Skocz do zawartości
Forum

Sierpnióweczko-Wrześnióweczki 2007

martusia

Rekomendowane odpowiedzi

P już odebrał Juniorka ze żłobka. Ogólnie było dziś ok, tylko jedna histeria była przy jakiś zabawach muzycznych, coś Mu nie pasiło i tak sie Bidulka popłakał, że aż zwymiotował. Panie Go przebrały, potem juz było ok, trochę gorzej z jedzeniem jedynie, ale coś tam pojadł.
Jest dzielniutki, choć widać, że sporo Go to kosztuje stresu i emocji, a i tak trzyma fason mój dzielny Bąk... I naprawdę nieźle reaguje na żłobek. Są gorsze (na szczęście krótkotrwałe) momenty, ale co tu wymagać od takiego Malucha w nowym miejscu. I tak jesteśmy z Niego ogromnie dumni :)))))))))))
Teraz weekend to będzie w domku :)

Mam nadzieję, że przyzwyczaimy się do tego i będzie ok. Ja to strasznie przeżywam i Wam tu wciąż jęczę :o_master2:

Patusia spokojnej pracy!

Pozdrawiam

http://suwaczki.maluchy.pl/li-27827.png

ja po lekarzu..
obstawiona infekcja wirusowa aczkolwiek nie wykluczone, że dzieje się coś więcej
póki co mam brać antybiotyk (bo po nim spada mi temp i działa przeciwzapalnie nie tylko na zęba) do tego dostałam przeciwbólowe i rozkurczowe plus probiotyki to na usprawnienie pracy jelit.. które coś nawalają
jeśli mi nie przejdzie do poniedziałku to znów lekarz i skierowanie na badania w tym usg
jeśli ból będzie mocny w weekend to na pogotowie
a z dodatkowych zaleceń mniej stresu i więcej jedzenia...

żeby mi było mało własnych zdrowotnych "atrakcji" to Natalka gdy ja czekałam na spóźniającego się już 30 minut lekarza biegała po parkingu z Dominikiem pod nadzorem oczywiście wywróciła się na prostej drodze tak pechowo że nie potrafiła stanąć na nogę.. o mało na zawał nie zeszłam... bo B przyniósł ją do poczekali z tekstem ona chyba skręciła kolano.... dzięki bogu to tylko mocne stłuczenie - okłady z kwaśnej wody ewentualnie coś przeciwbólowego do podania

witam

oli, a co to za super powitanie??? ciesze sie ze widze Cie tak radosna :)

justyna, kochana, sil na nocke!!!!

starletka, zdrowia!! jak nie urok to.... oby do przodu, zawsze moze byc gorzej wiec chyba wiecej na pocieszenie powiedziec nie moge :)

u mnie ok, dzieci rozbrykane szaleja po domu, nie wiem czego sie najadly ale szaleju na pewno :lup:
dobrze ze week end

Katia jak nocka Wikiego? Debiut udany?
Moniq nie oszczędzaj, może być kolejna, daj tylko znać :) (czy mi się wydaje czy Twoje urodziny dopiero przed nami i to za kilkanaście dni? zwątpiłam czytając życzenia)
Starletka zdrowia!!! I nudy w weekend, bez dodatkowych atrakcji typu skręcona noga
Radość super że Piotruś OK, bądźcie dzielni cały czas, a Ty wylewaj tu swoje emocje
Oli co tam u Was?

B jeszcze w pracy, dzieci od godziny śpią. Na mnie czeka jeszcze trochę rzeczy ale póki co chwila oddechu i zwolnienia

ann, witaj slonce!! dobrze Ciu sie wydaje, moje urodziny, wystarczy ze spojrzysz na Twoja date rejestracji :) dziewczynom sie cos poplatalo i zbieram zyczenia przed dniem D :)

odetchnij troszke, pal licho liste, trzeba czasem zwolnic bo inaczej sie nie da

nie mowilam Wam ale we wtorek w pracy przytrafil mi sie lekki "wypadek", z glupoty albo raczej z nieswiadomosci, takie glupie ze Wam opowiem
pracuje w firmie z bratem K. rano byl on na innym dziale w firmie i wracajac zatrzymali sie przy kontenerze z rzeczami do wyrzucenia, m in takie male pilki z gumy, te co same sie odbijaja, wielkosci ping pongowej. no i potem racal do naszrgo dzialu, byl w duzym hangarze, ja na drugim koncu (jakies 25m dalej) a on rzucil te pileczke, odbila sie raz a drugi wyladowala w moim oku :lup:
do dzis mnie boli oko, bylam u okulisty wszystko raczej ok ale obrzek mialam i choc widzialam dobrze to i bol glowy mam do dzis i nieprzyjemne uczucie opuchnietego oka :)

Hej babeczki, melduje ze zyjemy
Niestety i nas dopadło przeziębienie-obie zasmarkane i kichajace-ale coz chyba poprostu razem z pora roku trzeba i do tego przywyknac:):)Niestety Maja dodatkowo złapała jakies zapalenie spojówki albo kto wie co to...powiedzcie mi czym poza sola fizjologiczna czy rumiankeim(choc tu tez rozne opienie słyszałam) moge jej to oczko przemyc?

Ann-wczoraj zachwycona ogladałam Twoja Uleńke-a fragment z buraczkiem:lup::D:D jakies 3 razy widzialam, masz nie tlyko sliczna ale jakze uzdolnioną córeczke...mam propozycje, darmowe wakacje dla Uli w Krakowie;) Milenka pół wieczoru płakała przez zabki a jak wlaczylam Ulenke to z otwartą buzką w ciszy patrzyła w ekran:):)

Starletko
-super Dominik!:)

Martusia
-fajna foteczka Bartusia w suwaczku-moze powiekszoną bys nam tu wrzucila:)
Moniq-Gratki dla kolezanki:) kolejny malutki człowieczek pojawi sie na swiecie:)mam nadzieje ze nastrój juz lepszy...jak napisałas za czym tesknisz to musze powiedziec ze mimo ze jestem w PL to rowniez tęsknie za tymi spontanicznymi kawkami z moimi psiapsiólkami, one zapracowane i ja mam co robic(choc u mnie zawwsze drzwi otwarte)....zycie....jak dla mnie jest jednak i plus tego konkretnego etapu w zyciu-cenne nowe znajomosci z mamami i rowiesnikami Mai.Dzis np spontanicznie wpadła do mnie sasiadka(mama chorej Julki) by starsza coreczke zostawic bo szła do lekarza, po czym wpadła druga sasiadka bo szła po synka do przedszkola i chciala zostawic mlodszego by go nie ciagnac,...tak wiec mialam 4 dzieci przez dwie godzinki....a potem obie wpadły po swoje pociechy z ich rodzenstwem i jeszcze przyjechal w tym momencie K i na dokladke kurier z przesyłka-ubaw po pachy:)

Katia
-jak tam pierwsza noc Wiktora w nowym łózeczku??
Radosc-super dzielny Piotrus!!brawa dla Niego (i dla Rodziców:))

Justyna,Maja i Milenka

http://ticker.7910.org/an1cA7_0alX0010ODAwNjhqfDQwODcwMzQybGF8TWFqZWN6a2EgaXM.gif
http://ticker.7910.org/an1cEQb-Wnm0010MDQyODI0ZHwwOTg3NzhwYXxNaWxlbmthIGlzIA.gif

Dzień Dobry

INECZKO zdrówka dla Was a co do oczka to sól fizjologiczna,rumianek uczula,Zuza jak miała zapalenie spojówek to kropelki plus na noc neomecyna w maści

RADOŚC dzielnego masz synka

A u Nas od rana pachnie grzybami dziś zupka grzybowa i sosik grzybowy za niedługo jakieś zakupki i w weekend odpoczywamy

dzień dobry :Całus:

cóż tu dziś tak pusto?

ja niedługo do pracy ale tylko od 12.10 do 18.20... kacperek bawi się baolnem :) byliśmy w sklepie i przy okazji na fajnym spacerze... zbieraliśmy kasztany i żołędzie...

ostatnio próbuje jakoś dojść do ładu i składu w domu... ale ciąglę ktoś do mnie przychodzi... ja nie wiem co tym ludziom nagle się tak przypomniało o mnie:Padnięty: i żeby jeszcze się zapowiedzieli czy coś... a tu nieeee. i zawsze mnie w piżamie zastają:Padnięty:

wieczorkiem postaram się podczytać więcej...

inuś my oczka solą przemywaliśmy... i czystą przegotowaną wodą myliśmy jak ropiały kacprowi...

miłej i spokojnej soboty:love:

http://www.suwaczki.com/tickers/9f7je6ydopwft2b3.png
http://www.suwaczki.com/tickers/km5se6yd9zs70fzs.png
jesteśmy ze sob