Skocz do zawartości
Forum

Sierpnióweczko-Wrześnióweczki 2007

martusia

Rekomendowane odpowiedzi

Witajcie.Na początek, serdeczności dla Was kochane, witam nową mamusię z pomorza :D
A teraz tak:
muszę dac upust mojej wsciekłosci na lekarzy. Chodzi o Bloomoo. Oni chyba naprawde widza tylko jeden lek na wszystkie bolaczki i choroby: Antybiotyki. Faszeruja tym wszystko co sie rusza. Normalnie dziewczynie współczuję juak nie wiem co! Znam ten ból.. Po urodzeniu Amelka miała zapalenie płuc, chociaz moim zdaniem to nie bylo to( ale ja lekarzem nie jestem!!). Mala byla faszerowana tym świństwem przez dwa tygodnie, bo pani doktor dała od siebie jeszcze tydzień, bo co tam.Chciuala jeszcze małą faszerowac bo nie przybierala na wadze. Głupia &%^$$#%%7. Normalnie az brak mi słów!Oni chyba kazdą młodą matke musza tak przemaglowac, no bo musi sie kobieta dowiedziec co to znaczy być matką,a najlepiej z tej najgorszej strony od porodu począwszy. I oni chcą jeszcze podwyżek. Nic im sie nie należy:Rozgniewany::Rozgniewany::Rozgniewany::Rozgniewany:
rzepraszam ale ja juz nie moglam tego w sobie dusić. wiem jak to jest:Rozgniewany::Rozgniewany:

patusia23

POMOCY

Czym przemywac ropiejące oczko (mam tylko sól fizjologiczną)

ja tez mam ten proble ropialy oba oczka Michasiowi poszlam do lekarza i krowa dala mi krople BIODACYNA i od wtorku daje 3 razy dziennie po 1 kropelce i krope juz sie koncza a oczy dalej ropieja, jakby troche mniej ale nadal... musze znow isc z nim do lekarki bo boje sie ze bedzie mial zapalnenie spojowek...:Rozgniewany:

http://ticker.7910.org/an1cA6D0g410010MTI1OTcyNmR8MTc3NjY1NWRhfE1pY2hhbGVrIG1h.gif

Gość Olimpijka

patusia23
ANN wszystkiego najlepszego dla B

POMOCY

qrcze Patusia wg mnie to do lekarza weź młoda niech jej lekarz popatrzy co i jak i zdecyduje...no i stwierdzi od czego ropieje czy to czasem nie zapalenia.........

Witamy się po nieobecności
DOczytałam o Blomo - oj, biedna Blomo, biedny, dzielny Kajtuś, bardzo bardzo dzielni są!!! Niech szybciuteńko do zdrowia Kajtuś waraca i niech już szczęśliwie w trójeczkę w domu będą!!!!!!!!!!!!!!! Kciuki za ich szybki powrót ZDROWYCH do domku trzymamy!!!!

Śliczne zdjęcia widiałam (nadrobiłam tlyko 3 stronki, ale nie damrazy więcej),. Michałek sliczny i duży :)

Patusiu - może być sól fizjologiczna, przemywaj wacikiem od zewnętrznego, do wewnętrznego kącika oka, naciskając delikatnie palcem kanalik przy nosku (jak się oko z nosem schodzi - nie wiem, jak to opisać) i tak kilka razy dziennie, powinno pomóc. Ale najlepiej to do lekarza podejśc, nawet na pogotowie, czy czasem nie trzeba jakichś kropli.

Mój Kajtuś jest wszedzie i na wsyztskim :) chodzi wzdłuż mebli, ma za sobą pierwsze i po pierwym kilka kolejnych guzów, w ogóle jest fajniuteńki chłopczyk :)

Kuba (4.07.2000), Kacperek (18.07.2004), Kajtuś (6.08.2007),Ania (20.10.2010)

witam popołudniowo... moje dziecko śpi... od rana zjadł 4 razy cyca .. ale zasnął dopiero po danonku+ ziemniak z dynia + cyc :Padnięty: coś mi się zdaje że on nie je tylko żre :Zakręcony::Zakręcony:

dziewczyny z okazji dnia kobiet życzę wam wszystkiego dobrego :Całus::Całus:

dla B. Ann ślę życzenia zdrówka, szczęścia i pomyślności :)

ja dostałam pięknie narysowany ołówkiem obrazek Kacperka od M. i dwa cukierki i karteczkę i cudaśny list:Podziw::Podziw::Płacz::Nieśmiały: tęskno mi... a to już niedługo rok jak jest daleko :Płacz:

Oni chyba naprawde widza tylko jeden lek na wszystkie bolaczki i choroby: Antybiotyki. Faszeruja tym wszystko co sie rusza.

moja pani doktor jest za homeopatami.. na szczęście...

ja tylko tym przemywam... i pomaga ale trzeba kilku dni na wyniki...

mkrakowska... michałek wygląda na dwa miesiące starszego od majeczki!! śliczny bobas:Śmiech:

dominika!! witaj z powrotem!! jejku 7 miesięcy i młodziak ci śmiga... gratuluję:Śmiech:

idę troszku posprzątać grzechotki itp. bo mam mieć koleżankę z facetem i synkiem półtora rocznym :)

http://www.suwaczki.com/tickers/9f7je6ydopwft2b3.png
http://www.suwaczki.com/tickers/km5se6yd9zs70fzs.png
jesteśmy ze sob

Gość Olimpijka

Dominika
Fotku jakieś sie postaram, tlyko odpowiadajac na pytanie Olimpii :) to właśnie spakuję pudło z betami, a chłopcy w tym czasie rozpakowują mi drugie, lecę je zakleić

Dominika czyli przeprowadzka tuz tuz??? jenyyy jak sie ciesze :) a chlopakom powiedz ze maja ci pomagac a nie pod gorke robic :sofunny:

Gość Olimpijka

Dominika
Picasa Web Albums - Dominika - pakowanko 8.0... albumik na chwilkę wstawiam - burdello udawajcie , ze nie widać!!!! bo przy pakowaniu tak to jewt. Przeprowadzka?? 31 marca klucze stąd oddajemy, więc już na święta pasowałoby tam wszytsko mieć... a nie zrobione nic poza ogrzewaniem

Super!!!!!

Uda Wam sie zapiąć wszystko na ostatni guzik na Świeta :) ciesze sie z waszego szczescia :)

Oli :) mieszkanie będzie zrobione tlyko, zeby dało sie rad emieszkac i tyle, będziemy remontowac już tam mieszkając, pomaga nam mój tata, któy jest 3 miesiac w gipsie ... jakoś damy radę, a ja muszę przez weekend zapakowac jak największą ilosc rzeczy już w pudełka, co przy chłopcach jest dosc ciezkie, bo Kajtek jest wszędzie i na wszytskim... a z jakim smakiem gryzie kable....

Kuba (4.07.2000), Kacperek (18.07.2004), Kajtuś (6.08.2007),Ania (20.10.2010)