Skocz do zawartości
Forum

Sierpnióweczko-Wrześnióweczki 2007

martusia

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Agnieszka31

Mada- w kazdej lini lotniczej bierzesz na dziecko do 2 lat i bagaz rejestrowany i podreczny normalnie ale to sa low-costy, i maja swoje przepisy, ogolnie chodzi o to zeby bylo wiecej pasazerow a mniej badazu ze wzgledu na udzwig samolotu, w tych samolotach nie ma miejsca na szafy, a odstepy miedzy fotelami sa mniejsze niz normalnie a za tym idzie wiecej glow,

witam wieczorkiem :)
nie spamietalam wszystkiego co chcialam ale widze ze zajrzala dominika,
witaj kochana zdrowka zycze!!! dla pocieszenia napisze Ci ze u mnie Natanek przy zebach zawsze mial zapalenie ucha i wychodzi na to ze ta "przyjemnosc" czeka nas i przy zebach Noasia :)

nie pamietam czy Wam pisalam (chyba jednak :) ) ze od 1go do 7go maja bede miec wizyte mamy i siostry, ale sie ciesze :) to tak w ramach Waszych pogaduszek na temat wyjazdow do rodzinek :)

veann sie nie pojawila od wczoraj, mam nadzieje ze sie za bardzo nie doluje :)

i czy ciagle nic nowego u bloomoo? kiedy to sie wszystko skonczy i wyjdzie na prosta.

ciesze sie bo widze ze nie tylko na mnie tak drastycznie podzialaly te zdjecia malej andrei :( caly dzien mialam je przed oczami, myslami z tymi biednymi ludzmi, ktory jako ze do zamoznych nie naleza to oczywiscie i niestety cale zycie beda sie borykac z brakiem srodkow do leczenia. a jakby sie nazywali X czy Y to nie byloby problemu, jaki ten swiat jest paskudny czasami...
tak sobie wtedy mysle, ze jednak internet niesie i dobre rzeczy, jak to forum chocby, na nim tyle fajnych i wspanialych duszyczek :) :) :) :)

Ann
Kaska musialam spojrzec na plan gdzie to jest bo ja nie znam za dobrze W-wy, ja na W-we blisko, z tym ze ja chodze jeszcze z Uliska przy wozku a mieszkam kolo Krolikarni

oooooo to na prawdę blisko siebie mieszkamy:Śmiech: to na kiedy się umówimy??
byle nie na jutro, bo czekają mnie odwiedziny u koleżanki na białołęce :Szok: niewielki kawałek drogi po prostu rzut beretem:sofunny:

http://www.bejbej.nazwa.pl/zasuwaczki/24565.png

k8i :D ucałuj malutką:)

ojjjj martusia... a może jakiś lekarz ci doradzi z tym co dawać Bartusiowi?

justyna sił :) i bezproblemowego wychodzenia ząbków:)

karolka zdrówka dla was wszystkich!!

mada super wieści mieszkaniowe :D

dominika!! ależ zakupki... na pewno się wyrobicie:) śliczne focie:D super maluszek :D

Musze sie troche ogarnac potem nadrobie bo dziecko wcina mi klapki i skarpetki moje

:sofunny::sofunny:

patusia cmok dla zuzi :) dzielna dziewczynka :)

ann super foty :D słodkie te twoje tulaki :D

kaska suuuuper spanko ma twoja malutka:D

bloomoo dalej w szpitalu... miała opis na gg :) ale nie chcialam jej zajmować czasu bo może coś ważniejszego niż rozmowy ze mną załatwia :)

my dziś byliśmy caaaały dzień od 10 do 15 na dworze... tylko ok 11.30 karmiłam i zaraz o 12.10 byliśmy po szczepieniu które kacperek przeszedł jak najbardziej wzorowo... za to ja się spociłam ze strachu :) tylko sobie mój mały zuch krzyknął :) fajnie bo położyłam go sobie brzuszkiem na kolankach i dałam mu do rąsi grzechotkę on tak lubi :)i był wyluzowany :) po kłuciu przytuliłam go i od razu było super:)
lekarka nie wierzy że kacperek przewracał się już na początku drugiego miesiąca z brzuszka na plecy:Padnięty: ale spoko niech jej będzie:) ja wiem i widzę swoje... powiedziała że to pewnie dlatego że leży na nierównym podłożu i przypadkowo się przewraca a ja widzę że on to robi naumyślnie:D no i w szoku była bo jak chciała go na brzuszku położyć to on nogi podkurczył ręce proste i na czworaka stał:Śmiech: a pani doktor "nooo kacperku nie za wcześnie?" była bardzo zadowolona... pytała o to czy coś mu daję więc powiedziałam że w południe daję obiadki, bananka do ciumkania itp :)
po lekarzu śmignęłismy na dalszy spacerek do cioci i tam zjedliśmy kaszkę bananową <50 ml> i po 30 minutach znów spacerek :D kacper po szczepieniu super :) uśmiechał się i spał :)
padł mi zaraz po 18 i myślę że będzie ładnie lulkał do rana

aaaaaaaaa i wsuwał mój maluszek dziś danonka :d tylko łyżeczkę ale kurde aż się telepał żeby dostać jeszcze :Śmiech:

http://www.suwaczki.com/tickers/9f7je6ydopwft2b3.png
http://www.suwaczki.com/tickers/km5se6yd9zs70fzs.png
jesteśmy ze sob

sama pytalam o wiesci od bloomoo i sama Wam je tutaj zapodam wraz z pozdrowieniami dla calego watku :) i wszystkich ciotek

Kajtus nadal w szpitalu a bloomoo razem z nim, juz pada z braku sil ale jakos sie trzyma, maz tez sie pochorowal i lezy :(
Kajtus najprawdopodobniej jednak ma rota, lekarze nie widza co by to moglo byc innego nawet jesli wyniki wykluczaja rota to jednak mysla ze o to chodzi, sadzac po objawach

do tego sie okazalo przy badaniu wczoraj jeszcze jedno, stulejka... :(
Kajtus nadal z wenflonami, schudl biedulka z tego wszystkiego i oslabiony..
no i bloomoo tez chyba marnie sie trzyma bo zmeczona, niewyspana i mysle ze samotna..... z tym wszystkim na karku...

Widze ze juz o wakacjach myslicie;).......
Mada-chyba przegapilysmy sezon kamizelkowy...kurcze tez szukam ale tlyko w smyku znalazłam i to nie za fajne...jestem wsciekła na siebie bo bedac w H&M znalazłam na wyprzedazy jedna i odlozyłam na chwile a ktos mi ja podkupił jak sie odwróciłam:Zły::Wściekły:
Ann- super fotki-kochajace rodzenstwo:):)
Dominika-Kajtus to mnie zadziwia....faktem jest ze na pewno bracia mu pomagają:) ale dobrze ze sie nie daje-hehehe-brygada na kółkach(rolkach, rowerku i wózku)-super!!
Aniołek-no no spryciula z Kacperka, danonka mówisz...ja jeszcze nie wszystko wprowadziłam co mozna...do dadonka mi daleko-haha
Katia-dzieki za linka-nie widzialam wczesniej takich...bardzo fajne
Moniq-ale fajne odwiedziny sie szykuja a my 1 Maja zaczynamy sezon ślubny..

Powiedzcie mi kochane czy na obiedek dajecie tylko zupke albo tlyko danie np z mieskiem....czy to i to (choc to chyba byloby za duzo)
A co na deserek? czytałam ze katia kaszke z owocami....musze spróbowac....ja głownie owoce...
Zmykam sie myc i spac...DOBREJ NOCY!!!

Justyna,Maja i Milenka

http://ticker.7910.org/an1cA7_0alX0010ODAwNjhqfDQwODcwMzQybGF8TWFqZWN6a2EgaXM.gif
http://ticker.7910.org/an1cEQb-Wnm0010MDQyODI0ZHwwOTg3NzhwYXxNaWxlbmthIGlzIA.gif