Skocz do zawartości
Forum

Sierpnióweczko-Wrześnióweczki 2007

martusia

Rekomendowane odpowiedzi

Dzień dobry

Kajtusiu Kochany,
dużo zdrówka, uśmiechu, szczęśliwego i beztroskiego dzieciństwa oraz by każdy kolejny dzień był lepszy od poprzedniego
http://images47.fotosik.pl/2/352cc9987c5b3001.jpg

Starletko normalnie głowę popiołem :Kiss of love:
Asiu ogromnie cieszą wieści o Mamie i Piotrusiu :Kiss of love:
Inka udanych zakupów
Doris udanego koncertu. Zazdroszczę po cichu bo koncerty mają niezwykle spektakularne. Całe towarzystwo się świetnie bawi przy okazji :Śmiech:

Dzieci powoli usypiają a ja mam czas na relaks :Śmiech:

Gość starletka

Anulka to mi zadałaś pytanie :Śmiech:
Leci sobie powolutku - walczę z atopowym zapaleniem skóry u Dominika dodatkowo z bólem przy przebijających się piątkach z atakami astmy u Natalki.
11 lipca mieliśmy wyjeżdżać na wakacje ale tydzień przed cofnięto Bartkowi urlop.
No i tyle dobrego hihi
niezły elaborat mogłabym napisać :Oczko:

starletka
Anulka to mi zadałaś pytanie :Śmiech:
Leci sobie powolutku - walczę z atopowym zapaleniem skóry u Dominika dodatkowo z bólem przy przebijających się piątkach z atakami astmy u Natalki.
11 lipca mieliśmy wyjeżdżać na wakacje ale tydzień przed cofnięto Bartkowi urlop.
No i tyle dobrego hihi
niezły elaborat mogłabym napisać :Oczko:

no to nic nowego...górka za górką Kochana...ściskam w takim razie i niezmiennie ucieczki od kłopotów życzę :Całus:

Gość starletka

Anulka
starletka
Anulka można się przyzwyczaić :Śmiech::Śmiech::Śmiech::Śmiech:
a Twoje dzieciaczki zdrowe?

chyba tak, bo kataru raczej chorobą nazwać nie można...cały lipiec był spokój, ale teraz pokrzywa, komosa i bylica zaczęły pylić i dzieciarnia zareagowała

no to super :)
u nas też pyłki dają się we znaki niestety

rety ale mam dzisiaj rozbity dzień... od rana boli mnie głowa i chodzę do tyłu - nic mi się nie chce....

po za tym wpadłam na chwilkę i wystraszyłam wszystkie :Śmiech: no prawie wszystkie

hop hop z polskiej ziemi
wpadam tylko szybciutko, z pokichana polska klawiatura, nic nie moge na niej znalezc ale kawusia justyny jest wiec wszystko gra.
ja czekam na slonce bo w kalwarii srednio je widac zeby nie powiedziec ze wcale.
witam zgube starletke, doris, zycze udanego koncetru u2 czy to w katowicach??

inka, my chetnie do jordana przyjedziemy tylko gdzie dokladnie? ja to tylko pamietam str od reymonta i od bloni, daj namiary na tel i bedziemy o 11tej> jak nie to sie zdzwonimy moze jutro>

buziaki kochane moje!!!

hej babeczki-przede wszystkim Starleko witaj!!!!!czemu Cie tak mało tu??:)

Moniq-no to fajnie-mam tylko nadzieje ze sie wyrobie....ale postaram sie na maxa:) a wolałabym od reymonta-chyba mniejszy problem z parkingiem:)

Anulka zaraz Ci wrzuce fotke kiecki bo jakas tam cyknelam:)tylko prosze pomincie w ogladaniu moje wory pod oczami i brak makijazu:)

korzystam ze Majapo raz 1 od 2 miesiecy zasnela sama popoludniu

Justyna,Maja i Milenka

http://ticker.7910.org/an1cA7_0alX0010ODAwNjhqfDQwODcwMzQybGF8TWFqZWN6a2EgaXM.gif
http://ticker.7910.org/an1cEQb-Wnm0010MDQyODI0ZHwwOTg3NzhwYXxNaWxlbmthIGlzIA.gif

ślicznie wyglądasz, Inko i superowa sukieneczka :-)

buziaki tylko przesyłam, nie ejestem w stanie nadrobić, może jutro coś się uda, od wczorajszego wieczora piekłam biszkopty, bo jako prezent na zaległe urodziny chłopców i dzisiejsze Kajetanka obiecąłam im upiec torty, jakie chcą i właśnie skończyłam i padam :-)
Za życzenia dla Kajtusia ślicznie dziękuję :*

Kuba (4.07.2000), Kacperek (18.07.2004), Kajtuś (6.08.2007),Ania (20.10.2010)

tak na wszelki wypadek potwierdzilam jeszcze ta rezerwacje w Wedlu-bo robilam ja z miesiac temu...

no dobra to koniec obijania i czas zaczac sie pakowac skoro chce dotrzec jeszcze na spotkanie z Moniq do jordana:)(ale to bedzie intensywny dzien-jaaaaa)

a sobota w krk ma byc troche pochmurna ale ciepła-25 stopni wiec bedzie dobrze dziewczyny;)

Justyna,Maja i Milenka

http://ticker.7910.org/an1cA7_0alX0010ODAwNjhqfDQwODcwMzQybGF8TWFqZWN6a2EgaXM.gif
http://ticker.7910.org/an1cEQb-Wnm0010MDQyODI0ZHwwOTg3NzhwYXxNaWxlbmthIGlzIA.gif

dobry wieczór

Monia witaj Kochana. Zadomowiłas się już w Polsce? :Oczko:
Inuś Skarbie. Sukieneczka super. Z reszta Ty ładna dziewczyna to i ładnie Ci we wszystkim. Ja niestety mam za mały biust, żeby się w taka ubrać.
Co do spotkania w Krakowie to wszystko jest na dobrej drodze. Bardzo bym chciała się z Inką zobaczyć kurcze. Jesli nam się uda to może i my podjedziemy na to spotkanie przedpołudniowe.