Skocz do zawartości
Forum

Sierpnióweczko-Wrześnióweczki 2007

martusia

Rekomendowane odpowiedzi

Witajcie u nas z nów przeszła straszna burza cóż za pogoda :Histeria::Histeria:
Korniś przepis taki robisz wywar do którego wkrawasz pieczarki ( ja lubię duże kawałki) jak sie to wszystko podgotuje to kroisz ziemniaczki w kostkę i dodajesz do zupy gotujesz ja nie gotuje do miękkości ziemniaków jak są jeszcze lekko twardawe to odstawiam i same dochodzą do siebie

http://www.suwaczki.com/tickers/860iio4p5bnysih3.png

http://www.suwaczki.com/tickers/ibm2i09kvjtx621v.png

Anulka ja jestem codziennie tutaj tylko czasami niemam weny a czasmi jak przyczytam to juz nie mam sily albo czasu odpisywac... czuje sie calkiem niezle brzuszek mi troce wywalilo od ponad tyg ale niejest zle, a tak czasami jest mi slabo ale to mlody tak wariuje ze uciska mi na nerwy itd. Wercia byla typowa dziewuszka delikatie kopala a ten jak kopnie to czasami zegne sie wpól

http://ticker.7910.org/an1cA6C0g410010Mzg3bGR8NjcyOTE1MGRhfE5hc3phIGPzcmNpYSBtYQ.gif
http://ticker.7910.org/as1cF1_0g410010NTFqfDAwMDE1OWR8TmFzeiBzeW5layBtYQ.gif

dobry wieczór, niedoczas znów mi dokucza, w piątek późnym wieczorem wyjeżdżamy a tu jeszcze długa lista spraw i nawał maili (jakby się wszyscy umówili że teraz będą się odzywać - służbowo)
Radość o rety, czy to byly senne koszmary?
Gda zawsze cos pod gorke, cos z gorki, oby jak najwiecej bylo z gorki
Oli super z zakupami (lobuzico kochana odezwij sie kiedys na GG bo tam stukam, stukam i Oliska do mnie nie odpisuje)

pozdrawiam Was wszystkie goraco

Gość Agnieszka31

Nefretete- odezwij sie czasem na GG!!!!

Olimpia- niestety my odpadamy z sierpniowym wyjazdem, pewnie nie uda mam sie w tym roku pojechac na wakacje, pewne przeszkody sie pojawily,
buuuuuuuuuuuuuuuuuu
a jak Olisia dzisiaj????co z nalotem????

Kronkis- zdrowia dla Pyzunii!!!!dobrze ze udalo Ci sie przemycac antybiotyk

zycze spokojnej nocy,

Gość Olimpijka

Ann
dobry wieczór, niedoczas znów mi dokucza, w piątek późnym wieczorem wyjeżdżamy a tu jeszcze długa lista spraw i nawał maili (jakby się wszyscy umówili że teraz będą się odzywać - służbowo)
Radość o rety, czy to byly senne koszmary?
Gda zawsze cos pod gorke, cos z gorki, oby jak najwiecej bylo z gorki
Oli super z zakupami (lobuzico kochana odezwij sie kiedys na GG bo tam stukam, stukam i Oliska do mnie nie odpisuje)

pozdrawiam Was wszystkie goraco

O matko jedyna- Ann strasznie przepraszam ale nic do mnie nie dochodzi...nie zebym ignorowala ale az mi sie slabo zrobilo bo ja nic nie dostaje :( musze sie on-line pojawiac to moze wtedy....

Gość Olimpijka

Agnieszka31
Nefretete- odezwij sie czasem na GG!!!!

Olimpia- niestety my odpadamy z sierpniowym wyjazdem, pewnie nie uda mam sie w tym roku pojechac na wakacje, pewne przeszkody sie pojawily,
buuuuuuuuuuuuuuuuuu
a jak Olisia dzisiaj????co z nalotem????

Kronkis- zdrowia dla Pyzunii!!!!dobrze ze udalo Ci sie przemycac antybiotyk

zycze spokojnej nocy,

dziekuej ze pytasz........Olisia super- ona wogole nie dawala oznak choroby i dlatego nie interweniowalam u lekarza...nalot byl minimalny a teraz jest jeszcze mniejszy wiec....nie wiem co to ale odpuszczam :D
Ojjjj a cos powaznego sie dzieje??? pisz na gg bo mnie zmartwilas :( my tylko w sierpniu i to ok 15tego wiec tuz tuz....

za Nefre i Gda by ciąże przebiegały bezproblemowo
za spokój w sercach tym, którzy go nie mają
za wakacyjne plany by mimo wszystko udało sie do nich doprowadzić
za chorą Kruszynkę od Inki, by wyzdrowiała bo całe życie przed nią

wpadam z kawką

Aguś zdjecia zjawiskowe i dzieciaczki też :in_love: Pierożek jaki juz duży :Kiss of love:

a ja zaraz pakowanie i wieczorkiem WIEŚ :36_2_15:
szkoda, że pogoda iscie barowa a do tego mam dziwne uczucie w gardle i ogromny katar wrrr

Starletki coś mi tu brakuje ostatnio, co z nią? Pisałam do niej na gg, ale może szwankuje tak jak u Ani i Kasi

Gość Olimpijka

Jesli Jasiek Mineralki imieninowy chlopczyk dzisiaj to i my pedzimy z zyczeniami :D

Żyj tak aby każdy kolejny dzień
był niesamowity i wyjątkowy.
Wypełniaj każdą chwilę tak
aby potem wspominać ja z radością.
Czerp energię ze słońca,
kapiącego deszczu i uśmiechu innych.
Szukaj w sobie siły,
entuzjazmu i namiętności.
Żyj najpiękniej jak umiesz.
Po swojemu. Spełniaj się.
Zycza Ci K+A+O