Skocz do zawartości
Forum

Sierpnióweczko-Wrześnióweczki 2007

martusia

Rekomendowane odpowiedzi

dziendoberek

veann ale super!! ciesze sie razem z toba. nie wiem co to CPO ale mam nadzieje ze szybciutko zajdziesz w ciaze. powodzenia
inka dobrze ze zdrowko juz lepsze u dziewczynek
justys rzeczywiscie twoj awatarek jest piekny i bile od niego takie szczescie :-)
ann dobrze ze banki pomagaja i chorobsko schodzi
mineralka niezmiennie powodzenia w staraniach. glowa do gory
gosia oby ten kaszel to nie bylo nic powaznego. zdrowka dla amelki
radosc jak tam jelitowka piotrusia?

PIOTRUSIU WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI URODZINEK

milego dzionka

Dzień dobry

Piotrusiu wszystkiego najlepszego :36_15_44:

Nie nadrobiłam jeszcze nic... ::(:
Natalka dalej kaszle do tego okropny katar do niej dołączył Dominik
Ja obolała po wczorajszej wizycie u stomatologa... ale szczęśliwa, że najgorsze mam za sobą..

Gosia zdrówka i sił CI życzę, Amelce również (u nas podobny kaszel a teraz już katar)

Miłego dnia wszystkim :)
w wolnej chwili postaram się poczytać co u Was

Już jestem,głowa mnie boli nie mam siły na nic a jeszcze dziś zakupki i obiad na jutro bo niestety jutro w pracy do 14

A więc po bilansie Zuza zauroczyła Panią doktor powiedziała wierszyk "w pokoiku na stoliku" i z pomocą T "kto ty jesteś"i zaśpiewała "kolorowe kredki" i "jadą misie"a waga 12kg wzrost 83 (jest niska ale po kim ma byc wysoka jak My z T do wysokich nie należymy

Wszystkim potrzebującym zdrówka,sił i więcej uśmiechu

hej kochane melduje ze wczoraj wrocilismy do domku troche jeszcze mamy do sprzatniecia ale jestesmy na swoim razem wszyscy
Wiktorek grzeczny i duzo je ale sporo oglada wszystko na okolo Wera super siostra chociaz rozpieszcona przez babcie mamy troche problemy z nia ale damy rade
dziekuje za wszystkie kciuki i zyczenia poszlo gladziusienko
zdjecia wkleje pozniej bo teraz mamy zamieszanie babcia i moja wrr ukochana szwagierka

http://ticker.7910.org/an1cA6C0g410010Mzg3bGR8NjcyOTE1MGRhfE5hc3phIGPzcmNpYSBtYQ.gif
http://ticker.7910.org/as1cF1_0g410010NTFqfDAwMDE1OWR8TmFzeiBzeW5layBtYQ.gif

dobry wieczór
Oli czy Ty jeszcze używasz GG? Podoba mi się Twój suwaczek... pierworodna, taki niosący coś na przyszłość :)
Nefre super że w domku, ogarniajcie się spokojnie
Anulka dobrze że Maja zdrowa
Radość jak Jubilat?
Patusia super z bilansem i rozgadaniem. Eh, gdzie te czasy milczenia :) i braku konieczności odpowiadania na pytania

Za mną intensywny dzień, konferencja, odwykłam od wykładów :) (walczyłam ze snem po debetowej nocce)

Starletka tulę Cię mocno życząc zdrowia i dobrego samopoczucia :Kiss of love: Rozumiem Cię, ja ostatnio zupełnie nie w formie jestem :glass:

Justyna
mam nadzieję, że Gajusia już spi spokojnie. Piotruś też wielce obrażony poszedł do siebie spać (znaczy został zaniesiony :hahaha:), szykował się, ze do końca Shreka obejrzy :Oczko: Oczywiście w łóżeczku od razu padł :Padnięty:

Ann ciekawy wykład, dla Mamusi w sam raz :Śmiech:

U mnie, mimo braku sił, ale przy dobrej motywacji, większość przygotowywań o jutrzejszej imprezy urodzinowej Juniorka załatwiona :) Zostały drobne zakupy, odbiór tortu, dekoracja pokoju, ale to jutro z P zrobimy. Teraz zmykam, bo :16_12_9: na całego :16_12_9:

Dobrej Nocy :sen:

Pozdrawiam

http://suwaczki.maluchy.pl/li-27827.png

witam

u nas ok,
dla Waszego usmiechu wieczornego tekst Natanka
-mamusiu, a Ty wiesz z czego byly zrobione diozaury??????
-??
- z miesa!!!!! :lup:

a mlodszy te daje popalic tak ze ja sie smieje po cichu a na glos to krzycze :lol:
co wieczor, jak juz go polozymy, imprezuje w lozeczku minimum pol godziny. Po czym nas wola. A jak juz pojdziemy to widok niezly: sciagnal wszystko, spiworek, spodenki od pizamy, gore, podkoszulek, pieluche, wszystko wywalone z lozeczka a on na golasa siedzi
czasem sie ubiera w to co zostalo w lozeczku, dzis ubral na nogi gore od pizamy :lup:

a wczoraj zrobil to samo ale bedac po poludniu na tarasie, tyle ze sciagajac pieluche nie rozpial rzepow tylko sciagnal ja jak majtki, problem w tym ze pielucha nie byla ani sucha ani pusta :lup:

pewnie bedzie jeszcze Moniq i Ann po mnie....wiec nie zamykam;)

Nefre-witajcie, super ze w domku, czekamy na fotki
Patusia-Ann ma racje małe gaduły nam rosną, super po bilansie
Stareltko-zdrówka!!i oby to denerwujace uczulenie mineło
Radosc-udanej imprezki jutro, ucałuj Piotrusia raz jeszcze
Ann-podziwiam za tą konferencje po zarwanej nocce, wlasnie sie ostatnio zastanawiałm czy ja nadaje sie jeszcze na wyklady(poniewaz planuje jakis tam kurs doszkalający sobie zrobic)....po pierwsze bezczynnie siedziec-chyba jakos tak dziwnie przy obecnym trybie dnia ...a po drugie czy nie bede miec jakis kryzysów sennych-hihih
Anulka-jak super ze Majunia zdrowa!!
Martusia ojjj malage to ja tez uwielbiam-tyle ze Tobie ona mniej na figure szkodzi-wogóle z czego Ty sie chcesz odchudzac-taka laseczka??

My po reorganizacji szafek w kuchni-niestety prawie dwie szafki mi wylatują z obiegu (pod zmywarke) wiec sporo niepotrzebnych rzeczy (zgodnie z zasada ze jak nie uzywałas ost 2 lata-wyrzuc)poleciało poprostu do kosza.Ciesze sie bo nosilam sie z tym zamiarem od 2 tygodni tlyko zabrac sie nie moglam.
Maja padła dzis o 17,30..jest chyba jeszcze troche osłabiona po tej chorobie i nie wytrzymuje do wieczora, ale zasnac w ciagu dnia za cholere NIET
dobrej nocki

Justyna,Maja i Milenka

http://ticker.7910.org/an1cA7_0alX0010ODAwNjhqfDQwODcwMzQybGF8TWFqZWN6a2EgaXM.gif
http://ticker.7910.org/an1cEQb-Wnm0010MDQyODI0ZHwwOTg3NzhwYXxNaWxlbmthIGlzIA.gif

inus, no nie ide :D
fajna masz zasade w uzycu, ja to mam ciezko z takimirzeczami, ja to z tych co nie wyrzucaja....

juz pytalam na innym watku ale moze i tu ktos sluchal
jakis czas temu wyszla plyta Nosowska-Osiecka, chcialam sobie kupic w PL ale nie wiem czy warto, moze ktos wie?? to samo z plyta J Radka Opowiesci Niemenem. Znalalam je w empik.pl i merlinie, koszta wysylki mnie przerazaja ale inaczej nie kupie a nostalgia mnie zlapala i puscic nie chce...

Dzień Dobry

No nic dawno w sobotę nie szłam na rano do pracy ale aby do 14

ANN fajny wykład,no gaduły z dzieci okropne

MONIK fajny tekst Natanka

STARLETKO zdrówka

RADOŚC super że Piotruś lepiej,udanej imprezy urodzinowej

ALICJO(ALA) WSZYSTKIEGO CO NAJLEPSZE Z OKAZJI URODZIN :36_3_15::36_3_15:

Miłego i spokojnego weekendu