Skocz do zawartości
Forum

Sierpnióweczko-Wrześnióweczki 2007

martusia

Rekomendowane odpowiedzi

dzień dobry

nie każcie nadrabiać Kochane
weekend poza domem, urodziny 30 mojej siostry, potem u rodziców
zostalismy na wsi do wczorajszego wieczorka
dzieci wybiegane i szczęśliwe
szkoda, że Maja znowu chora :uff:
alergia daje jej popalić, niestety zaczęła fatalnie kaszleć i mukosolvan nie pomaga
jutro alergolog :hmm:

nie wiem co się u Was dzieje, mam nadzieję że wszystko w porządku :Kiss of love:

Gość Olimpijka

dzien dobry

Kronkis- mimo nawalu pracy i multum spotkan kciuki zaciskam

Justynka-dzieki za kawe....buzia

Moniq- to sa polskie damy wiec A ocalony :D

Ann :in_love:

Anulka- sto lat dla siorki i buzka dla Ciebie

Aniolek- trzymaj sie

ja uciekam do US zalatwiac papierki,papierki i raz jeszcze papierki :36_1_15:

milego dnia

dziendoberek

kronkis powodzenia, kciuki zacisniete
anulka a jaka alergie ma Maja?? zdrowka dla niej. bierze jakies leki na te alergie?? anulka, mialam cie jeszcze zapytac jak lektura o nauce nocnikowania?? z tego co pamietam mialas czytac i zastosowac..
justys super ze ostatni dzien w pracy jestes, ja do czwartku wlacznie ::(:

milego dzionka

Justyś póki co pyłki brzozy dokuczały i pojawił sie katar, teraz po tygodniu leczenia mukosolvanem :nerw: nie widać poprawy a kaszel jeszcze bardziej paskudny - lekarze nie słuchaja że nie działa na nią ten syrop :arrow1:. Clemastin ja usypia i też go o tylek potłuc. Moja pediatra dopiero w piątek, ale jutro jadę do fajnej Pani alergolog, która na szczeście znalazła dla nas czas i zobaczymy co powie.

Co do książki - hmm... została przeczytana, ale moja Maja to przewrotowiec i zanim przeczytałam ja drugi raz by ustawic sobie plan działania, postanowiła sama z siebie wołac siusiu. Mimo tego, że pieluszka jest to pieknie przychodzi i każde ściagac sobie pieluszkę. Lada dzień, jak tylko zrobi się na dobre ciepło pielucha idzie w odstawkę

kronkiś jak tam kochana ,myślami o 13 byłam z Tobą

psiapsióła napisała że jeszcze wszystko może być ok,ponieważ nie potwierdzili poronienia,za 2 dni ma USG ,tak sie cieszę,trzeba mieć nadzieję zawsze!!!!! tęskni na córką która została z dziadkami w domu,mąż a trasie ale jest ok tylko leżeć musi plackiem ..

ja na poczcie ,potem w cukierni na kawce,spacerek i czuje ze mi twarz spiekło na spacerze aż mnie piecze

Wiktorek usnoł w wózku ,przeniosłam go do łóżka i kima sobie

obiadek gotowy i czekam na mężczyzn żeby podać :D

całuski

http://www.suwaczek.pl/cache/d9d1ec63f0.png

http://www.suwaczki.com/tickers/iv09zbmhehorvy1y.png

Wiktorku jesteś nasza wielk

Gość patusia23

Witam Kochane,nie mam kompletnie czasu na nic piękna wiosna nam się zrobiła więc spacerujemy z Zuzą a Ona by tylko zjeżdżała ze ślizgawki i babki w piasku robiła,nic nawet nie mam na święta zrobione oprócz posprzątanego mieszkania wszystko pewnie będę robiła na ostatnią chwilę a na święta muszę troszkę zrobic (T ma dziś urodziny i impreza przeniesiona na święta),a na dodatek w pracy tak ni jako, jestem na innej zmianie więc ludzie bleeeeee:36_1_15:

KATIA mam nadzieję że wszystko z koleżanką i dzidziusiem będzie ok trzymam kciuki

KRONKIS czy kciuki pomogły????????

ANULKA
brawo dla Majusi :brawo::brawo::brawo:

OLI Ty nasza zapracowana kobietko :in_love: