Skocz do zawartości
Forum

Sierpnióweczko-Wrześnióweczki 2007

martusia

Rekomendowane odpowiedzi

Piękna dedykacja stronki:Śmiech:
Ja kolejny trening zaliczony i właśnie opijam się wodą:Padnięty:

MADA Ja miałam stepper w całości, nic nie musiałam składać i pedały nie były luzne.
Mam nadzieję że jednak ci go wymienią i dołączysz do mnie, trzymam kciuki:Spoko::Oczko:

KRONKIŚ Ja wolę tą dietę od kapuścianej bo przynajmniej mogę codziennie jeść inne warzywa a nie ciągle tą monotonną zupę, bleeeeeee:Męki:
A do tego bolał mnie od niej żołądek.:Smutny:

OLIMPIA Dzięki za wskazówki, na pewno skorzystam:Całus:

http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200708194565.png

http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/20070310060114.png

http://pierwszezabki.pl/s/suwaczek_8898396.png

Gość Agnieszka31

Ann- ja wiem ze jeszcze nie ma sie czym martwic ale jak czytam ze juz wszystkie dzieciaczki sie roluja i przemieszczaja to jednak maly niepokoj sie pojawia, a tym bardzije ze Alka naprawde zadnych checi do rolowania nie wykazuje, jej dobrze na plecach i tyle, LEŃ PATENTOWANY!!!!!!!!!!!!

Gość Agnieszka31

Paula- to faktycznie szybciutko o na skroty poszlas, ja podobno tez strasznie garnelam sie do chodzenia ale wsadzili mnie w szelki ,choc moze to byly raczej te lupki czy cos w tym stylu, na pol roku i trosze sie zacofalam ale tez pozniej od razu za chodzenie sie zabralam ale to nie zmienia faktu ze z Alki len jest

Gość patusia23

Witam wieczorkiem
i jestem szczęśliwa bo moje dziecko też żłobek zaliczony na 6+(panie powiedziały że to mały aniołek i jest ich pupilkiem )

KRONKIS super zdjęcia Pyzunia i Ty wyglądacie super

JUSTYNKA super że wszystko było ok

wybaczcie ale więcej nie pamiętam :Nieśmiały:

Patusia brawo dla dzielnej Zuzi
Justyna pierwsze koty za płoty :Oczko:
Agnieszka mam nadzieje ze pojutrze zobaczysz mojego leniuszka co z brzucha na plecy i owszem a odwrotnie... po co :Oczko:

Tu wkleilam troche fotek moich Skarbow, nie chce dublowac bo "troche" to rzecz umowna :Uśmiech:
http://parenting.pl/maluchy/12-mm-2005-zapraszam-451.html#post75463

doczytalam i stanowczo za duzo napisalyscie, do tego wypilam sobie dwa drinki lekkie wprawdzie ale literki mi sie myla na klawiaturze wiec za literowki z gory przepraszam
Noas dzis w super formie, na koniec dnia wytlam maminego drinka na stol na ktorym bylo poskladane pranie, wyciag z banku, karta ubezpieczenia samochodu, lekarstwa i elektroniczna gra Natanka :duren: :duren: :duren:
no i trzeba bylo posprzatac
a poza tym to posiedzialam w kuchni prawie 2godz, kalafior pod kazda postacia, w zupie kremie, opiekany panierowany i w zapiekance w sosie bechamel :) do tego klopsy :) sorki ze o jedzeniu :oczko:
paula, gratki odchudzania!!!! ja w koncu kupie ten steper ale w marcu bo teraz juz absolutnie nic mi na koncie nie zostalo (zamaiast stepera ostatnie pieniadze wydalam wczoraj na scrap :duren:)

a poza tym

nefretete
o i wkoncu moja!!!!!
ZA WSPÓLNE SPOTKANIE WSZYSTKICH MAMUSIEK SIERPNIOWO-WRZEŚNIOWYCH

:Płacz::Płacz::Płacz: ja tez chce ...

madalenka
Uspokójcie się z tym żarciem i wizytami, bo normalnie kulasy poprzetrącam!!!!!:Oczko:
Ja tu siedzę w zasyfiozonym 3mieście, bo nawet pogody nie stwierdzono...z nosa mi leci, gardło mnie boli, dziecko męczące, steper rozwalony....mam dalej wymieniać???? :Oczko:

Muszę skończyć marudzić, bo bana dostanę.
nie dam Ci bana, marudz ile wlezie, moze Ci ulzy :lol:

nefretete
aaaa ile dostane za zabójstwo sąsiada!!!???????? bo zaraz zwariuje ile mozna walic mlotkiem?

zabij dziada, pomozemy jak mozemy!!!! chociaz ja nie w dziedzinie to choc pomarancze bede podsylac!!! akurat dobry sezon na cytrusy :lol:

justyna@
Jestem juz w domku boze jak moje dziecko ucieszyło sie jak mnie zobaczyło :Śmiech:
jest całe i zdrowe ja tez teraz uciekam do łóżka bo jutro musze wstać przed 5 :Szok:
miłego wieczoru wszystkim

super ze dzien dobrze minal :)

olimpia, gratki zamiaru zakupu, jak Cie znam to oczywiscie na zamiarze sie nie skonczy :)
poza tym zdjecia sliczne, Kronkis, sliczna babeczka z Ciebie :) a Pyza rewelacja!!!

fajnie ze u bloomoo wszystko ok, tez z nia niedawno pisalam :)

ann, moj Natanek tak samo, starszy brat na calego, do tego stopnia ze my rodzice nie mamy prawa patrzec na Noasia bo to jest JEGO MLODSZY BRACISZEK A NIE NASZ :sofunny:

agnieszka, nic sie nie martw z tym rolowaniem, moj tez nie bardzo i wcale mnie to nie martwi, zadnych czarow!! jeszcze sie za nia nabiegasz, zobaczysz!!! mamy tendencje byc bardzo ksiazkowe a kazde dziecko ma swoj rytm. to tak samo jak z chodzeniem, we Fr norma jest dziecko chodzace kolo 16go miesaica, w >Polsce to juz jest opoznienie bo taka polska norma. a czy ktos widzial 5cioletnie dziecko co by jeszcze na czworaka zasuwalo??? nie??? no wlasnie, nauczy sie w swoim czasie :)
wiec nic sie nie martw!!

to tyle mojego mega posta :)
dzis zaczelam od nadrabiania tutaj, teraz ide doczytac cala reszte forum :lol:

Gość Agnieszka31

Moniq- dzieki za pocieszenie, postaram sie nie martwic, niech Alka robi co chce

Ann- super ze sie spotkamy!!!!!!!!!!!!!!!!! juz sobie adres Nafretete zapisalam, jeszcze musze zerknac gdzie szanowna pani magister mieszka

Gość Olimpijka

Ann zdjecia cudowne :) a K sie tez dobrze bawil :brawo:

Paula- ciesze sie ze moge pomóc :)

Moniq- oj mała wpadka :)

Agnieszka- Ala ma czas i da rade no problem :)

Patusia i Justyna- no brawo brawo i dla was i waszych kochanych dzieciaczkow :)

A ja zmykam lulki bo mnie wino rozklada na łopatki :)

Milej nocy i spokojnego dzionka :)

HEJ DZIWEUSZKI!!
Cierpie ostanio na czasobrak;)...wiec pewnie znów nikogo nie spotkam tylko popisze sama do siebie:)....Moniq-moze Ty jestes?
Ann-super diebiucik-a blokada-bez niej u nas marchewa po scianach fruwa:):)
Kronkis-slicznie wygldasz, a zdjecie Pyzuni-wiszącej na spiochach-rewelacja:)
Paula-super z samozaparciem i stepowaniem-a jaka potem satysfakcja;)
Mada-własciwie to ja nawet chcialam by usneła u znajomych, pobrałam co trzeba...ale ona za chiny NIE, w domu usypia nam koło 21 (mimo ze kapiemy po 19) a tam 24,00 i dziecko jakby dopiero wstało...chyba poprostu jest towarzyska:):)-usneła w samochodzie w drodze powrotnej:)
Karolka-zdrówk dla WAS
Ala-gratulacje zębulka:)
Agnieszka-mysle ze kazde dziecko indywidualnie-jak bedzie gotowa zacznie fikac:)

yyyy:Zakręcony:.....poczytałm jeszcze mnostwo inych informacj...ale zapomnialam-to ta pora:Padnięty: wybaczcie

Zmykam...

Justyna,Maja i Milenka

http://ticker.7910.org/an1cA7_0alX0010ODAwNjhqfDQwODcwMzQybGF8TWFqZWN6a2EgaXM.gif
http://ticker.7910.org/an1cEQb-Wnm0010MDQyODI0ZHwwOTg3NzhwYXxNaWxlbmthIGlzIA.gif

Gość patusia23

OLIWCIU WSZYSTKIEGO NAJ NAJ

Witam :Oczko:ale dziś pospałam i gdyby nie to że Zuza do żłobka i lekarz na 8.30 to bym jeszcze spała

ANN super debiucik marchewkowy

ALA gratulację dla Zuzi (ząbki)

KAROLKA zdrowia

miłego dnia zajrzę jak pozałatwiam wszystko:Oczko: