Skocz do zawartości
Forum

Sierpnióweczko-Wrześnióweczki 2007

martusia

Rekomendowane odpowiedzi

Hej, witam wieczornie i po świątecznie, przeczytałam i teraz trochę skrobnę :Oczko:

Ann niesamowite jakie Ula ma oczy, można się zapaść...
Martusia i pierwszy dzień najtrudniejszy masz za sobą, teraz b,ędzie tylko lepiej :Uśmiech:
Olimpijka zdróóóffffka dla WAS

A ja byłam w niedziele u teściów i oglądałam zdjęcia mojego J jak był mały, i moje dziecie to jest mały Jacuś, kropla w krople nic ze mnie, mało tego ona jest po prostu identyczna jak J w tym wieku, te same miny itd :Śmiech:

I tak święta leniwie zleciały i znów do pracy, a za 1,5 tyg chrzciny, chyba muszę się za jakimś płaszczykiem dla Majki rozejrzeć bo się chyba wiosna nie zapowiada :Histeria:

Magda, Maja i Kingusia

http://www.suwaczek.pl/cache/373167d4cb.png
Maja ur.23.09.2007 3390/54
http://www.suwaczek.pl/cache/885a393640.png
Kinga ur.29.11.2011 3300/55

aaaa no to ja tez sie pochwale trzecim ząbkiem wyszedł juz kilka dni temu :mdr: górna dwójka (tak trochę nie po kolei) i dziąsła przy gornych jedynkach i tej drugiej dwójce tez mocno rozpulchnione wiec lada dzien beda pewnie kolejne :he::yipi:

Największym szczęściem jest dziecko! Może stu inżynierów postawić tysi

witam wieczornie

gratki dla miesieczniakow
gratki nowych zabkow
martusia, trzymaj sie dzielnie kobietko, bedzie co raz lepiej$
dodam ze jak tak Was czasem czytam to sobie mysle jaka ze mnie wredna matka bo ja sie tak o mojego malucha u opiekunki nie zamartwialam, wrocilam do pracy i kropka, i tak innej opcji nie bylo :)

u nas tez zima, nawet pare platkow sniegu spadlo ale oczywiscie tyle zeby je zobaczyc a potem stopnialy :lol:

u nas spokoj, wrocilam do pracy, mlody do przedszkola, mlodszy do niani, rutyna :)

madziutek, no wlasnie, ja jestem na tzw czesciowym wychowawczym i powiem szczerze ze mi to bardzo odpowiada. mam jeden dzien w tyg (sroda) gdzie nie pracuje i jestem z chlopcami w domu. to dzien dla dzieci ale i dla mnie i domu, porzadki, gotowanie, papierkowa robota czyli to czego nie moge robic pracujac. i taki uklad mi odpowiada, mam troszke czasu dla dzieci i moge sie nimi nacieszyc (choc czasem to wariatkowo) i skorzystac z fajnych chwil razem. ale na pelny etat wychowawczego bym sie chyba nie nadawala :) chociaz kocham moje dzieci :)