Skocz do zawartości
Forum

Sierpnióweczko-Wrześnióweczki 2007

martusia

Rekomendowane odpowiedzi

Hej

Justyna wszystkiego naj naj naj i buziaki urodzinowe :mylove::Kiss of love:

Patusia super fotki, Natalka jest wysoka dziewczynka :)

Moniq, Patusiu jutro Mama ma operację, po pracy do Niej od razu jadę...

U nas spokojna niedziela, zresztą po domowemu, bo całą noc i większość dnia padało...
Ale chociaż jest czym oddychać teraz :)
Byli znajomi, wcześniej zaliczyliśmy zakupy i byłam u Mamy... Od jutra sama w pracy przez 2 tygodnie jestem...

Pozdrawiam

http://suwaczki.maluchy.pl/li-27827.png

Gość patusia23

Dzień Dobry

Ja już na nogach Moje dziecko przyszło do Nas z wszystkim co jej Natalka przywiozła wygoniło mnie przytuliło tate i śpią (mama mi mówiła że ja taka sama byłam więc wiadomo po kim to ma)

RADOŚC tak Natalka to wysoka dziewczynka,zdrówka dla mamy i kciuki mocno zaciśnięte za operacje

Miłego i spokojnego

witam poniedzialkowo z herbatka ::):

milego dzionka dla wszystkich

u nas pogoda o dziwo ladna. sloneczko swieci :Śmiech:

moniq poprosze o przepis na muffinki. moje wyszly ok ale mogly by byc lepsze. zrobilam dwa rodzaje, jedne z czekolada a drugie z malinami. czekam na twoj przepis. nia ma jak francuskie muffinki. ja uwielbiam te z cusine de france.

witam sie poniedziałkowo:)

przede wszystkim moc serdeczności dla Agnieszki i Justynki z okazji ich sobotniego święta:)sto lat sto lat niech żyją żyja nam nasze zawsze młode 18-stki:)

ann-o rany:Padnięty: nakarmić i położyć 6 dzieciaków to nie lada wyczyn!szok!chyba z tym odopczynkiem to poczekamy jak wrócisz z urlopów;)
radości-bardzo mocno trzymam kciuki za Twoją Mamę!bądźcie dzielne!ja wierzę,ze będzie dobrze!tulę!
justyna-heheh,miałam podobny pomysł,aby zabrać z Wawy dla moniq małosolne ogóry,ale mnie ubiegłaś;)czekam na zdjęcia z ciuchci.miłego ostatniego dnia urlopu M!
ala-wojaże się zapowiadają!super.czekamy na relacje fotograficzne!bawcie się dobrze i wypoczywajcie!
martusia-no i gdzie te obiecane foty włosów?hm?
moniq-jak tam trójca wyszła?:36_1_21:z aureolkami?g siedział wczoraj i zaśmiewał sie z filmików z gajllardem:)

patusia-a gdzie takie czyste morze jest wPolsce?piękne zdjęcia i Zuzi i Natalki!a co do przechodzenia ze swojego łóżka do tatusia to ze mna było identycznie.zawsze wypędzałam mamę z łóżkai kazałam jej iść do siebie:36_1_22:heheheh

my po weekendzie u teściów. trochę wypoczęłam,powdychałam lepszego powietrza,patula sie wyganiała!super taki weekend!
w weekend kolejny slub i wesele,a od poniedziałku działka z rodzicami!trzeba wszystko popakować,itd.
bardzo prosze o wyrozumiałość dla mnie na spotkaniu krakowskim,gdyż będę jechała prosto ze wsi i niestety tam nie uwidzi sie fryzjera,żeby zrobić odrosty .więc będę zapuszczona,ale za to wypoczęta:):)
no i tyle sobie posiedziałam przy kompie!
czas obiad zacząć szykować,bo g głodny wróci z pracy a tu puchy w garach:36_2_20:

to ja buziakuję
papa

k8i & Pati :Całus:

http://suwaczki.maluchy.pl/li-23419.png

kuku

k8i, wyszla trojca nawet z anielskimi skrzydelkami :lol: a Krasnystaw to faktycznie koniec swiata :lol: dobrze ze tam dwoch miesiecy nie spedzisz :D

martusia, moje muffinki sa z biala czekolada i z malinami (w jednym) prepis baaaardzo prosty: i mimo ze francuski, to i po polsku znajdziesz ten sam
oto on
eight przy garach: Mufinki z białą czekoladą, malinami i żurawiną

zmykam po Natanka

patusia, fotka super

martusia, z tymi mufinkami to tk jak pisze eight, im mniej je ymiszasz tym lepsze :D j sie dlugo nimi zajadalam bo pyszne no i przedobrzylam bo juz nie moge na nie patrzec :lol: ale wroci mi aptyt na muffinki :D

po Natanka nie poszlam bo K mi go przywiozl po drodze z pracy jaka sobie znalazl na lato (ma dwutygodiowa fuche u znajomych, bedzie za co do Polszy pojechac :lol: )

wznawaim pytanie o Zone dyplomaty, nikt nie czytal??

Gość patusia23

JUSTYNKA super foteczki no i plażowiczka extra

MONIK niestety nie czytałam więc nie pomogę (jak ja lubię przeglądac TWÓJ BLOG to co robisz normalnie mnie zadziwiasz i zaskakujesz a to co zrobiłaś na butelkach rewelacja)

AGNIESZKA dla Ciebie też spóźnione ale szczere życzonka wszystkiego co najlepsze

Gość Agnieszka31

witam sie i ja

Justys- zdjecia super, a Gaja z kucykami super wyglada!!!!!oczywiscie kopac nie bede, hihihi,

Patusia- zdjecia rowniez rewelacyjne, nie moge sie doczekac kiedy moje dzieciaki beda se tak fajnie razem bawily!!!

u mnie jest mama na 2 tygodnie wiec ma sie kto zajmowac Ala , ktora niestety jest na nie w kazdej dziedzinie zycia,
niestety na odpampersowanie nie mam co liczyc w najbliszej przyszlosci, nocnik jest bleeeee, a na sile jej nie bede zasadzala,

PIerozkowi po cudownych nocach, przesypial nawet 10 godzin non-stop , znienilo sie, buuuuuuale mam nadzieje ze to wina kataru torego zalapal od Aliszonka,

koncze, jakies Karmi na mnie czeka, buziole, spokjej nocy