Skocz do zawartości
Forum

Sierpnióweczko-Wrześnióweczki 2007

martusia

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Olimpijka

nefretete
hej kochane
niestety u nas nie dość ze pogoda jak wszędzie, to ja chora i młoda już zarażona ode mnie frrr..... a to była krotka wizyta u prababci chorej
Olimpia to wkoncu sie spotkamy !!! yupi ja sie dostosuje do terminu chociaz nie ukrywam ze zobaczylabym Olimpiade hihi

moge zostac po przylocie (z oliska) w warszawie z dzien czy dwa zwlaszcza ze bede o 23-ciej w sobote :D i myslalam przenocowac i niedziele 19tego spedzic z Wami....a jak bede wracala sama to wtedy zachacze o rodzinke Ann :D taki wstepny plan.....mama nadzieje ze K8i i Anulka i Kaska moga 19kwietnia sie spotkac :D bo rozumiem ze Aga,Ala,Nefre moga :D jak tak to szukam hotelu i bookuje nocleg :D

u mnie straszna bieganina. Ksiadz jest nienormalny, latamy do kościoła co chwila - to znaczy Kubę odprowadzam, sam chodzi, bo ja chłopców mam, a poza tym potrzebna mu nie jestem, ja niepraktykująca, najłagoniej tak to ujmę.... w poniedziałki - spotkania o 19 w kościele ... piatki - droga krzyżowa, niedziela - gorzkie zale, masakra, do tego dzieci zamiast gimnastyki mają 3 godziny religii w tygodniu, brrrr,wrrr... zła jestem o to, no, ale do maja niedługo, przeżyjemy ...
Od września moi maszerują do przedszkola, to znaczy KAcper z Kajtkiem, bo teraz ciagam ich do pracy, częśc wykonuję w domu, ale przy trójce to awykonalne, conajmniej :/
ogólnie mam kociokwik. Kajtek odpieluszkowany, od dwóch tygodni chodzi bez pieluszki, ze tak powiem sytuacja nas przymusiła i nie ma tego złego, co by na dobre nie wyszło :)
poza tym sporo gada, jest super chłopczyk, ma 86 cm i wazy prawie 10 kg :) wiec jest szczuplutki, ale za to ruchliwy jak diabli i ma apetyt, jak i jego starsi bracia :)

Kuba (4.07.2000), Kacperek (18.07.2004), Kajtuś (6.08.2007),Ania (20.10.2010)

niemozliwe, taki malutki ruch tutaj...
dominika, kochanie, jak sie iesze ze Cie czytam!! nie zazdroszcze rzejsc z komunia, sil kochana!!!! a jak Ty sie trzymasz w tym wszystkim?? caluje!!!!!!!!

u nas ok, lekie niepokoje bo niestety kryzys nie tylko w Pl ale i we Fr....praca jest i oby tak zostal.... ale nigdy nie wiadmomo..... srce mam pelne niepokoju :(

buziaki!
i dzisiaj wejscie smoka

w takim razie stronka za powrot foremek!!!!!!!!!!!
i za optymizm i zdrowie dla nas wszystkich!!!

Dominika swietnie ze zagladasz, gratuluję i chylę czoła dzielna kobieto
Moniq spokoju w sercu i u nas robi sie coraz niepewniej, wczoraj poszla informacja ze u B planuja zwolnic 200 osob :Histeria:
Madziutek co u Was?
Nefre zdrowiej
Justys i ja wczoraj padlam nagle w opakowaniu jeszcze
Katia ale duzy chlopak :)
k8i :Całus:

wszystkim miłego dnia

witam:)

tym razem ja stawiam kawke:)
kolega mial zabieg, wyniki badan beda dzisiaj, najprawdopodobniej jest to zapalenie miesnia sercowego lub nieprawidlowosci w budowie serca:(

patusia fajnie,ze dziewczynki juz na zajeciach:)
ann i Tobie nalezy sie chwilka odpoczynku:) , co do zwolnien to w grudniu u mojego tomka polecialo 170 osob, w tym on....na szczescie od lutego znowu pracuje ,wiec sytuacja opanowana, ale bylo b.ciezko....

moniq, ann mam nadzieje,ze was ten kryzys ominie

milego dzionka

https://www.suwaczki.com/tickers/qb3c20mm3qjwdkik.png

https://www.suwaczki.com/tickers/klz9gu1r7qog6xz9.png

witajcie dziewczyny...
kronkis, no widze ze i u Was bylo nieciekawie, ja mam prace raczej pewna wiec o siebie sie nie martwie, najbardziej wkurza mnie to ze K dopiero co zmienil prace, w dodatku to jest znajomy jego rodzicow, mam mu troche za zle, ze przeciez wiedzial w styczniu ze jest gorzej, nie mogl ewentualnie odlozyc tego zatrudnienia troszke w czasie, K pracowal, nie bylo najgorzej, a jakby go teraz zwolnil to K bez pracy a we Fr z praca ostatnio ciezko...
no ale na razie wszystko wisi i czekamy na rozwoj wydarzen

kronkis, trzymam kciuki za zdrowie kolegi!!

ann, odpocznij jak Ci sie uda!! dobrze wiesz ze zdrowiem nie ma zartow!

moje dzieci dzis nie mialy litosci nad mama i wyjatkowo wstaly przed osma, myslalam ze odespie ostatnia nc bo spalam tylko troche ponad 3 godz a wszystko przez Dziewczyne komendanta. Czytalyscie??? rewelacja :D

patusia, justyna, dolaczam sie z kawa :)

milej srody zycze wszystkim, u nas sloneczko i ma byc 15stopni

Witam i ja. U nas głowy obrywa więc nigdzie dzisiaj nie idziemy.Wczoraj mała miała nie wiem skad 37,5 stopnia gorączki- dzisiaj juz dobrze.U nas manarazie kryzysu nie widać. M na szczęscie ma stabilną pracę- tylko mi przyjdzie jej szukac w cięzkich czasach, no ale musimy dać radę.
Moniq dobrze że dsię wyspałas
kronkiś oby kolega wyzdrowiał. Trzymam kciuki
Dominika :36_3_15:
Katia ale masz przystojniaka. Slicznitki sunuś
Wczoraj dostałam paczkę z Quelli z płaszczykiem dla Amelki. Zaraz wklęję fotkę.
Miłego dnia

witam i ja

kronkis przestraszylam sie czytajac o koledze. dobrze ze zyja. mam nadzieje ze bedzie lepiej. straszne.. teraz coraz czesciej mlodzi ludzie maja zawaly..::(:
ann / moniq mam nadzieje ze kryzys nie dotknie waszych rodzin. mam nadzieje ze mojej tez nie bo u nas rowniez nic pewnego...

a ja po weekendzie z przyjaciolka i jej chlopakiem. bylo milo, pozwiedzalismy, popilismy, pobawilismy sie... jednak miedzy mna i kolezanka to juz nie to samo ::(:
powiedziala mi ze wydaje sie jej obca i ze sie zmienilam... smutno mi sie zrobilo. pewnie w jakims sensie sie zmienilam bo teraz priorytetem jest dla mnie rodzina, zdrowie itp... a nie imprezy i ciuchy...
weekend uwazam jednak za udany i dobrze sie bawilam.. ::):

milego dzionka