Skocz do zawartości
Forum

Sierpnióweczko-Wrześnióweczki 2007

martusia

Rekomendowane odpowiedzi

mkarasowska kolejny link wklejasz w tym samym poscie, moga byc dwa, trzy, cztery itd.
aga super, choc usmiechu brakuje (gdzie chodzisz do fryzjera?)
mada czemu tak dlugo bylas odcieta?

a ja w tym zabieganiu nie napisalam (skupilam sie ze Pati przyszla do Szymuli) ze z k8i czas milo i szybko plynie, szkoda ze musiala isc bo bym ja chetnie jeszcze zatrzymala, oderwalam sie na chwile od mojego biegu

EEEe tam od razu uzależnienie :666::666:
Nie wiem co się stało na łączach, ale przez to usiadłam do kodeksu cywilnego...brrr....pewnie mój małż będzie mi teraz regularnie siec zabierał he he...to się pouczę.

Kajecik nam zaczął płakać...to go myk do wanienki, wykapaliśmy, nakarmiliśmy i poszedł spać...uwaga!uwaga! BEZ PŁACZU!!!!:yipi::yipi::yipi:

aga laska z Ciebie niezła!! no no no!!! fryzurka bardzo mi się podoba - twarzowa!!! superowo wyglądasz.

Magda & Kajetanek
http://parenting.pl/galeria/data/500/thumbs/IMG_00263.JPGhttp://ticker.7910.org/as1cA6GrmRJ1110MzIxfDU2MWR8S2FqZWNpayAtIE91ciBMaXR0bGUgUHJpbmNlIGlz.gif4th B-Day

Gość Agnieszka31

witam wieczorowa pora

Alka juz spi chyba od poltorej godziny, nie wiem poniewaz lezac z nia chyba wczesniej zasnelam ale juz wrocilam do realu

Aga- fryzurka super!!!!!!!

Ann, K8i- zazrdoszcze spotkania

Ann- jak zalozyc galerie???????????????????????

wszystkie zdjecia super

Gość Olimpijka

witajcie
jestem na bierzaco ale nie daje rady nic wiecej pisac
walks z mieszkaniem trwa......wrrrrrrrrrrrr a na dodatek probelmy w firmie
olimpia zdrowa i wsuwa bananowa kaszke na sniadanie a ja zmeczona,zla i do tego mega steskniona za mezem
niech to moje mieszkanko wreszcie bedzie git to wam fotki powstawiam....aha moniq-drzwi powiadasz...owszem byly ale kaszaniarze tak je zamontowali ze po 3 dniach wyrywali i czekam teraz na nowe na specjalne zamowienie u stolarza :( buuuu beda 17 grudnia a do tego czasu lazienka i wc i sypialnie open 24h :) moj mąż aż monitor gryzie jak mu takie wiadomosci przekazuje...no nic na tym nie koniec ale smecic wam nie bede :( buziole dla wszystkich

ps.zdjecia przecudowne

aha ja tu ciagle z wami duchem jestem :)

Gość Olimpijka

dzieki Ann- Ty to zawsze taki dobry duszek.......oj jak fachowcy przebiora miarke to uwierz mi ze tak wam sie wysmece ze naprawde dosc bedziecie mnie mialay...poki co cierpliwosc moja napieta i zaczyna sie nadrywac...a do tego @ bedzie w niedziele wiec i psychicznie oslabiona ....ale DR

Gość Olimpijka

o prezentach mowa byla wiec moj m dostanie telefonik wypasiony z czytnikiem linii papilarnych i innymi takimi gadzetami :) rodzice dvd , brat z zona zmywarke a dzieciaki to m.in robot,konik,lalaka barbie,farby do szkla,mp4 apple, spodniczke mini, aparat cyfrowy....takie listy do mikolaja wyslalay z takimi zyczeniami to maja.... :) ja zmieniam samochod z mojego yarisa verso na cos wiekszego i mowilam m ze juz mi starczy ale on chce niespodziewwanke....no to dla mnie moze byc :)

aha Katia olimpia w irl ma hustawke GRACO LOVIN HUG SWING – Top Online Toy Store in Ireland, Games & Toys Online from Smyths Superstores bardzo ja sobie chwale i jest do 18kg :)

A ja zamiast iść spać (jutro wielkie sprzątanie) to siedzę i się bawie Photoshopem....Jakie to czasożerne!!

Olimpia boskie zdjęcia córuni!!! widzę, że sznurówki w buźce to już normalka :sofunny: Mój Kajet co zdjęcie to ma ślinę za zakręcie (dzisiaj ja nie czuję, że wieczornie rymuję:smieszne:). Fachowcami się nie przejmuj - co Cie nie zabije to Cie wzmocni!!! Mnie czeka niedługo montaż kuchni i drzwi wejściowych....bleh...już to widzę...

Magda & Kajetanek
http://parenting.pl/galeria/data/500/thumbs/IMG_00263.JPGhttp://ticker.7910.org/as1cA6GrmRJ1110MzIxfDU2MWR8S2FqZWNpayAtIE91ciBMaXR0bGUgUHJpbmNlIGlz.gif4th B-Day

Gość Olimpijka

patusia- przyszly tydzien rozstrzygnie czy fachowcy wyjdą ode mnie z mieszkania z jajami czy bez....bo jak osiągne apogeum zlosci to nie recze za siebie i swoje czyny.... a mialam sie wprowadzic najpozniej 8 grudnia ahhhhh ........... no nic jutro smigam z ludzmi ktorzy mnie na NK odnaleźli na bronka (ukłon w strone Madalenki ;) ) i to ma mi humor i moje morale poprawic :)