Skocz do zawartości
Forum

Sierpnióweczko-Wrześnióweczki 2007

martusia

Rekomendowane odpowiedzi

Dzień dobry

Pati Skarbie, Aliszonku Kochany - 24 buziaki dla Was, dużo zdrówka, szczęśliwego dzieciństwa i dużo miłości od rodziców :Kiss of love:

Oli aż mnie ciarki przeszły jak czytałam Twojego posta o powrocie do Polski. Ty jesteś nad wyraz energiczną babeczką i cudownym człowiekiem, więc wierzę, że wszystko się uda i pójdzie zgodnie z planem :Całus:
K8i dawaj fotki z Krakowa, z imprezki urodzinowej i czekamy na obiecanego mega posta w poniedziałek :Śmiech:
Aniołku fajowe fotki ::):
Patusia piekne zdjęcia z ZOO :Kiss of love:
katiaboss dawaj fotkę dzieła Moniq :36_2_15:
Ala niemówiące 2,5 latki to jeszcze norma, więc spij spokojnie póki co :Całus: Przyjdzie czas i na Zu
Asiulek juz pisałam, ale powtórzę - fajowe fotki basenowe :Całus: Juniorek jak zwykle uroczy :Kiss of love:
Justyś
kiedy wyniki? Sił w wychowywaniu niesfornej Gajci :Całus: ale jakże uroczej :Kiss of love:

za nami intensywny weekend, weselicho było takie, że brak słów by opisać
wybawiłam się za wsze czasy :Śmiech:
uwielbiam takie dopięte na ostatni guzik imprezy :Śmiech:
Maja zaczęła w niedzielę gorączkować i po 24 godzinach przestała, zastanawiam się czy dziecko jak za dużo przebywa na słońcu może mieć taką tempke do 38 przez jeden dzień

Witajcie

Zaglądam teraz bo wcześniej robiłam krokiety,byliśmy na zakupach,po prostu padam nie mam siły

Troszkę jestem przygnębiona i zmartwiona bo w pracy sytuacja nie jest za ciekawa(kryzys)

ANULKA super że się wybawiłaś,a Maja faktycznie gorączkę mogła miec od słońca

MARTUSIA w Polsce są 2 dni opieki na dziecko (w zależności czy masz jedno dwoje czy troje,opieka i tak wynosi 2 dni i jest do 14 roku życia dziecka)chorobowe na dziecko 60 dni w roku

ALA i u Nas burza była (ale ja jej w ogóle nie słyszałam)

Witam
Anulka mam nadzieje że U Maji już bez gorączki
ja po intensywnym dniu wyniki mam bardzo dobre pomimo mojego samopoczucia muszę powtórzyć mocz bo wyszła mi w nim krew i nie wiemy z p.doko0tr czy to jeszcze po okresie czy coś się dzieje
Gaja miała dziś lepszy dzień ale nie poszłam z nią na plac zabaw pospacerowałyśmy po parku tam mogła się wybiegać i wykrzyczeć do woli a ja byłam spokojna że nie wpadnie pod auto
M usypia Gajkę więc mnie już wieczór się zaczął z herbatką w ręku

http://www.suwaczki.com/tickers/860iio4p5bnysih3.png

http://www.suwaczki.com/tickers/ibm2i09kvjtx621v.png

Anulka śliczne nowe fotki dzieciaczków w podpisie :)

Justyna fajnie, że wyniki ok, mam nadzieję, że i ten mocz będzie ok :Kiss of love:

Ja się dziś urobiłam po pachy, dosłownie, Juniorek nawet dzielnie mi asystował (patrz: nie przeszkadzał :Oczko:). Wzięło mnie na gruntowne porządki w domku, włącznie z małym przemeblowywaniem w pokoju Piotrusia i stołowym, jestem padnięta :glass:

Dobrej Nocy :sen:

Pozdrawiam

http://suwaczki.maluchy.pl/li-27827.png

Dobry wieczór wszystkim:)

My juz od wczoraj w domku. Weselicho choc udane nie do konca zaliczone bo Majeczka w drodze z kosciola dostała goraczke 40 stopni, ktora zbijala sie tylko na chwile i po 2 h na nowo rosła-trwało to 2,5 dnia...Dobrze ze mielismy pokój na miejscu i moją mame jako opiekunke bo inaczej chyba poprostu wrócilibysmy do domu.
Do tej pory nie wiem co to było choc chyba stawiam na 5-ki bo zdarzylo sie jej tez wymiotowac -dokladnie tak przechodzila 3-ki.
W kazdym razie rzeczywiscie piekne Anulko fotki, bardzo fajnie ze spotkanie sie udało-myślami byłam z Wami-hihihhi.....ciesze sie tez ze choc fantastyczną Moniqetową rodzinke mialam okazje poznac osobiscie:)-wielka buźka dla Was!!!

Katia,Patusia, Aniołki-piękne fotki

Wszystkim zaległym JUBILATOM STO STO LAT!!!! I MOC BUZIAKÓW!!!!!!

Przy okazji i ja dziekuje za zyczonka:)

Justyna,Maja i Milenka

http://ticker.7910.org/an1cA7_0alX0010ODAwNjhqfDQwODcwMzQybGF8TWFqZWN6a2EgaXM.gif
http://ticker.7910.org/an1cEQb-Wnm0010MDQyODI0ZHwwOTg3NzhwYXxNaWxlbmthIGlzIA.gif

kochane moje

doczytalam troche wyrywkowo bo troche podczas pobytu w PL a troche od godziny... ale mniej wiecej...

na poczatke z gory przepraszamRADOSC, kochanie, w Zakopanym tak nam czas pobiegl szybciutko a do tego pogoda byla srednia ze nawet nie mialam kiedy do Ciebie zadzwonic i sie spotkac, az mi glupio, naprawde!!!!

co do reszty to z pamieci:

* slicznie dziekuje WAM wszystkim za krakowskie spotkanie, bardzo bardzo mi byl milo Was wszystkie (-tkich) poznac, Was Wasze polowki i maluszki!!!! zdjecia widzialam bez cenzury i te na ktorych mnie nie ma :lol: wszystkie super, wstawie moje jak tylko ogarne dom!!

*k8i kochana, mam nadzieje ze tata ma sie juz lepiej i ze Wy tez wyzdrowieliscie!!! cesze sie ze pobyt w KRK doszedl do skutku i ze sie poznalismy!!! buziaki dla G i Pati!! i szkoda ze placka nie zabralisie bo sama musialam go konczyc coby kg zbedne nie poszly tylko do mojej siosrty!! :lol: aha no i prosze sie z niczym nie wyglupiac w sprawie wiadomej!! jak tam wp siostry??

*olimpijko kochana, dopiero teraz spoznione ale szczere zyczenia urodzinowe!! oj, co to za pogmatwane choc ambitne plany!!! trzymam kciuki za ich szybka realzacje!! bedzie dobrze, ja tam w o wierze!!!

*justyna, Twoja Gaja podbila moj serce, taka agentka ze nawet mojego pieciolatka wytlukla :lol: chyle czola Wam obu za cierpliwosc i za niewyczerpane poklady energii! ciesze sie ze wyniki sa ok, to bedziesz moze nieco spokojniejsza??

*anulka, zdrowka dla MAjki!! ja tez somyslam sie ze to slonce moglo byc przyczyna tej goraczki!!! poza tym to i Toie dziekuje za spotkanie!! bylo mi bardzo milo!!!!

*katiaboss, co domojego scrapa dla Ciebie, ciesze sie ze sie spodobal, przyznam ze i mnie baaardzo sie on podoba!! jesli chodzi o jego fotke, za kilka dni powinna pojawic sie na moim blogu wiec jakby cos to zawsze tam moge Was odeslac... a swoja droga, rozbawilo mnie jedno, wiesz ze dwa dni po Tobie ja tez bylam w inwaldzkim praku miniatur??!!! to zaledwie 20km ode mnie!! tak malo brakowalo zebysmy sie i my spotkaly!!! szkoda!!!

*kronkis, slonce!! jak sie macie?? bylo mi bardz milo Was poznac!!

*starletko witaj, jak dawno cie nie bylo!!!

*doris, fajnie bylo poznac i Ciebe, moze dzieki temu spotkaniu da Ci sie na nowo "wdrozyc" na watek?? :D

*ann, bede teraz pic herbate myslac o Tobie!! :* szkoda ze ta Warszawa tak daleko!! ale bardzo sie ciesze ze dotarliscie do Krakowa, tak na dobra sprawe to ja tam sciagnelam dobry kawalek sierpniowko wrzesniowek!!!

*martusia, dobre ze z Bartkiem wszystko ok!!! a co do tej grypy, nie martw sie na zapas coc wiem ze to nie latwe!!

*agnieszka, u nas tez obylo sie bez interwencji w kanale, by u Was wszystko bylo dobrze!!!

*patusia widzialam fajne fotki!! jak tam samopoczucie???

czy ktos wiec cos o domince??? miala stawc sie na spotkaniu, mimo wyslanych smsow nie mialam z nia juz kontaktu, kochanie, bardzo zaluje ze nie udalo nam sie spotkac!!!!!!!

to tak w skrocie, jesli sobie przypomne conieco to dopisze

poki co lece do prania.
podroz w obie strony minela w miare spokojnie, dzieci znosne, nie powiem ze grzeczne ale daleko nie bylo :) dzieki temu co wymyslim przenosne dvd do samochodu :D i cukierki mim2 :lol:

Dzień Dobry

OLIWCIU WSZYSTKIEGO CO NAJLEPSZE I NAJPIĘKNIEJSZE
http://dl4.glitter-graphics.net/pub/1059/1059754l61at5thu4.gif

INKA super foteczki,biedna Majeczka

JUSTYŚ super że wyniki ok

RADOŚC mam nadzieje że przez noc odpoczęłaś

MONIK Witaj Kochana,cieszę się że wszystko ok

ANULKA śliczne foteczki przy suwaczku

Miłego i spokojnego dnia

Witam z :kawa::kawa:w ręku bo moje dziecko juz sie wyspało
Moniq kochana napisze jeszcze raz spotkanie super Ty i twoja rodzina jesteście fantastyczni Noah spokojniutki maluszek a Gaja jak Gaja jeszcze dwa tygodnie żłobek:Oczko:
Anulko super zmiany Zdjęcia w podpisie śliczne a twoje gdzie ??
patusia spokojnej pracy
Radość to dostałaś powera kochana a z takim pomocnikiem to pewnie tylko sprzątać układać i meble przesuwać :love:
Inko :love::love:super zdjęcie ze spotkania i ogromny buziak dla twoich córuń
Oliwko wszystkiego co najlepsze z okazji 2 urodzin
http://dl3.glitter-graphics.net/pub/450/450603ss06xdzo9s.gif

http://www.suwaczki.com/tickers/860iio4p5bnysih3.png

http://www.suwaczki.com/tickers/ibm2i09kvjtx621v.png

dziendoberek

monia / inka super foteczki. ale z was laseczki
moniq a ja juz nie pamietam czy twoi synowie mowia po polsku? dogadywali sie jakos z dziecmi polskimi na spotkanku. ciesze sie ze pobyt w pl sie udal.

a u nas pada...::(: dzis w zlobku "family day" wiec ok 11 ide tam na kawke i ciacho i troszke pobawic sie z bartusiem. dostaniemy tez folder z calego roku ze zdjeciami bartusia i opisem co robil, czego sie nauczyl itp