Skocz do zawartości
Forum

Sierpnióweczko-Wrześnióweczki 2007

martusia

Rekomendowane odpowiedzi

OLIMPIA foteczka super,tak że będzie niezła imprezka!!!Mój T też studiował we wrocku awf:Oczko:i wspomina mile jak zawsze powtarza to były czasy!!!

Będąc w ciąż (w 4 miesiącu )namówiłam T na przejażdżkę do Wrocławia nie było by w tym nic dziwnego gdyby to nie była prawie 24 ale zgodził się bo ja chciałam spacerek po rynku o tak późnej porze:Nieśmiały::duren:było super!!!!

olimpia super przygoda!!!

Ja dzisiaj zaobserwowałam dlaczego mój synek zaczął się denerwować na spacerach - wózek jest dla niego za krótki!!!!:Histeria: Nie wiem co mam teraz zrobić, bo spacerówka wprawdzie jest i czeka, ale Kajtek nie jest jeszcze w pełni sztywny, a poza tym jest za zimno!!!! Muszę chyba kupić gruby śpiworek i kombinować...

moniq czy ja dobrze pamiętam, że masz wózek Bebe Confort czy tylko fotelik? Chciałam się Ciebie zapytać czy masz spacerówkę Bebe - a jeśli tak to czy masz do niej daszek? Ja nie wiem jak kupowałam, ale moja jest bez daszku - zastanawiałam się czy można to dokupić.

Magda & Kajetanek
http://parenting.pl/galeria/data/500/thumbs/IMG_00263.JPGhttp://ticker.7910.org/as1cA6GrmRJ1110MzIxfDU2MWR8S2FqZWNpayAtIE91ciBMaXR0bGUgUHJpbmNlIGlz.gif4th B-Day

mada, ja tylko fotelik, o spacerowce nic nie wiem, niestety, tak mysle ze raczej sie nie dokupuje tego daszku ale w Polsce kto wie, moze sie da??
ja spacerowke mam peg perego :)

a tak w ogole to macie pozdrowienia od bloomoo
bez netu i bez pradu:( tzn ma prad tylko w dwoch gniazdkach i elektryk sie nie spieszy, internetu tez niet, korzysta tylko u sasiadow ale bardzo malo
poza tym to sprzata syf po przeprowadzce ale jej ciezko idzie bo Kajtek tylko z nia moze byc, bardzo absorbujacy, wpada w histeryczny placz na widok innych osob w tym i tatusia!! wiec non stoper z mamusia :)
a bioderka dobrze, wolniutko sie poprawiaja :) :brawo: i badanie sluchu tez wyszlo ok
no i ma nadzieje ze juz niedlugo wszystko bedzie dzialalo zeby wreszcie mogla do nas wrocic i troche swiata przez monitor zobaczyc :)

monikouette
aga, to ktoredy sie jej tak ulalo??
a moj susel spi od 14stej

Nie mam pojęcia którędy, leżała sobie i machała rączkami i nogami a ja oczywiście przed kompem i tak patrze na nią co ona ma na tej twarzy a tu taka niespodzianka :Szok:
no to twój synuś niezły ma sen :Oczko:
bloomoo wracaj do nas jak najszybciej, buziaczki dla ciebie i małego, super że z bioderkiem coraz lepiej i słuch jest ok :)