Skocz do zawartości
Forum

Sierpnióweczko-Wrześnióweczki 2007

martusia

Rekomendowane odpowiedzi

Juz jestesmy....
Tak MArtusia- olisia miala tu montesori i do szkol pozapisywana ale z racji decyzji o powrocie (pytalas o powod-lepiej krecacy sie biznes w pl ktorego trzeba pilnowac juz osobisci-mowie o A i jego fachu, bo do tej pory wystarczylo raz na jakis czas sprawdzic i zlecic stad prace bo wszystkiego na miejscu pilnowal moj brat a ze teraz otworzyli spolke to juz A musi byc na miejscu ........) musze pozalatwiac wszystko w pl...przedszkole,szkoly itp...aha no i obywatelstwo.....bedzie dobrze...to tylko 2 lata i wiem ze Nora odkupi ode mnie udzialy i te 2 gabinety wiec jakos mnie to nie martwi...najgorsza rozlaka ale juz mam bilety na swieta , pozniej olisia przyleci na troche pozniej w marcu ja i tak bedziemy dzialac....

PIekne zdjecia zadowolonych Radosci....

Musze zamowic lunch bom glodna....

do potem

Agnieszka31
Olimpia- ja troszke zakrecona ale czy ja dobrze zrozumialam ze Ty jeszcze w IRL 2 lata?????a A i Olisia w PL??????

tak Agus...to najgorszy scenariusz ale chce go zrealizowac w rok....chce otworzyc jeszcze jeden gabinet, bujnac go i wtedy sie wycofac....
ahhhhhhhh

i ja witam,

fatalnie sie dzis czuje. od rana zawalony nos, boli mnie gardlo, glowa, kaszle... ech.....
goraczki brak wiec nie jest to chyba swinska grypa. dzis rano podawali w wiadomosciach ze kolejna osoba zmarla w irlandii na ta grype. tym razem calkiem zdrowa osoba. jakis tydzien temu zmarla 18 letnia dziewczyna w dublinie ale ona miala wczesniej jakies problemy zdrowotne....::(: boje sie...

olimpijka teraz wszystko rozumiem. oby czas szybko zlecial... a czemu zmieniasz oli obywatelstwo? czyzby miala irlandzkie? bartek sie urodzil tu ale ma polskie

witam i ja:)

patusia sliczna fotka:)
olimpia fajne plany,napewno dasz rade:) a kto sie opiekuje Olisia w Pl? Twoja mamusia?
aga dzielny Pierozek:) moze pokazesz nam dzieciaczki bo dawno ich tu nie bylo:36_3_14:
radosc super basenowe foty :) i ja czoraj zabralam Pyzulinke po raz pierwszy na odkryty basen, miala radoche,ze hohoho, tyle,ze ja troszke zmeczona bo bylam z nia sama i wszedzie z nia chodzilam,nosilam, plywalam....ale ogolnie mowiac bawilysmy sie przednio:)
i ja sie chwale-Pyza dzis chodzila od rana bez pieluchy i o dziwo wola siku i siada na nocnik :) moze w koncu dojrzala:)
justys silek kochana a co do wizyty w sc to oczywiscie zawsze zapraszam :) warunki sa jakie sa (starletka potwierdzi) ale zawsze was ugoscimy:) nawet na nocke:)

https://www.suwaczki.com/tickers/qb3c20mm3qjwdkik.png

https://www.suwaczki.com/tickers/klz9gu1r7qog6xz9.png

Martusia należą się 2 dni tzw. opieki na dziecko.
Jeśli chodzi o chorobę dziecka to należy się do 60 dni w roku 100% płatnego L4 (musi być L4 od pediatry). Reszta już normalnie 80% płatna.
Tobie życzę dużo zdrowia :Kiss of love:

Ala u nas w nocy też grzmiało i strasznie lało... Teraz ciepły dzień...

k8i zdrówka Kochana :Całus:

Kronkiś brawa dla Klaudynki :36_2_25:

Justyna dziś odbierasz wyniki, tak?? Trzymam kciuki, będzie ok na pewno :)

Pozdrawiam

http://suwaczki.maluchy.pl/li-27827.png