Skocz do zawartości
Forum

Sierpnióweczko-Wrześnióweczki 2007

martusia

Rekomendowane odpowiedzi

witam

u nas baaaardzo intensywny dzien, rano od 7ej chlopaki (Natanek i kuzyn) na nogach i w super formie, potem szwagier przyjechal go odebrac, posiedzial troche i pojechali, przyjechala tesciowa, pojechalismy na wyscigi konne, Noas bez popoludniowej drzemki wytrzymal do 18.15 po czym padl w samochodzie w drodze powrotnej. podobnie Natanek. wrocilismy do domu, na spiocha przebralam obu, zjedli (obaj!!!) butelke z kaszka :D i spia :lol: pewnie do jutra :D
sloneczko dopisalo, troche sie opalilismy, nic nie wygralismy ale i nie przegralismy

a jutro do pracy i czuje ze bedzie ciezki tydzien bo wcale nie odpoczelam w ten week end.

patusia, super foty!! a lody bym chetnie zjadal :D

radosci, odpocznij bez Piotrusia, mimo ze domu smutno to korzystaj i laduj baterie!!!

justyna, serce Ty moje, do mojego urlopu jeszcze 1.5 miesiaca!!! :lup: ijuz wiem ze wcale nie dopoczne ale co mi tam, za to WAS zobacze!!!!!

zmykam polozyc sie dzis wczesniej ale jeszcze troche rzeczy do zrobienia mam!
pa

Gość patusia23

Witam Kochane

Już w domku nocka ciężka była bleeeeeeeeeeeeee(jak wstanę to napiszę)

KAŚKA super że zakupy udane

ANN rysunki Szymiego rewelacja (jestem w szoku)a co do inwencji Uliśki to chyba to jest jej imię (jeśli się mylę to wybacz ale teraz tylko snu potrzebuje)

Miłego i spokojnego dnia jak się wyśpię to się odezwę

Gość Olimpijka

DZien dobry....
u nas wszystko w porzadeczku, ja uciekam dzisiaj do lekarza zaszczepic sie z racji zawodu.....Oliska zarazona od dzieci znajomych katarem wiec jest wesolo....a pozatym dajemy rade

Patusiu- super masz coreczki....mozesz byc z nich b.dumna

Ann- dzieciaki utalentowane ze hoho

K8i-puk puk.....

Anulka1- powodzenia u logopedy

buziaki i milego dnia wszytskim

Gość patusia23

Już wstałam (tu coś stuka tu brzęczy ale to nic jeszcze później się położę i jakoś będzie)

GOSIU mam nadzieję że w końcu wszystko będzie ok zdrówka Kochana

OLI oby katarek szybko minął

ANN cieszę się że zgadłam

anulka1.pl Czekamy na wieści po lekarzu

a co do mojej nocki pierwszej to myślałam że się wścieknę najpierw poszłyśmy na chałwę jedynkę bo tam powódź (rura pękła )potem na drażeciarnie bo na rano było szybko potrzeba promocyjnych cukierków aż po 2 wróciliśmy na chałwę dwójkę

witajcie kobietki:)
u nas weekend uplynal dosyc fajnie,poza tym,ze pogoda zmienna strasznie i Pyzulinka znowu chora (ostre gorskie powietrze sprawilo,ze ma chore zatoki i zawalone oskrzela:( , dostala syropki,mascie,kropelki i siedzimy w domciu do piatku:( )
w gorach tesciowa zajmowala sie klaudia,a my jezdzilismy na rowerach,spotkalismy sie ze znajomymi itp., ogolnie biorac-odpoczelam psychicznie od codziennych zmagan:)
jesli chodzi o Krakow to my wpadniemy albo na 1 dzionek albo ,jak nam sie uda,przenocujemy u mojego brata:),tak czy siak-bedziemy:)
inka najlepszego dla meza!!!
moniq buziaki urodzinowe dla synka!
gosiu tule... (wiem co to znaczy nie znalesc pracy,tez szukam a odzewu zero:( )
justynko jak na studiach? piekna Gaja
martus jestes suuuuper laska!!!!
aniu slicznie dzieciaki rysuja!:)
patusia super fotki,wygladasz jak siostra dziewczynek!
pozdrowiska

https://www.suwaczki.com/tickers/qb3c20mm3qjwdkik.png

https://www.suwaczki.com/tickers/klz9gu1r7qog6xz9.png

Spóźnione, ale najszczersze zyczenia urodzinowe dla Natanka!!!

ta nie mam czasuna pisanie, nadal niestety w biegu, bo szkoła, praca, cześc robię w domu, ale praca w domu jest trudna, bo nie da się dobrze robić na raz opieki nad dzieckiem i pracy, albo, albo ;)
w sobote zmnarła moja ciocia, wieczorem natomiast telefon od kolegi naszego, ze wasnie wsiada do samolotu, bo córka sie utopiła ... chyba nie musz episac, jak sie czuję??

Kuba (4.07.2000), Kacperek (18.07.2004), Kajtuś (6.08.2007),Ania (20.10.2010)

Dziękuję Ci, Radość...

Moniq jak zwykle mnie zmobilizowąła do pojawienia sie na forumn, dzięki, Kochana :*

Justyna - w zesżłym tygodniu u Dziadka byliśmy, żałowałam, zę nie umówiłyśmy się jakoś, bo bładziliśmy dwie godzinki bez celu po Tarnowie, ale nic straconego, w wakacje będę tam częściej :)

Kuba (4.07.2000), Kacperek (18.07.2004), Kajtuś (6.08.2007),Ania (20.10.2010)

witam poniedzialkowo

dominika :36_3_15:

kronkis, zdrowka dla Pyzuliny!!

ann, super rysunki!! Ula zdolna i widze ze Szymula idzie w jej slady!!

martusia, witaj na PL ziemi!

patusia, alez acje w pracy, spokoju zycze!!

justyna, piekne jecia Wasze!! Ciebie troche wiecej poprosze nstepnym razem :D

roadosci, czy ja nie doczytalam, dlaczego zawiedziona?? :lup:

u nas caly dzien padal dezcz ale teraz juz sloneczko i tak podobno do poniedzialku wiec na urodziny sobotnie bedzie ladnie, z kolegami w ogrodzie a nie zamknieci w domu

Gość patusia23

Jeszcze troszkę i do pracy byliśmy na spacerku nie dawno wróciliśmy Zuzanka już w łóżku

DOMINIKA bardzo mi przykro

• trzymaj się kochana

• KRONKIŚ przede wszystkim zdrowia dla Pyzulinki,cieszę się że wypoczęłaś

Jutro moja Natalka ma zakończenie roku szkolnego (z racji że to 3 klasa)czy ja już taka stara jestem (ale chyba nie bo KRONKIŚ powiedziała że wyglądam jaki ich siostra)