Skocz do zawartości
Forum

Sierpnióweczko-Wrześnióweczki 2007

martusia

Rekomendowane odpowiedzi

Moja imienniczko Patrycjo w dniu TWOICH 2 URODZIN
Wszystkiego czego pragniesz, czego szukasz oraz o czym marzysz. Wielu pięknych chwil, dni, miesięcy i lat. Bukietu kwiatów co dzień, miłego słowa co chwilę oraz szczęścia przez cały czas życzy...Patrycja,Tomek,Natalka,Zuza
http://dl6.glitter-graphics.net/pub/1697/1697786r1316z49iy.gif

Dzień Dobry

Dobrze że to już piątek i od 14 mam weekend

JUSTYNKA tak zostało to na śniadanko będzie,kciuki za pozytywne wyniki

RADOŚC odpoczywajcie

martusia

anulka robia test na muko standardowo wszystkim dzieciom z podejrzeniem astmy. pytalam o singulair bo moze na jesien wprowadza bartkowi jak po wziewach nadal bedzie chorowal. poki co jest ok. a dlugo braly singulair, dlaczego sie nie sprawdzil?

singulair - dobry lek ::): mam w zapasie....
mam nadzieję, że Bartuś nie będzie chorował - trzymam kciuki

po cichutku mowie dzien dobry bo dlugo mnie nie bylo ale zaraz postaram sie wyjasnic nieobecnosc.
Po pierwsze bardzo ale to bardzo dziekuej za zyczenia dla mnie i coreczki, po drugie rownie wazne bardzo przerpaszam agnieszke i obiecuje poprawe....odbierz za chwile jak skoncze posta :D

Zatem u nas akcja powrot do pl......dluga i zmudna bo okolo 2 letnia ale miejmy nadzieje ze zakonczona sukcesem.
Olimpia juz w pl, A wraca we wrzesniu a ja sama siedze i bujam gabinety zeby miec co najmniej 4 dentystow zarabiajacych na mnie :D
poki co plan 2 letni zaklada ze uda mi sie otworzyc jeszcze jeden gabinet z 2 dentystami i wtedy bede mogla je sprzedac i wrocic do pl do gotowego domku (ktory A ma konczyc) z zapasem gotowki na otworzenie wlasnego biznesu tym razem w pl :D
Najgorsza rozlaka i widzenia z rodzina co 2 miesiace.....bo zakladamy ze oni albo ja na conajmniej tydzien musimy leciec do siebie :)
Wiec kochane wybaczcie mi ze mniej czasu na wszystko ale pakowanie O i A zajelo mnostwo czasu a do tego dochodzi mi sprzedaz aut i domu wiec mam co robic...pomijajac prace do ktorej juz i tak zadko zagladam :D
zaciskam kciuki zeby udalo sie w rok to zrealizowac i osiasc w pl.....
Milego dnia Wam zycze goniac moj niedoczas....
buziaki

martusia
olimpijka czyli oli i maz w pl a ty w irl przez dwa latka?? oj wspolczuje rozlaki. no ale ladnie bedziecie ustawieni na przyszlosc. a co was tak wzielo na powrot do pl?
zycze powodzenia w sprzedazy domu bo teraz ciezko cokolwiek sprzedac.

My nigdy nie chcielismy tu zostac na zawsze a finansowo nam sie tak udalo ze mozemy wrocic i zyc normalnie.Zabezpieczenie w pl mamy w postaci 3 mieszkan, domu do wykonczenia, 2 dzialkami no i tutaj dom i 2 firmy wiec jakos to bedzie mam nadzieje :D
Najgorsze ze moj malzonek marzy o lodzi i ogladal ostatnio jakas warta wiecej niz nasz dom w irl wiec....mam nadzieje ze po sprzedazy nie zamazy mu sie kupno tej lajby :D:leeee:
Rozlaka ciezka ale damy rade a sprzedac dom nie tak ciezko teraz....dobre kredyty sa i z racji recesji ludzie mysla ze kupuja cos taniej.....

Kochane bardzo dziękuję za życzenia dla pati
od powrotu do warszawy mam mega urwanie głowy(tata w szpitalu,pati chora,wp mojej siostry,patrycji urodziny plus dodatkowa robota) wybaczcie,ze nie piszę ale juz w pon powinno sie wszystko unormować i obiecuję,ze napiszę dłuuuugaśnego posta i wrzuce zdjęcia z Krakowa.Ps. spotkanie było naprawdę superowe:36_2_15:.
wszystkim bez wyjątku i osobiście złoze życzenia w pon na spokojni,bo nie chcę tak w pośpiechu.
tęsknię i myślę :36_3_15:

k8i & Pati :Całus:

http://suwaczki.maluchy.pl/li-23419.png

Już jestem i zaczynam weekend

OLI to faktycznie duże zmiany,trzymam mocno kciuki żeby wszystko ułożyło się po waszej myśli i według planów:11_9_16:

JUSTYNKA mam nadzieję że teraz po badaniach wszystko się wyjaśni

K8I
zdrówka dla Pati i szybkiego powrotu taty ze szpitala

Stronka za Patrycję z najlepszymi życzeniami oraz za spełnienie naszych marzeń!!!

Justyna dobrych wyników badań!

Oli powodzenia, niech wszystko się ułoży tak jak chcecie, jesteście szalenie zaradną rodzinką, więc z pewnością będzie ok :)) I by te 2 lata szybko minęły, byście już mogli być ze sobą bez przerwy :)

k8i to u Was intensywnie, oby do przodu, my tu cierpliwie zaczekamy na Twój fiolecik :))) Zdrówka dla Patusi i Taty, trzymajcie się :36_3_13:

My zaraz zjemy obiad i jedziemy na wieś :)

Pozdrawiam

http://suwaczki.maluchy.pl/li-27827.png

Dzieki dziewczyny za wsparcie....wiem ze sie uda.....
MArtusia-no wlasnie 2 lata dlatego ze mieszkania wynajete a dom sie konczy :D
z samych wynajmow sporo jest pln......wiec zle nie jest...
Justynka-bedzie dobrze....trzeba tylko w to wierzyc :D
buziaki i sciski...uciekam dalej ganiac....

Gość Agnieszka31

Patrycjo- moc buziakow od nas!!!!!!!!!!!!!!!!!!!tulimy mocno i zyczymy zdrowka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Olimpia- teraz wiem ze to Ty kochana dzwonilas, co odbieralam to cos rozlaczalo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
a ze wzg ze nie wyswietlal sie numer nie wiedzialam ze to TY!!!!!
ciesze sie niezmiernie ze wszystko sie WAM uklada, i bardzo sie ciesze ze moment kiedy wystarczy wsiasc w samochod i przyjechac do WAS przybliza sie, hihihi
mam nadzieje ze rozlaka przeminie w mgnieniu oka!!!!

pozdrawiam wszystkich serdecznie,
jutro nie zajrze pewnie, imprezka mi sie szykuje Aliszonka,
buziaki i spokojnej,

Agnieszka31
Patrycjo- moc buziakow od nas!!!!!!!!!!!!!!!!!!!tulimy mocno i zyczymy zdrowka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Olimpia- teraz wiem ze to Ty kochana dzwonilas, co odbieralam to cos rozlaczalo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
a ze wzg ze nie wyswietlal sie numer nie wiedzialam ze to TY!!!!!
ciesze sie niezmiernie ze wszystko sie WAM uklada, i bardzo sie ciesze ze moment kiedy wystarczy wsiasc w samochod i przyjechac do WAS przybliza sie, hihihi
mam nadzieje ze rozlaka przeminie w mgnieniu oka!!!!

pozdrawiam wszystkich serdecznie,
jutro nie zajrze pewnie, imprezka mi sie szykuje Aliszonka,
buziaki i spokojnej,

Agus-tak to ja.....i nawet nie wiesz jak mnie ogromnie cieszy mozliwosc weekendowego dojazdu lub oczekiwania na Was i reszte W-wy :d

spokojnej nocy