Skocz do zawartości
Forum

Sierpnióweczko-Wrześnióweczki 2007

martusia

Rekomendowane odpowiedzi

witam wieczorem

alez tutaj ruch, dla nieobecnych super, beda miec malo do nadrabiania :lol:

u nas po week endzie, pogoda super, znowu sie opalilam, jak tak dalej pojdzie to bede mulatka :)

justyna, super ze jeden egzamin juz za Toba!! i zdany!! juro tez tak bedzie, ja tam w Ciebie wierze!!!!!!!

aniolek, super fotki

patusia, ale wlaczyliscie turbo zasilanie, kawal roboty odwalony, swietnie!!! spokojnej nocy dla Zu!!! a jakie lozeczko ma teraz???

a skoro o lozkach mowa, nie wiem czy w polskiej ikeii jest taki model lozka mlodziezowego, ono jest z dodatkowa szuflada od spodem a tam miejsce na drugi materac i dodatkowe lozko, to jest bialy zestaw, do tego szafka wysuwana, waska za glowa.... ktos takie cos ma albo wie czy to dobre?? chcialam to Natankowi kupic...

Gość patusia23

Dzień Dobry

Ja już na nogach,Zuzanka w nocy bez problemu śpi do tej pory jak księżniczka (i oby tak zostało)dziś dalszy ciąg malowania i remontów

JUSTYNKA powodzenia na egzaminie

MONIK tak jest u Nas takie łóżko o którym piszesz jak byliśmy w ikei to widziałam powiem Ci że fajne,

Mój Kochany malarz
http://m.forum.parenting.pl/galeria/data/500/medium/DSC07658.JPG
No i ściana po
http://m.forum.parenting.pl/galeria/data/500/medium/DSC07660.JPG
łóżka dziewczyn
http://m.forum.parenting.pl/galeria/data/500/medium/DSC07659.JPG
No i kuchnia
http://m.forum.parenting.pl/galeria/data/500/medium/DSC07664.JPG

dziendobry

no i znow poniedzialek, znow w pracy .. kolejny tydzien sie zaczyna....

patusia super pokoik dla dziewczynek
aniolku wspolczuje problemow z liderka / zastepca..
mineralka fajna barierka do lozeczka

wiecie co, ja chyba jeszcze nie jestem gotowa na odstawienie bartusia do innego pokoju. tak sobie mysle ze chyba jeszcze z rok bedzie z nami.

a ja znow dzis rano mialam przprawe z menadzerka ze zlobka. stwierdzila ze mam jakies zaleglosci w oplatach a ja jestem pewna ze wszystko regularnie place.... :Zły::Zły:
czasami to mam wszystkiego dosc, pracy, zlobka... najchetniej rzucilabym to wszystko i zostala z bartusiem w domu...
tylko wiem ze wtedy bylo by chyba gorzej.

Gość Olimpijka

dzien dobry

Patusiu- super malarz i swietny pokoj :D Zuza spi po prawo????

Jutsyna- sciskam

MArtusia- wspolczuje takiego poczatku tygodnia, a menadzerka to chyba ma jakis plan......moze potzrebuja miejsca w zlobku ??? nie daj sie i tyle.

Ja dzisiaj @ i zostalam w domku....a w zasadzie to chyba bede wszystkie pon miec wolne bo higienistka daje rade sama :D

Moniq- podaruj mi troche slonca :D u nas cieplo ale na zmiane slonko,deszcz i tak 3 dzien :D

milego dnia- ja uciekam na sniadanko :D

Gość Olimpijka

martusia
olimpijka juz sama sie zaczynam zastanawiac czy rzeczywiscie nie potrzebuja miejsca w zlobku... . smacznego sniadanka

Wiesz dziwi mnie to ze sie tak czepiaja, a to wozek, a to ubrania ,a to kasa i ciagle cos.....wg mnie to jak nic patrza Was wykurzyc.....nie daj sie.....nie wiem jak u Was ale ja mam kontrakt gwarantujacy Olsii pobyt w zlobku do 5r.z bo tak zadeklarowalam przy zapisie i na tyle mi dali :D wiec jak cos to sila beda musilei nas wykurzyc....aha a najbardziej draznij mnie to ze w panstwowych zlobkach "gorzej" traktuja dzieci zeby sami rodzice je zabrali :( smutne ale prawdziwe......oby Was ominelo :)

My pojadlysmy...Oli poprosila o pancake z jablkami :D wiec dostala, zjadla a teraz idziemy poszukac kiecki dla babci na slub kuzynki :D

milego dnia

Gość Agnieszka31

witam

zdjecia piekne, pokoj cudowny, kolory takie jakie lubie,

dzieciaki juz spia, od tygodnia Ala dzieli pokoj z Pierozkiem, Ala juz bez dziennych drzemek wiec szybciej zasypia wieczorem ale w nocy budzi sie kilka razy (PIerozek tylko raz),
u Ali typowy bunt dwulatka, forme kary musze wymyslec, hihihi

spokojnej nocy zycze

Gość patusia23

Witam Kochane

Już prawie skończone jeszcze drobne poprawki no i sprzątanie (Nasz pokój jest zielony i ma żółte palmy jak zrobię fotki to wam wrzucę)

OLI tak Zuza śpi po prawej (i w jej ciągu są jej rzeczy a w Natalki jej tak zrobiłam każda ma swoje miejsce)

JUSTYNKA Moje gratulację

MARTUSIA nie daj się w żłobku

Hej

Justyś
moje gratulacje Kochana :36_2_25::brawo:

Patusia śliczny pokoik dziewczynek :) Dobrze, ze remont do przodu :)

Aniołek ładne fotki, Kacperek mały strażak :))

Martusia współczuję przepraw w żłobku, faktycznie dziwne to wszystko ::(:

Agnieszka to Pierożek mały śpioch :lol: U nas tez momentami bunt trwa, Piotruś uparciuszek :Oczko:

k8i fajnie, że juz jesteś z nami, napisz jak wypoczynek sie udał, jak wrażenia :) Już widziałam super fotki na NK :))

Pozdrawiam

http://suwaczki.maluchy.pl/li-27827.png

Radosc-ale fryzurka zmienila Ci synka, super wygląda!!!-rzeczywiscie łobuziak-zwłaszcza z tym kuku na czole;)
Patusia-fajnie ze remont idzie Wam tak szybkim tempem....a efekty bomba:)
Agnieszka-to widze ze nie tlyko moja Majka odmówila dziennych drzemek...u nas juz od 1,5miesiaca zabawiamy sie cały dzien-ale fakt ze 19-20(nie poźniej)poprostu pada!!!.....no i przesypia raczej nocke od kiedy nie spi w dzien
Justys-wielkie gatki!!!!
k8-ja tez z niecierpliwoscia cekam na fotki!witajcie spowrotem kochani!
Moniq-zupełnie przypadkiem znalazłam fajne miejsce na Wasze spotkanie:):)....o ile "menu" bedzie Wam odpowiadało-bo to pijalnia czekolady Wedel (sąsuper desery dla dzieci:)...jest wewnatrz-coprawda w centrum handlowym "GALERII kRAKOWSKIEJ", ale całkiem na uboczu i z super ogródkiem dla dzieciaków.Rezerwacji mozna dokonac bezpłatnie, z tego miejsca macie jakies 5 minutek na rynek, do plant i jakies 2 minutki od dworca PKP(dla niezmotoryzowanych)....ogródek dla dzieci wylada naprawde fajnie:)-jak mi sie uda to zrobie Wam fotke przy okazji
Pijalnie Czekolady WEDEL - Strona gĹ�Ăłwna ť

szkoda ze na fotka na stronce nie widac tego ogródkla i kawiarni-bo jest tylko druga ktora rowniez miesci sie w galerii

Justyna,Maja i Milenka

http://ticker.7910.org/an1cA7_0alX0010ODAwNjhqfDQwODcwMzQybGF8TWFqZWN6a2EgaXM.gif
http://ticker.7910.org/an1cEQb-Wnm0010MDQyODI0ZHwwOTg3NzhwYXxNaWxlbmthIGlzIA.gif

witam

GRATULACJE dla justyny!!! wiedzialam ze zdasz, inaczej byc nie moglo!!

patusia, super ze juz koniec remontu!!

agnieszka, gratki spokojnych nocy!! wow alez te Wasze dzieci wczesniej odmawiaja drzemki!! moj Natanek jeszcze co 2-3 dni spi po poludniu!!

radosci, ale masz lobuza, swietna fryzurka!!

k8i, witaj mam nadzeje ze odpoczeliscie i ze mieliscie pogode!!!!

martusia, podejrzane cos z tym zlobkiem! nie daj sie!!!

oli, jak u Was?? pancake hihihi uwielbiam

inka, WOWWWWWWWW po prostu!!! baaaaardzo mi sie podoba!!! mysle ze i innym sie spodoba!!! ja nie znam jeszcze tej krakowskiej Galerii, jak bylismy w PL 3 lata temu to dopiero ja budowali. miejsce swietne, lokalizacja wg mnie to perfekcja a jest miejsce wewnatrz i na zewnatrz! no a jesli sa glodni to pewnie jest gdzie zjesc cos innego niz czekolada!

JA JESTEM ZA!!!!
poprosze o opinie zainteresowanych!!!!!!!!

u nas ok, lato sie chwilowo skonczylo, ale nadal w miare, tyle ze do basenu nie wchodzimy
skonczylam wlasnie wielka partie mojej dlubaniny, jej rezultat zobacza osoby, ktore stawia sie na spotkaniu w Krakowie. jak by nie bylo, widzimy sie za MIESIAC
mam naprawde nadzieje ze uda mi sie poznac jak najwiecej sierpniowko wrzesniowek!!!! moja kolejna wizyta w PL nie jest przewidziana przed 2011

na tym koncze na dzis, buziaki i dobrej nocy

Moniq-jest mały feler-czyli jest to tylko wewnątrz budynku....nie ma na zewnątrz ogródka. źle sie wyraziłam i ogródkiem nazwałam:) teren przeznaczony dla dzieci bo jest obtoczony cały....ale i tak uwazam ze jest to fajne miejsce na tego typu spotkanie z dzieciakami....wiec jesli chcecie to zrobie rezerwacje, bo niestety w poniedzialek wyjzedzam i wracam dopiero pod koniec lipca(no chyba ze wtedy zarezerwuje) a chcialabym to zrobic osobiscie by pokazac o ktore dokladnie mi chodzi stoliki(tuz przy placyku dla dzieci)

dobrej nocki

Justyna,Maja i Milenka

http://ticker.7910.org/an1cA7_0alX0010ODAwNjhqfDQwODcwMzQybGF8TWFqZWN6a2EgaXM.gif
http://ticker.7910.org/an1cEQb-Wnm0010MDQyODI0ZHwwOTg3NzhwYXxNaWxlbmthIGlzIA.gif

inka, super, wiesz, moze ja troche za szybko mysle, ale chyba dobrze by bylo zarezerwowac jednak juz teraz, jakby cos, zdazymy anulowac,
masz racje, lepiej teraz...
co do ogrodka, nie ma sprawy, wewnatrz przynajmniej gwarancja pogody :lol:
przy okazji poprosze Cie o sprawdzenie cen, przypuszczam ze zbyt tanie to nie jest ale mam nadzaieje ze sa rzeczy na kazda kieszen :) nic w necie nie znalazlam, podwedz im menu i go zeskanuj :sofunny:

do jutra!!

witam wtorkowo...

u nas zaczyna się robić upał...:Histeria:

właśnie popijam kawusię... niedługo trzeba zjeść mega śniadanie bo o 9.30 dentysta i nie wiem ile jeść mi nie pozwoli:Padnięty:

justyś ja wiedziałam że zdasz... nie było wątpliwości...

patusiu śliczne kolorki :))
fajnie że tak szybko wam idzie remont :))

piotruś super facet:) fryzurka fajowa

marta.. co najmniej dziwne zachowanie pani w przedszkolu:Wściekły:

u nas też bunt jest... ale tylko taki momentowy... próbuję mu odwracać uwagę jak zaczyna coś brzęczeć... i się udaje... poza tym dobrze się jakoś dogadujemy...
wiecie co? my już z kacprem prawie nie używamy wózka... nie wiem jak wy ale ja wózek zabieram tylko jak muszę coś szybko załatwić i nie mam czasu na bieganie za młodym... wczoraj przeszliśmy pół brzegu na piechotę i kacper w cale nie miał ochoty iść do domu...
patusiu od siebie do biedronki na westerplatte chodzimy na pichotę... robimy zakupy i nie ma żadnego problemu... a jest to kawałek ode mnie;)
do tego muszę dodać że kacpruś bardzo ładnie chodzi... rzadko kiedy ma w głowie pomysł "a wybiegnę na ulicę"
myślę że do zimy będziemy już całkiem bezwózkowi ;)

agnieszka gratuluję przeniesienia pierożka do osobnego pokoju

kurcze zastanawiam się jakby by tu do krakowa przyjechać...:36_3_18::36_1_4:

miłego dnia:Całus::love:

http://www.suwaczki.com/tickers/9f7je6ydopwft2b3.png
http://www.suwaczki.com/tickers/km5se6yd9zs70fzs.png
jesteśmy ze sob

Gość patusia23

Dzień Dobry

My już na nogach od 6,T kończy poprawki a później wielkie sprzątanie na które nie mam już siły i ledwo żyje

ANIOŁKU super że bez wózka My też tylko wózek jak coś szybko załatwic a tak to Zuza też nogami wszędzie i też się ładnie słucha (zawsze pogada z biedronką mrówką)musimy iśc kiedyś na spacerek od kiedy masz urlop????