Skocz do zawartości
Forum

Sierpnióweczko-Wrześnióweczki 2007

martusia

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Olimpijka

DZieciakom malym i duzym samych slonecznych dni i spelnienia marzen :36_27_5::36_27_5::36_27_5::36_27_5::36_27_5::36_27_5:

Anulko- to jest wersja 2 osobowa i kosztowala nas 150 euro czyli kolo 600-700zl. Sa tez tansze ale nie maja dobrych kol a te maja super i samo w sobie nie jest ciezkie bo wazy 12kg + 45kg mozliwego zaladunku w postaci dzieci :D

Reszcie kobietek z Anulka wlacznie milego poniedzialku....u nas bank holiday i juz 33 stopnie nwiec--------> nad morze :D

dzień dobry

wszystkim dzieciom małym i dużym zdrowia i wielu powodów do radości, i niech zawsze czują niezmierzone pokłady rodzicielskiej miłości

Olimpijka super foty, szkoda że tak daleko mieszkacie
Agnieszka wysłałam Ci Smska
Patusia ślicznie
Gosia super że praca "się pisze"

wszystkie Was pozdrawiam, korzystając z tego że jest moja Mama i wyszło nam kilka pilnych spraw do załatwienia biegałam i załatwiałam, nie udało nam się skorzystać by wyjść sobie gdzieś tak we dwoje (nie żeby coś załatwić), następnym razem... może w sierpniu

Gość Agnieszka31

witam sie i ja

Dzieciaczkom moc buziakow!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Patusia- suuuper fryz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Olimpia- Olisia boska, zdjecia cudo i zazdroszcze tej pogody, u nas pochmurnie, zaraz zacznie padac, plus tego tylko taki ze Ala od kilku dni spi po 3 godziny w ciagu dnia, ale nie pytaj co sie dzieje w nocy, hihihi
wozek na rower super, my kupilismy fotelik na bagaznik, w tamtym roku Ala jezdzila w nim, w tym roku jeszcze sezonu nie rozpoczelismy

ja odliczam godziny do jutrzejszego wieczora, do powrotu A,
przykszy mi sie tak samej bez niego,

witam:)

dzieciaczki wszystkiego najlepszego!!! spelnienia marzen!!!

u nas stara bida, z nowosci tylko tyle,ze mam bardzo podobna fryzurke do patusi:), dzis zafarbowalam na blond:) , jak tylko znajde (moze jutro) kabel do zgrywania zdjęć to Wam sie kochane ujawnie:)

Oli, radosc -sliczne zdjecia:)
anulko zdrowka dla dzieci!

pozdrawiam wszystkie!!!

https://www.suwaczki.com/tickers/qb3c20mm3qjwdkik.png

https://www.suwaczki.com/tickers/klz9gu1r7qog6xz9.png

witam poznym wieczorem

DLA WSZYSTKICH DZIECI DUZYCH I MALYCH MOC SERDECZNOSCI OD CIOCI MONIQ

ja dnia dziecka nie swietuje, ale dzis bardzo mily poniedzialek, dzien wolny i bylismy z cala grua przyjaciol nad jeziorem gdzie jeden z przyjaciol zaliczyl swoj pol godziny na skuterze wodnym (bo to chyba jest jet ski po polsku??), dzien piekny, sloneczko, lasy, jeziora, piknik, zdjecia i w ogole
jutro zrzuce zdjecia wiec pokaze moze we srode :)
dzieciaki happy tyle ze padniete bo w niedziele poszly spac po polnocy a dzis nie bylo drzemki, Noas ciekawski wszedzie musial byc i nie zasnal w wozku, dopiero w domu o 20.30 padl, tak samo jak Natanek. mnie nogido tylka wchodza bo sie sporo nachodzilismy ale bylo warto.
po tym intensywnym week endzie jutro do pracy.

buziole kochane!

patusia, fotki super, nigdy nie mialam blondu na glowie :D

radosci, podobne widoki na moich fotach! super!
mojastronka wiec pozwole sobie

STRONKA ZA NASZE DZIECI. NIECH BEDA NASZYM SLONCEM I ESENCJA ZYCIA
I ABY ROLA MAMY BYLA NAJPIEKNIEJSZA Z NASZYCH ROL
I ZA MILOSC BO BEZ NIEJ........ ANI RUSZ

zapraszam na kawkę :kawa:

Dziewczynki co z Wami? Nie zapominajcie, że jeśli sa u Was smutki, to my jesteśmy po to by się nimi z nami dzielić oraz po to byśmy mogły Was pocieszać. Z doświadczenia wiem, że tak jest łatwiej. A jeśli sa radości to tez się z nami dzielcie, byśmy zapominały o tych smutnych dniach.
Strasznie tu smutno i pusto ostatnio ::(:
Pamiętam jak zaczęłam z Wami pisać, to godzina nieobecności wiązała się z 3 stronkami do nadrobienia. A teraz? Dwa dni jedna stronka niemalże ::(:

Olimpijka usprawiedliwiona, bo codziennie jest, choć na chwilkę to samo Katia, K8i, Aga, Moniq, Ann, kronkiś, Inka, mineralka (za rzadko), Patusia, Martusia

ale
Dominika, Paula, Nefre, mkarasowska, Kaśka, Madalenka, Doris, Starletka, Justyna, VeAnn, Bloomoo, Gda, Anetka, Bebak, Aniołek, Gosia
wpadacie stanowczo za rzadko

witam witam

u nas pogoda cudna. dlugi weekend za nami. caly czas spedzilismy na zewnatrz i do domu tylko na spanie nocne. sobota i niedziela na plazy i w parku a wczoraj zoo na dzien dziecka.

a my za 1,5 tygodnia do polski lecimy i znow mam stracha przez ten samolot airfrance. zawsze jak gdzies lecimy to na krotko przed zaczynaja sie wypadki...
juz mnie brzuch boli ze strachu. bede sie musiala porzadnie znieczulic.

widzialam ladne zdjecia oli, radosci, patusi..

milego dzionka

Gość Agnieszka31

witam Was kochane

dzieicaki spacyfikowane, chociaz na chwile spokoj

A na powrocie, wiec wieczorem juz bedzie z nami

Martusia- a pomysl ile dziennie ludzi ginie na drochach, to dopiero stres!!!!!!!!!!!!!!!

moje dzieci od rana cwiczyly moja cierpliwosc, po prostu dzien swini i tyle

Nefretete-odezwij sie kochana, martwie sie o Ciebie!!!!!!!!!!!!!!

no i ja w odezwie na apel Anulki stawiam się:36_2_53:

jestem z Wami all time tylko tak jakos nie mogłam nic napisać !jak już zaczęłam pisac posta to mi patrycja podeszła i skasował moje dzieło. a jak wiecie nie pisze krótkich postów,wiec szlag mnie trafił:o_no:
u nas powli- do przodu i caly czas staramy sie aby nie było gorzej! :36_2_15:

odnośnie tego samolotu-jakoś tak trudno mi uwierzyć w to co sie stało:36_2_20: tragedia tylu rodzin.....aż łzy same ciekną po policzkach!

widziałam piękne zdjęcia wysportowanej rodziny olimpijskiej :)i piękny fryz patusi

oraz wspaniały weekend naszej radości:)superowe foty:)

anulka-tak mi prykro,że znowu u Was jest nie halo:(biedne Dzieciaki!!szkoda mi Was strasznie!niezmiennie dla Was zdrowia!
moniq- miałam Ci napisać,ze ten mężczyzna,który zabiera Swoją rodzinę do okoła świata to straszne podobny do ZIZU!ale mieliście fajny pomysł z tym prezentem!!chyba był wniebowzięty:)ja bym była:)fajny ten Wasz czerwiec weekendowy:)zazdroszczę!
aguś-spokojnie,dzień świni minie już niebawem.zaraz A przjedzie i będzie już tylko łatwiej:)
martusia-fajnie,ze Weekend tak upojny:) szykujecie duże wesele?
ala- i jak pierwszy dzień po chorobie Zu w żłobku?piękne zdjęcie z lotniska:)
kornkiś-czekam na fotę fryzury:)

ale jestem gapa:

WSZYSTKIM NASZYM FORUMOWYM DZIECIACZKOM (I NIE TYLKO) RADOŚCI Z BYCIA DZIECKIEM,SPEŁNIENIA MARZEŃ ORAZ UŚMIECHU NA CODZIEŃ!!!!!

więcej nie pamietam,prosze o wybaczenie!
lecę robić drugie danie dla mojej Patuli.my dzis też od rana do wieczora same:Padnięty:i tak juz ma być coraz częściej ::(:no ale....

buziakuję wszystkich mocno

k8i & Pati :Całus:

http://suwaczki.maluchy.pl/li-23419.png