu!!

Gość Olimpijka

A ja nie sprzatam dzisiaj..........bo sprzatalam wczoraj :) ale Mineralce to wspolczuje po tylu ludziach sprzatac.....:Zły::Zły:

Moniq- no no pilnuj K żeby dobry fundament wylał :) a Noah pewnie szczesliwy ze nocka z babcia...ilez mozna z rodzicami :lol:

Ja nietrawie rosolu.....i nie gotuje blehhhh

moniq takie piosenki dla dzieci "Piosenki Misia i Margolci oraz Agnieszki" bardzo fajne :) Z tego co wiem są cztery płyty, ja mam pierwszą i chyba zacznę szukać trzech pozostałych.

A w ogóle moja mama wyczaiła świetne wierszowane bajki dla dzieci, ale naprawdę REWELACYJNE !!!!!
"Księgi roztoczańskich krasnali" Lusia Ogińska - wydawnictwo POLIHYMNIA. Są cztery księgi, mam 1 i 2 i właśnie szukam 3 i 4.
Później jak będę miała chwilkę czasu to napiszę Wam jakiś króciutki fragment :)

Największym szczęściem jest dziecko! Może stu inżynierów postawić tysi

Gość Olimpijka

inka
A u nas niestety brzydka pogoda-a miałam w planach załadowac mała do nosidła na brzuch i wyruszyc w nasze łaki-niestety nie dzis

Olimpia- ja tez dzis ne sprzatam, a co....nie mozna przesadzac z tym "pedancenie";), niestety usmiecha sie do mnie prasowanie:Męki:

Everest pokonalam wczoraj :) ale zajelo mi to 3h.................... sie nazbieralo......

Dziewczyny mam pytanie dotyczace prania. Do kiedy planujecie prać ciuszki maluszków w typowo dziecięcym proszku? Moje znajome od pół roczku zaczęły już mieszać proszek dziecięcy z normalnym pół na pół tak, że przed roczkiem już całkiem przechodziły na normalny... zastanawiam się czy nie spróbowac dodać np. 1/4 normalnego proszku i powolutku zwiększać dawkę gdyby było ok... czy to za wcześnie ? Co o tym myślicie ????????????

Gość Olimpijka

Veann- na proszku zwyklym jest napisane ze ponizej 3 roku życia nie używac ale ja zamierzam zacząc mieszac tak jak oliska roczek skonczy.....tutaj tak robią i jest ok...a jak nie bedzie to bez różnicy dla mnie w jakim proszku piore....bo dla oli uzywam fairy non bio a że piore razem z naszymi to i my tego proszku używamy :) Wogóle wlasnie sobie uswiadomilam ze plyn do zmywania mam fairy i kostki do zmywarki tez fairy..... mimo chodem nie swiadomie polubilam ta firme ............widocznie sie sprawdza

Olimpijka
Veann- na proszku zwyklym jest napisane ze ponizej 3 roku życia nie używac ale ja zamierzam zacząc mieszac tak jak oliska roczek skonczy.....tutaj tak robią i jest ok...a jak nie bedzie to bez różnicy dla mnie w jakim proszku piore....bo dla oli uzywam fairy non bio a że piore razem z naszymi to i my tego proszku używamy :) Wogóle wlasnie sobie uswiadomilam ze plyn do zmywania mam fairy i kostki do zmywarki tez fairy..... mimo chodem nie swiadomie polubilam ta firme ............widocznie sie sprawdza

ja jeszcze nie widzialam proszku fairy :eee: sama uzywam dla malej JELP SOFT (proszek+środek zmiękczający) i płyn do płukania też JELP SENSITIVE. Nasze piorę w arielu lub persilu (następny chcę kupić vizir sensitive bo suuuper pachnie przynajmniej u mojej teściowej i ubrania są naprawdę mięciutkie)

veann, ja powiem tak
na pierwsze chuchalam i dmuchalam ale przy drugim mam podejscie inne, bardziej zen i cool, wiec tylko w pierwszym miesiacu uzywalam proszkow, nie dla dziecka ale z Aloesem (hypoalergenique) i tylko dla sprawdzenia reakcji, potem przeszlam na zwykly proszek z aloesem, skip tutaj sie nazywa ten moj i tyle. ale u nas zadnych alergii nie ma i nie bylo w rodzinie wiec sie mniej obawialam :)